BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #508994 przez aksa
Ela rany jak mi Cie szkoda! :( niech cie facet jeszcze czymś rozgrzewającym na noc nasmaruje,musisz się wypocic jeju mam nadzieje że wam przejdzie do wesela!

Depeche łe glukoza :X w pełni Cie rozumiem co przechodzisz :dry: i szczerze współczuje na szczęście dzień się kończy jutro już będzie ok

też byłam dziś w tesco kupiłam sobie prześcieradło na gumce za 30zł 200x220 więc cena fajna,
bordowe - pod kolor ścian :woohoo:

a jutro nareszcie jedziemy obejrzeć i kupić! ramy do łóżka bo się jeszcze nie dorobiliśmy :side: kupiliśmy sam materac ale ja już nie daje rady wstawać :dry: grawitacja :S

sama nie wiem co robić czy iść spać czy film obejrzeć .... na tvn zaczął się jakiś gra w nim Denzel Washington :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509007 przez andzia_zg
A ja cały wieczór miałam sajgon w domu. Mąż przestawiał meble z sypialni do salonu żeby można było spokojnie postawic łóżeczko, bo na razie stało w kącie. Ale sie bidulek nadźwigał ogromną 3-drzwiową szafę... :huh: Ale dał rade i już szafa stoi w pokoju gościnnym :) Dzieki temu w sypialni wstawiliśmy jeszcze mała szafkę i będę mogła tam chowac ciuszki Wojtusia.Po nowym roku moge więc juz się zabrać za pranie ciuszków, bo w końcu mam gdzie je połozyć :-)

xxElaElaEexx lecz się kochana, najedz sie dzis czosnku, wypłukaj gardło woda z solą i szałwia lub Tantum verde i wygrzej się w nocy, bo ślub tuz tuż...

Depeche współczuję tej glukozy

aksa w końcu będziesz mieć porządne łóżko :silly:

jeśli chodzi o katar u dziecka to tez będę kupowała aspirator do nosa a nie gruszkę... gruszką chyba nawet nie umiałabym wciągnąć smarków a fridą dużo łatwiej

Agnieszka po prasowaniu nalezy ci sie od męża masażyk :blink:

A jesli chodzi o analizatory dźwieku to mam po chrześnicy elektroniczną nianię więc nie muszę kupować :-)

mamcia a na którą masz jutro wizytę? bedziemy trzymac kciuki :-)

wiewiórka Zara to faktycznie drogi sklep :dry: drogo nawet po wyprzedaży :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #509012 przez wiewiorka
Patra weszłam na stronę Zary i faktycznie drogo nawet po przecenie. Znalazłam koszulkę ale jest dziewczęca: www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/p...0wiewi%C3%B3rk%C4%85

12 lata 1 tydzień temu #509027 przez patrycja85
magda-kup dziewczęcą:) mały nie skuma;) fajne są ciuszki na stronie zary- ale fajniejsze dla dziewczynek. drogo ale w prezencie fajnie byłoby dostać:)a liczyć ruchy to trzeba chyba obowiązkowo-ale moze ktoś bardziej doświadczony się wypowie:)

też już się kładę:)
do jutra cioteczki

12 lata 1 tydzień temu #509081 przez mamcia2013
Hej Laski :)
ja już na nogach, spać mi się narazie nie chce. Mój T poszedł do pracy a ja sama. Ale tylko do 13 :)

Andzia wizyta na 14 :D

Ela bidulko, do wesela Wam przejdzie. Może ta gorączka u faceta to ze stresu? :D

Aksa w końcu będziecie spać jak ludzie? :silly: :silly:

12 lata 1 tydzień temu #509086 przez Beata 26
Mamcia - ale Ci zazdroszcze tej wizyty;) moge isc z Toba :;) ?

Dzien dobry laski.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509088 przez Beata 26
Ale dzis zle spalam, kazda pozycja zla - i doslownie czulam jak mi sie brzuszek powieksza i upycha cala reszte organow, zaczyna byc bolesnie i meczaco. Jeszcze troche. Aaa i nie wiem czy tez tak macie ale poranki to u mnie sa dziwne: lapie mnie jakies rozmyslanie, chec zmian, jednoczesnie poczucie braku sily.

Ellaa - ja to juz bym spac nie mogla hihi odpoczywaj ile sie da! I zdrowiejcie szybko

12 lata 1 tydzień temu #509089 przez Agnieszka86
dzień dobry!
Jak się spało?:)

Ela Nie dajcie się choróbsku! Może w tym całym zamieszaniu podjedź do apteki i tam Ci coś polecą (na lekarza nie będzie czasu), bo szkoda, żebyś na własnym ślubie była chora. Narzeczony to sobie poradzi bo on może wziąć kupę leków i jakoś wytrzyma, ale Ty i Maja już nie koniecznie :dry: ZDRÓWKA!!!!

tram ta dam, dzisiaj wkraczamy w 32 tydzień... :lol:

Jak u mnie dzisiaj paskudnie. Ciemno, buro i mokro... ble..
Pisałam Wam wczoraj, że kupiłam trochę ciuszków dla Zosi i dla siebie koszulę nocną... Założyłam ją wczoraj do spania (bo to miała być taka do spania teraz w domu) i parsknęłam śmiechem, wyglądam jak jakaś babcia totalna. Koszula sięga mi do połowy łydki, może nawet jeszcze niżej!!! :S :S W sklepie w tym tłumie ludzi, po prostu obejrzałam ją i wrzuciłam do koszyka, nie pomyślałam o tym, że może być taka długa, bo nie wygląda na babciną) Muszę poprosić kogoś, żeby mi ja obciął i wtedy będzie można ją założyć. K. też się chichrał i zaczął do mnie mówić "babciu" :side:

Co do Zary, też ostatnio przeglądałam stronę, ale pomimo wyprzedaży ceny są wysokie :dry:
Endo ma wyprzedaże, tylko mało ciuszków dla noworodków, ale można spojrzeć mi w oko wpadła bluza za 29.90, zastanawiam się. endo.pl/kategoria/4-dla-niemowlaka.html

12 lata 1 tydzień temu #509096 przez Waszka87
Witam wszystkie marcowe mamusie. Jestem tu nowa więc się przedtstawię. Mam na imię Ola, 25 lat i pod serduszkiem noszę Tomaszka :) termin na 23 marca. Dołączam do Was z wielką radością :)

12 lata 1 tydzień temu #509099 przez Agnieszka86
Waszka87 witamy, witamy:) Fajnie, że dołączyłaś do naszego grona :)
Skąd jesteś?

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509100 przez Waszka87
pare kilometrów od Rzeszowa :)
Ogólnie ciąża przebiega bez problemu ale w 12 tygodniu miałam spore krwawienie z czymś dziwnym i okazalo sie ze to coś to był zle zagnieżdżony zarodek :'( oczywiscie lezenie w szpitalu tydzien i branie leku duphaston, ale ten właściwy zarodek sie uratował,a na izbie przyjęć panie powiedziały ze napewno poronilam. Teraz drze z tygodnia na tydzień. Niby zapomniałam i wyluzowalam ale to wraca. Zakupy juz zrobione, pokój gotowy. Jeszcze parę drobiazgów zostało

12 lata 1 tydzień temu #509107 przez mamcia2013
Becia dawaj ze mną :silly:

Waszka witaj w naszym gronie :) ale fajnie, coraz więcej nas jest :D

12 lata 1 tydzień temu #509112 przez Agnieszka86
Waszka87 napisał:

pare kilometrów od Rzeszowa :)
Ogólnie ciąża przebiega bez problemu ale w 12 tygodniu miałam spore krwawienie z czymś dziwnym i okazalo sie ze to coś to był zle zagnieżdżony zarodek :'( ale ten właściwy sie uratował. Teraz drze z tygodnia na tydzień. Niby zapomniałam i wyluzowalam ale to wraca. Zakupy juz zrobione, pokój gotowy. Jeszcze parę drobiazgów zostało

To przykre co Cię spotkało :(
Dopisz się do naszej listy porodów, jest nas coraz więcej:))) www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426354-m...c-dzieci/Page-4.html

12 lata 1 tydzień temu #509113 przez mamcia2013
Waszka najważniejsze że już jest ok. Nie stresuj się i myśl pozytywnie Kochana :)

12 lata 1 tydzień temu #509114 przez lenusia7
Dzien dobry :P To ja myslalam że tu cisza bo nic nie przychodzi na poczte a tu okazuje się , że u mnie cos nie tak i mam multum do nadrobienia .Witam nowe mamy milego dnia

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka