BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 tygodni temu #508516 przez Agnieszka86
Patrycja fajny ten zestaw chyba, też się nad czymś takim zastanawiałam.

Gosia jakiś czas temu pisałaś o masażu krocza... (chyba Ty o tym pisałaś) był tam link, mogłabym o niego prosić, bo nie mogę się doszukać, gdzie to było na forum... Mąż chce mi taki zrobić, ale potrzebuję instruktażu... :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #508529 przez Agnieszka86
aaaa..podzielę się z Wami jeszcze moją wewnętrzną małą radochą, w sypialni już "kładzie" się drugi kolor:) Co prawda pierwsza warstwa, ale jest:))) Później jeszcze panele i powoli... powoli będzie koniec... :)

Znalazałam już dość sensowny filmik o masażu krocza. Dzielę się z Wami www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspx

12 lata 2 tygodni temu #508536 przez andzia_zg
Agnieszka ale fajniusio, że już na ścianie widać nowe kolorki :-) To w koncu na jakie się zdecydowaliście?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #508545 przez 25malinka
No Aga także jak już wiecie jak,to mąż może uskuteczniać masaż,hehe
fajnie,że już malujecie :)

12 lata 2 tygodni temu #508548 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka ale fajniusio, że już na ścianie widać nowe kolorki :-) To w koncu na jakie się zdecydowaliście?

Na bardzo "smaczne" się zdecydowaliśmy, z właściwie ja zdecydowałam ;) ... bita śmietana i kawowa pralinka :woohoo: Inaczej mówiąc, coś podobnego do kości słoniowej czy delikatnego ivory, no i brąz (nie wiem jak wyjdzie brąz bo jak na razie na ścianie jest bita śmietana, a jak ten brąz nam wyjdzie okaże się po ostatniej warstwie...) Już nie mogę się doczekać...

12 lata 2 tygodni temu #508554 przez 25malinka
Aga to ja mam chyba podobne kolory w pokoju,tylko,że inne nazwy bo to duluxa biała czekolada i cynamonowy deser fajny efekt

12 lata 2 tygodni temu #508558 przez andzia_zg
Agnieszka a dodatki tak jak szukałaś amarant?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #508564 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

Aga to ja mam chyba podobne kolory w pokoju,tylko,że inne nazwy bo to duluxa biała czekolada i cynamonowy deser fajny efekt

O też smaczne nazwy:) My mamy farby Dekoral. Mam nadzieję, że efekt ostateczny będzie fajny:) Przeważa bita śmietana, bo nie chciałam, żeby było bardzo ciemno. Jak skończymy już tak na prawdę to postaram się jakieś zdjątko zrobić.

Andzia tak nadal myślę, o tym kolorze:) Ale tak naprawdę to większość kolorów będzie pasować. Dobieraniem dodatków zajmę się jak już będzie wszystko gotowe:)

12 lata 2 tygodni temu #508565 przez aksa
dziewczyny Wy to potraficie dowartościować człowieka :lol: :kiss:

Gosia my mamy tylko pare ubranek...i na tym koniec..także nie wszystkie już wyszykowane

moj m zaczął się śmiać jak usłyszał o konieczności koszuli nocnej bo...nigdy mnie w niej nie widział ;p jakoś nie potrafie w tym spać :silly:

właśnie popijam sobie żurek z obiadu, to mój drugi posiłek dzisiaj jakoś od wczoraj apetytu brak...noo na naormalne jedzenie bo jakby mi dać czekolady to cała bym zjadła :woohoo:

Agnieszka super,że już widać postępy!jeszcze trochę i będziecie się cieszyć wyremontowanym mieszkankiem!

a dziewczyny co w końcu planujecie na Sylwestra?:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 tygodni temu #508569 przez 25malinka
Aga będzie fajnie zobaczysz bo u mnie też przeważa ten jasny kolor,ciemna jest jedna taka mala sciana i kawalek drugiej,naprawde fajnie

12 lata 2 tygodni temu #508572 przez Agnieszka86
Aksa dostaliśmy zaproszenie na wesele właśnie 31, ale odmówiliśmy z racji tego, że ja się bardzo różnie ostatnio czuję, a do tego ta cukrzyca i specjalne posiłki o stałych porach itd itp. Podejrzewam, że spędzimy go w domu, może jacyś znajomi wpadną. Organizacja będzie na pewno w ostatniej chwili...
A Ty co planujesz? :)

12 lata 2 tygodni temu #508574 przez andzia_zg
aksa my na Sylwestra jedziemy do znajomych na domówke do Wrocka

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #508576 przez 25malinka
aksa ja też mam tylko pare ubranek,nie przejmuj się jeszcze troche czasu jest,a w sklepach teraz jest wszystkiego pod dostatkiem,także bez obaw
a Sylwka chyba spędzamy w domu,jeszcze nie wiem ale jak na dzień dzisiejszy to raczej tak

12 lata 2 tygodni temu #508578 przez wiewiorka
Cześć Dziewczyny. Właśnie odkryłam forum i chętnie do Was dołączę to może szybciej czas mi zleci do porodu. Mam termin na 5 marca . Co do Sylwestra to spędzę go z mężem na kanapie przez tv z butelka Picolo :)

12 lata 2 tygodni temu #508584 przez aksa
andzia oo to wycieczka Wam się szykuje! :)

Agnieszka faktycznie wesele to chyba nie najlepszy pomysł..,a imprezy na ostatnią chwilę zazwyczaj bywają najlepsze :blink:

a my mamy zaproszenie do brata m na przebieranego sylwestra...heh gdzie tu jechać szukać jakiś gotowych przebrań?tesc?real? myślicie że coś będzie?
a ja to bym najchętniej w domq została :lol: ale małża mi szkoda..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka