BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #445105 przez Satine0
Ja jak się ważyłam na ostatniej wizycie to było 4,5 kg na plusie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #445116 przez andzia_zg
Ja po wczorajszej wizycie jestem już 5,5kg na plusie więc sporo bo to 20 tydzień dopiero się zaczął, a Wojtuś wazy już 400g.

Kasia123m ja używam Ziajki, na razie ok,ale czytalam, że trzeba zmieniac kremy bo skora sie przyswyczaja. Teraz chce kupic balsam na rozstepy Palmers'a.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #445121 przez aniajulia2
Hej dziewczyny!
Ja po wczorajszym usg szczesliwa bo z moja dzidzia wszystko ok. Igusia nadal pozostaje Igusia :laugh: wazy 380g i wszystko prawidlowo sie rozwija. Ja przytylam w sumie 5,5 kg.

12 lata 3 miesiąc temu #445142 przez [email protected]
aniajulia super :)

12 lata 3 miesiąc temu #445148 przez aniajulia2

12 lata 3 miesiąc temu #445159 przez Marlena1888
hej dziewczynki!
ja spałam dziś do 10.00! jak nigdy :D ale tak z katarem to wiecie, budziłam się, smarkałam.. a przed spaniem zjadłam sobie jabłko popiłam herbatą z miodem i wzdęcie miałam takie bolące, nie mogłam spać.. ale mam nauczkę. i w nocy wstawałam i mg brałam i apap. ale rankiem już oki.. Ale takie dziwne uczucie wow.. :unsure:

dziś nawet ładny dzień więc pralka mi pierze :D a ja leże sobie w łóżeczku. tak myślę, może syrop z cebuli zrobię potem. Nic mi się nie chce.. a przydałoby się ogarnąć chacjendę;P

co do tycia, jadzia super to ujęłaś :D rozpusta w ciąży :) haha :) podpisuję się pod Twoimi słowami :D haha;) teraz gdy siedzimy w domu co nam pozostało jak cieszyć się małymi przyjemnościami- czekolada z orzechami luksusowa ulubiona moja- jak nigdy wcinam jak szalona :) oprócz tego nie żałuję sobie jabłek i bananków ;) mój M się śmieje, że mamy zapasy słodyczy jakby goście mieli przyjechać :) ale Ty bardziej doświadczona, 2 synków już masz- super :)wiesz co i jak. a wiesz co, tak sobie myślałam, czy różni się wychowanie synków od dziewczynek, może masz jakieś patenty, pytam z ciekawości :blush: :) bo u mnie w rodzinie same babki prawie, a tu synek i tak sobie rozmyślam jak to będzie :)
co do tycia, na ostatniej wyzycie byłam 6+, czyli ważyłam 67kg. wg wszystko mi idzie w brzuszek i cyce :)a next wizyta 28.10. Muszę sobie wagę kupić bo nie wiem teraz ile waże.

ale się rozpisałam :)
pozdrawiam

12 lata 3 miesiąc temu #445165 przez Marlena1888
aniajulia2 cieszę się że wszystko oki:) :blink: masz może foteczkę?

12 lata 3 miesiąc temu #445170 przez Marlena1888
ja własnie wcinam oponki, jeszcze ciepłe :D teściowa mi przyniosła hihihi:)

12 lata 3 miesiąc temu #445173 przez andzia_zg
Marlena jak ja lubię oponki :lol: Ale mi narobiłaś smaka :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #445194 przez jadziatopol
Marlena ale narobilas smaka na oponki :P co do synkow...to na razie mam jednego a drugiego jeszcze w brzuchu :) Vini ma dwoch chlopakow :) ja juz ledwo pamietam jak to bylo....to bylo 15 lat temu wiec czuje sie tak jakbym spodziewala sie pierwszego :blush: samam sie boje ...momentami jestem przerazona :blush: dzisiaj ogladalm ten film ,o ktorym pisalyscie na forum "porodówka" i ogarnal mnie strach przed porodem...wrocily wspomnienia :(
samego bólu nie pamietam...i chyba nie mialam najgorszego porodu...ale jak widze jak te kobiiety cierpia to wydaje mi sie ,ze chyba zapomnialam ja to jest i wtedy boje sie . Wy tez myslicie o tym?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #445204 przez vini-miki
ja sie tylko boje najbardziej, ze cos mogloby nie tak pojsc :( takie czarne scenariusze, ale tylko wokol porodu wlasnie, typu owiniecie pepowina, niedotlenienie itp. bolu tez nie pamietam jako tako, ale wiem, ze bolalo :D bardziej przy Maiku, duzo silniejsze skurcze byly, masakryczne wrecz, ale to teoria, nie strasze juz, szybko sie zapomina tak czy siak :)
no ale stracha mam sama :)
co do wychowania synow, no powiem to tak, mam ogromna nadzieje, ze z coreczka nie bede miala ciezej niz z nimi, bo nie wyrobie ;) niby dziewczynki "latwiejsze w obsludze", no zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :) no a w wychowaniu to po pierwsze milosc, po drugie zasady, po trzecie konsekwencja..i bedzie dobrze hahaha, to taki masakryczny skrot :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #445213 przez vini-miki

12 lata 3 miesiąc temu #445214 przez Satine0
Zajebisty :P

12 lata 3 miesiąc temu #445216 przez andzia_zg
vini-miki cudny ten śpiworek :lol: jesteś genialna :) jaki Ty masz talent... wykorzystaj go... możesz na tym kupe zarobić :lol: Jestem pełna podziwu :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #445220 przez vini-miki
pierwsze zdjecia to bez tej kolderki w srodku, a na koncu z wkladem, ale to na mrozy prawdziwe hehe, zaszalalam ;) no i moje chlopaki upierali sie na zdjecie z baby :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka