- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Zaczęłam myśleć o łóżeczku... jakby któraś też buszowała w tym celu po allegro i znalazła coś interesującego to proszę o link:)
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Witaj wiewiorka. Dlaczego jestes wiewiorka? Masz rude wlosy?
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika - jak masz jeszcze rachunek to wymien gruszke do noska na aspirator do noska! ponoc milion razy lepszy dla malenstw.
Witaj wiewiorka. Dlaczego jestes wiewiorka? Masz rude wlosy?
Potwierdzam, gruszką to sobie można ... podmuchać, nie powiem gdzie. Gili nie wyciąga nic lepiej od aspiratora.
A ja cały dzień cierpię po tej glukozie, miałam telepawki, mroczki przed oczami, napday duszności i gorąca. Szok. Przywiozłam malutką i leże.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tych wszystkich analizatorów, to ja miałam tzw. elektroniczną nianię. Myślałam, że będzie pikać jak mała będzie płakać, czy jak nie będzie oddychać. Pikała nawet jak ruszała rękami, więc pewnie wiecie jaka byłam zadowolona. Udało mi się sprzedaż za połowe ceny na allegro, wiec nie było źle. Do mieszkania nic nie trzeba, jak ktoś mieszka w domu i powiedzmy ma pokój dziecka u góry, a siedzi na dole gdy ono spi, no to może.
A co do wyprzedazy, to one niby ruszyły. Ale tak naprawde ruszają po Nowym Roku, wiem jako stary handlowiec. Dzis byłam w Tesco, kupiłam wprawdzie polarek polowe tanszy, ale wszystko co mnie interesowało było jeszcze w normalnych cenach.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrycja, tak mam wlasnie laktator Avent Isis, ale w zestawie byla tylko ta jedna mala buteleczka. Oplaca sie wg mnie.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Kolorowych snów mamusie i brzuszki
Do jutra
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Normalnie w sobotę weselę ,a ja chora jestem! Tak mnie gardło boli i strasznie kaszle-zaraziłam się od brata Wszystko mnie boli ,a tu 2 najgorsze dni przed weselem A najlepsze jest to ,że mój facet ma gorączkę ! Biedny cały się trząsł z zimna ,wypił fervex i zasnął.On przynajmniej lekami się może kurować ,a ja od rana robię sobie inhalacje ,piję herbatę z miodem i cytryną .Mam nadzieję ,że jakoś w sobotę i niedzielę damy radę ...
Teraz idę się już położyć,bo rano trzeba jechać zawieść na salę napoje,alkohol,zabrać niektóre paczki i rozwieść.Potem posprzątać w domu.Zająć się sobą .Jechać ubrać samochód Już mi się nie chce jak o tym pomyśle.
Dobrej nocki
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ela-kuruj się!może skocz jutro do lekarza to cię poratuje antybiotykiem?zeby cię nie rzołożyło na własny ślub.
wiewiorka-głupio mi tak pisać mogę po imieniu? w świecie dziecka na krakowskiej i na targówku jest likwidacja działu odzieży i 50% wyprzedaż ale nie dotyczy bielizny dziecięcej czyli tego czego teraz szukamy:)ale resztę można kupić sporo taniej:) widziałam dziś na stronie zary ze mają już wyprzedaż ale i tak ceny kosmiczne:)
jako że zaraz trzeba zacząć liczyć te ruchy-może któraś napisałaby co i jak? lafi, depeche albo gosia-plis:))) wiem że już było ale wtedy było do tego daleko:)
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Patra możesz mówić mi po imieniu. Nie krępuj się. Serio będziesz liczyć ruchy?Ja czuje ich tyle ze przy 50 tracę rachubę więc dałam sobie spokój. Do Świata Dziecka miałam dziś pojechać ale stwierdziłam ze pozostanę jeszcze w domu żeby na 100% wyzdrowieć. Teraz to w sumie strach do ludzi wychodzić bo epidemia grypy jest.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
ja powoli zmykam do spania,
Dobranoc brzuszki