- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen czekamy w takim razie wieczorem na foty i relacje.ja ide jutro na 9,30.pewnie spac nie bede mogla.
Termin z miesiaczki mam na 2marca,a z usg w 12tyf genet.na 23luty.ciekawe czy teraz mi sie przesunie.wedlu tego co piszecie dzidzus powinien wazyc ok 400gram.kurde juz sie nie moge doczekac.
A gdzie nasza Anoda sie podziewa?dawno sie nieodzywala.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Andzia gratuluje Wojtusia.
Madlen, jak po wizycie? Kasia powodzenia. Z niecierpliwością czekamy na Wasze relacje.
Princess to zdjęcie wczoraj bombowe, taki słodziak w środku u Ciebie. Piękne ujecie:)
Wczoraj wieczorem natknęłam się na inf. o tygodniu bliskości w Bydgoszczy i w ramach tego tygodnia, (który się właśnie kończy) są warsztaty noszenia dzieci w chustach i o pieluszkach wielorazowych. Na szczęście były jeszcze miejsca i się zapisałam:) Normalnie są raz na jakiś czas warsztaty noszenia w chustach, ale pieluszkowych chyba nie ma i są wtedy płatne, a tak to mam za darmo:) Tylko dojechać trzeba:)
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Jak zimnooooo!!
Ja termin z OM mam na 20.02 a z usg tego gen w 13 tyg. na 25.02. Chociaż teraz na usg z 03.10 wyszło, że termin na 19.02. Także sama nie wiem. Ale małą wyjmą na pewno wcześniej. Pewnie w 38-39 tygodniu.
Klikniecie na bloga Oli?? www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=paula Z góry bardzo dziekuję.
Miłego Dnia!
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To znow ja.zniknelo hehe.pewnie sie zadrapalam.hahaha
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Michasia ja nie jem zadnych świństw w knajpach, barach, kfc itd. czasami sobie zjem chipsy albo czekolade, wsuwam tone owocow ale ja siedze w domu od konca czerwca i nie za bardzo sie ruszam musze to zmienic bo juz ponad 4 kilo do przodu jestem mama mowi ze jak nie zmienie trybu zycia to w 9 miesiacu sie nie podniose troche mnie to zmartwilo ale dam rade, zaczynam spacery z moim niegrzecznym psem i nie mowiilam ginowi o tym, ze jem jakies swinstwa, stwierdzil tylko ze troche za duzo poszlo do przodu ale powiedzial zeby sie nie martwic bo jestem chuda i bron Boze nie mam nadwagi
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dominia, dziwne troche dla mnie to. 4 kg to wg mnie malo, no moze zle powiedzialam, raczej - to idealnie jak na 21 tydzien ciazy, no nawet jakbys w tak "zastraszajacym "tempie tyla do koca ciazy to 10 nie dobijesz, i to jest duzo? 10 ja mam juz teraz, a startowalam od 52 kilogramow. Ja jestem z tych bardziej tyjacych w pierwszej ciazy z 48 dobilam do 72,5 kg, w drugiej z 56 ( zaszlam jak synek mial 10 mies.) do 74, no i teraz do tej pory z 52 do 62 kg, nie objadam sie smieciami, ale jak mam ochote to jem slodycze nie powiem no i do 70 czuje, ze z palcem w nosie dojade, no zobaczymy jak to bedzie.
W pierwszej ciazy przezywalam tylko swoja wage, i te pouczajace komentarze i "dobre rady" teraz juz gwizdze na takie "cos", o ile nie ma sie na sumieniu zbyt duzo czekoladek
na szczescie jakos w miare szlo zrzucanie tych kilogramow, ciekawe jak bedzie sie rzecz miala juz po trzydziestce
dziewczyny gratuluje zdrowych chlopakow, Kaska teraz co polowkowe, to chlopaki..wiec zeby zachowac jako taki porzadek wypada na ciebie dziewczyna no nie moze byc inaczej...a z tego rozstepa sie usmialam
Princess, aaaaale przystojniacha
Spiworek juz skonczony, nooo jeszcze troczki jakies doszyje, nawet nawet wyszlo, pozniej cos pstrykne, ale z tym kolderkowym wkladem jest meega cieply, i tak sie zastanawiam, ze chyba za cieply, na szczescie ladnie zameczek wszyty, wiec moge uzywac samego polarowego pokrowca. Mi sie podoba
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Ja mam termin na 23 bądź 27 luty, moja lekarka nie wyznacza następnego bo mówi, że każdy będzie inny.
Princess śliczny Adaś!
Andzia gratuluję syneczka
Ja mam na plusie 3kg według książki, którą mam w domu to jest ok lekarka nic nie mówiła.
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
Widzę, że na forum robi się sporo chłopaków:) Fajnie:)
Mój mały ważył 280 g przy skończonym 19 tyg. Teraz mam usg we wtorek, ciekawe ile nabierze w 3 tyg:)
A co do terminu to ja mam z OM na 19.02., ale z prenatalnego w 13 tyg. wychodziło mi na 12.02 Nie wiem, który jest wiążący:)
Miłego dnia dla Was i Maluchów!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
gin powiedzial, ze dopiero za 3 tygodnie stanie sie widoczny
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W kwietniu ważyłam 54,po operacji 52 a teraz 59kg.chyba nie jest zle,zobaczymy co bedzie pod koniec ciazy,boje sie o kregosłup.
kasia polecam palmers,ja mam balsam i kupiłam w aptece,nie swedzi mnie brzuch i dobrze nawilża,uwielbiam zapach,szkoda ze dla dzieci nie maja kosmetyków.
Zobaczcie tatusia blog.zapytajpolozna.pl/ojcostwo/ojcostwo...one-okiem-fotografa/
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Leje u nas, ciemno jak cholera na dworze, nic sie nie chce. Niedlugo po chlopakow do szkoly trzeba jechac
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa