BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #509246 przez mamcia2013
Waszka haha haha dobre :D
Ja dostałam od kuzynki koszulę do karmienia ale naprawde taką ładną, błekitna, z boku cyców rozwiązywana.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #509251 przez Waszka87
Oby się tylko w szpitalu pi porodzie przemeczyc bo do porodu u nas dają a w domu juz się założy co się chce

12 lata 1 tydzień temu #509259 przez mamcia2013
No tak, do szpitala to nawet szkoda porządnej koszuli bo chyba i tak się pobrudzi?

12 lata 1 tydzień temu #509265 przez 25malinka
hej laski
Ja wstałam dopiero nie dawno,bo jakoś wczesniej mi sie nie chciało,podczytuje sobie Was i pije kawke :)
Waszka87 witam Cie w naszym gronie
mamcia2013 trzymam kciuki za wizyte,ja też sie dzisiaj wybieram o 19 ale głównie to po zwolnienie i zobacze co powie na moje wyniki badan,które nie wiele sie poprawiły od odstatniego razu,choc biore regularnie żelazo,no i posłucham sobie bicia serduszka mojej kruszynki :)
A co do koszul do karmienia to narazie mam jedną od męża ale powiem Wam szczerze,że jest ładniutka i zgrabniutka wygląda jak sukienka wyjściowa,hehehe

12 lata 1 tydzień temu #509274 przez Gosia27
Dziewczyny coraz bardziej chodzi mi po głowie, że po kolejnym echo rezerwuję lot do Niemiec i polecę na konsultację do Frankfurtu...mam taki mętlik w głowie. A powiem szczerze, że boję się zostać w Pl i to coraz bardziej. mam możliwość zostania tam, bo jest rodzina i mam obywatelstwo niemieckie, poradźcie mi, proszę?

12 lata 1 tydzień temu #509276 przez mamcia2013
Malinka słuchanie bicia serduszka to też wspaniałe uczucie :)

Gosia a do którego Frankfurtu chcesz lecieć ? Jeśli tam są lepsi specjaliści i macie możliwość tam zostać bez żadnych przeszkód to moim zdaniem lepiej tam zostać. Kochanie musi być dobrze, więc głowa do góry :kiss: ściskam mocno Was!

12 lata 1 tydzień temu #509285 przez Gosia27
Mamcia Frankfurt nad Menem...

12 lata 1 tydzień temu #509290 przez mamcia2013
Gosia27 napisał:

Mamcia Frankfurt nad Menem...

Aha. Gosiu to jest Wasza decyzja. Przemyślcie na spokojnie co będzie lepsze dla Was i dla Zosi przede wszystkim, bo tu chodzi o Nią.
A powiedz jak Mama zareagowała na wiadomość o wadzie serduszka Waszej malutkiej?

12 lata 1 tydzień temu #509293 przez Gosia27
Mamcia oszczędziłam jej tego wszytskiego co przeszliśmy na samym początku, nie powiedziałam jej o tym...powiedziałam że na USG w 20 hbd wyszła nieprawidłowość w serduszku, że są zaburzenia w rytmie serduszka, że jest zwężony pień płucny, że kolejne badanie w 32 hbd i muszę rodzić w ośrodku specjalistycznym dla bezpieczeństwa. że tak na prawdę wszystko się okaże po porodzie...płakała...dużo się pytała. Starałam się jej to pozytywnie przedstawić i sama pozytywnie do tej rozmowy podeszłam...teraz wiem, że się zadręcza myślami i dziś R własnie powiedziałam, że rozmowa przez tel nie jest z jej strony pretensjonalna, tylko tak jakoś inaczej. Przybiło ją to, ale ja poczułam ulgę pomimo tego, że i tak nie powiedziałam, że to wygląda nie ciekawie...

12 lata 1 tydzień temu #509298 przez mamcia2013
Gosiu całe szczęscie, że podeszłaś do rozmowy pozytywnie. Wiadomo że każda mama marwti się o swoje dziecko i o wnuki, tak samo i Twoja mama. Ja i tak wierzę że Zosia będzie zdrów dziewczynka :) w końcu jest silna i walczy :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #509313 przez aksa
heej dupeczki!!

mamcia trzymam kciuki za wizytę!!ale masz fajnie :lol:

Waszka witam Cię serdecznie,będzie Ci z nami fajnie zobaczysz :silly:

Gosia hmmm powiem tak, że jeśli tam masz lepszych specjalistów,i dla Zosi tam będzie bezpieczniej i lepiej się nią będą potrafili zająć, a do tego masz tam bliskich to ja bym raczej się zdecydowała tam pojechać - to nie drugi koniec świata - chwila moment i jesteście na miejscu, a jak Twój mąż się na to zapatruje??

coś miałam wam jeszcze napisać aleoczywiście już nie pamiętam :cheer: dziś rano powiedziałam małżowi że czuje się jakby mój mózg pracował na jakieś 40% a on na to 'no wiem właśnie' yeah :woohoo:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 tydzień temu #509315 przez mamcia2013
Aksa dzięki za kciukasy :D
To Cię mężuś pocieszył haha haha :silly: :silly: :silly:

12 lata 1 tydzień temu #509332 przez aksa
hehe no wiem ;p ale najgorsze jest że to prawda :P ciągle o czymś zapominam,jestem taka rozlazła,roztargniona, słucham co m mówi a za chwile już mi myśli gdzieś uciekają i nie wiem o czym mowił :cheer: a on ''ooo nieee znowu mnie nie słuchałaś'' :silly:

aaa i ostatnio ciągle chce mi się spać!! też tak macie??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 tydzień temu #509338 przez mamcia2013
Aksa ja to w ogóle ostatnio jakiś zakręt jestem :lol: z rąk mi wszystko leci, chwieję się na boki itp.

Uciekam pomału laski na spotkanie z moim księciem z brzucha :silly: jupiii cieszę się jak dziecko z nowej zabawki :lol:
Do później :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #509349 przez Gosia27
Aksa mąż sam zaczął ten temat. I chyba tak zrobimy...
A co do spania,to ja bardzo mało go potrzebuje. Mam energię, potrafię długo siedzieć i wcześnie wstać.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka