BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #452732 przez sylwka727
Jadzia jestem pewna że wszystko będzie dobrze ale kciuki też potrzymam :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #452735 przez justyna84
princess bwiem o co ci chodzilo wszystko dobrze zrozumialam tylko zle ujelam i tak sie slowa poukladaly. beee smrodek z ust jest okropny ;)
Wiecie jak ja uwielbiam slodkie a teraz jak jestem ciezarna to nawed nei mowie moglabym jesc to non stop :ohmy: mmusze sie troche kontrolowac bo dupka rosnie . probowalam wczoraj wrzucic zdiecie ale nie mam do tego cierpliwosci jakos i oczywiscie wszystko pisze po niemiecku ;)
gabilee w zadnym wypadku mnie nei urazilas kazdy wydaje piniadze w miare swoich mozliwosci ja niestest mialam ich malo teraz mam nadzieje ze sobie poleprzylam bo 2 dzieci kosztuje ;) . Chociaz i tak ci powiem ze czasami za niektore rzeczy nie warto jest placic duzo ,ale to tylko taka rada

Ok ja zmykam sie szykowac bo czas wychodzic :silly:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452746 przez DOMI
Justyna, trzymam kciuki za córkę.
Aneta, super, że wszystko w najlepszym porządku.
Gabilee , leżę ile mogę ale ciężko mi nie wstawać jak synek chce się z mamą bawić. Troszkę za dużo sobie pozwalam czasem. Dziś właśnie twardnieje mi częściej brzuch i ogólnie czuję że coś jest nie tak i chyba pojadę na IP. Mam nadzieję, że szew trzyma i nie ma rozwarcia. W czwartek szyjka miała 42mm i była zamknięta .

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452766 przez dominia
Co myslicie o tym łózeczku ? jest niedrogie i strasznie mi sie spodobalo, takie inne niz wszystkie klasyczne :) no i z szufladką :)

allegro.pl/dwu-kolorowe-lozeczko-baby-ro...ada-i2723961165.html

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452770 przez DOMI
Dominia , bardzo ładne. Ciekawe czy można wyjmować szczebelki. Już widzę, że można. :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #452771 przez dominia
DOMI jest możliwość wyjmowania szczebelków :)

12 lata 2 miesiąc temu #452774 przez Madlen
Satine ale fajna duża dzidzia :)

Właśnie jak to jest u Was z depilacją? Depilujecie się tam całe? Do porodu trzeba będzie..
Ja rzadko jestem tam całkowicie goła, bo nie lubię odrastających, drżniących włosków. Radzę sobie nozyczkami i goleniem po bokach :)
ale ostatnio się ogoliłam maszynką.. ciężko..Bo mało widać ;)
Może jakis krem do depilacji znacie dobry?

12 lata 2 miesiąc temu #452775 przez Pliszka
Fajne łóżeczko :)

Jedziemy zaraz do szkoły rodzenia, jutro dam znać jak było. Mam nadzieję, że fajnie. Tę szkołę poleciła mi koleżanka i fajnie, że jest darmowa, więc szkoda byłoby nie skorzystać.

Dziewczyny, które mają dziś wizyty - kciuki zaciśnięte! Ja idę w czwartek :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452799 przez sylwka727
Pomocy jest tu wśród nas jakaś polonistka ? Bo walczę z zadaniem młodego a nie chcę mu źle zrobić bo kiedy to ja byłam w gimnazjum :huh: i nie pamięta sie wszystkiego

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #452808 przez gabilee
sylwka polonistka i policjantką jest Madlen o ile się nie mylę ?
justyna to się ciesze , że nie zrozumiałaś mnie źle . masz rację nie zawsze warto przepłacać :) a mam nadzieje , że dzięki temu wyjazdowi do Niemiec tylko polepszy się wasze życie mimo , iż daleko ;)
Pliszka koniecznie się pochwal jak to wszystko się odbywa , bo nie mam pojecia czego sie spodziewac ;/
jezeli chodzi o depilację to ja od gimnazjum golę się cała , po ciązy ide na depilacje laserowa , bo mam straszne owlosienie :( ubolewam nad tym bikini rosnie mi aż do połowy ud !!! tragediaaaaaaa... rano sie ogole a wieczorem juz czuje , ze wychodza do tego na brzuchu mam wloski duzo, na okolo sutkow tez mi rosna mowie wam tata mi duzo testosteronu przekazal hahaha :P

12 lata 2 miesiąc temu #452817 przez gabilee
jadzia i justyna trzymam oczywiscie kciuki za wizyte :)

domi ja na twoim miejscu tez bym z wszystkim do gina chodzila albo na IP masz rację nie czekaj , bo szkoda czasu . Strasznie mi ciebie szkoda Domi , że musisz tyle wycierpiec w ciazy i podziwiam upor , bo ja chyba bym nie dała rady tyle razy tego przechodzic i masz naprawde mocna psychike , ze te porazki cie nie zalamaly , no ale twoj malutki dzidzius ci wynagrodzi te 9 mcy lezenia i oszczedzania sie :) zycze zdrowka i powodzenia kochana :*

12 lata 2 miesiąc temu #452821 przez gabilee
domina wjak dla mnie trochę ponure to łóżeczko , ale kazda z nas ma iny wystroj w domku i musi ci pasowac , wybralabym białe cale albo w brązie , ale to tylko moj gust :)

12 lata 2 miesiąc temu #452822 przez Katriss
Domi wiem co przechodzisz z tym leżeniem mi 2 tygodnie temu założyli krążek pessar i tez musze ciągle leżeć ale ostatnio nie wytrzymałam i musiałam podłogi umyć (na kolanach ;)) jutro mam wizyte pierwsza od wypisu ze szpitala mam nadzieje że wszystko ok bo ciągle czuje tez krążek :dry:

a też cała się TAM gole fakt ostatnio co raz ciężej ale od czego ma się mężów hehe nie długo bedzie potrzebna pomoc bo ja nie lubię puchatka hehe :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452824 przez jadziatopol
Domi lec na IP.Bidulka. Lec kochana i powodzenia. Na pewno bedzie dobrze. :kiss:
Ja tez gole sie cała od 15 roku zycia. Teraz mi to z trudem wychodzi pomimo lusterka :(
Wychodze dziewczyny na spotkanie z Hubusiem :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #452828 przez gabilee
powiem wam , ze ciezko widac , ale ja na wyczucie juz umiem sie ogolic :D tylko , ze dluzej mi to schodzi :P przez brzuszek

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka