BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #509627 przez Beata 26
Malinka ja w sumie nie pamietam kiedy sie ostatni raz wazylam. Tu mnie nikt nie wazy, czasem sie tylko zapytaja ile waze i dopisza do karty- woec moge czarowac ile chce. Mysle, ze swieta zrobily swoje jesli chodzi o wage. Ale nie przejmuje sie az tak bardzo tym, ze to juz 12 kilo - tylko tym, ze przez to 12 kilo tak mi ciezko! :/ ale wiem, ze i Wam ciezko.

Paulina - no nareszcie wiecie :) imie cudne. Unikaj zatem nawet myslenia o rzeczach, ktore Cie denerwuja. Wiem - latwo mowic.
Xxx

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #509628 przez 25malinka
ok,ale wizyte mam dopiero po 19.15 więc jeszcze troche muszę poczekac,kurde tyle u nas ciężarnych jest ostatnio,że szok i wśród moich znajomych same chłopaki tylko u nas jak narazie dziewczynka,śmiejemy sie z mężem,że nasza kruszynka będzie miała powodzenie :)

12 lata 1 tydzień temu #509633 przez 25malinka
Beata 26 aha myślałam,że masz ważenie regularnie jak ja co 3 tygodnie i wpisywane mam w karte ciąży,no u mnie jakieś 7,5kg na plusie,ale też mi ciężko i czasami nie moge oddychac,hehehe takie uroki ciąży :)

12 lata 1 tydzień temu #509639 przez andzia_zg
Ja to się momentami dosłownie toczę a nie chodzę :P a na łydkach mam zakwasy. Mąż się śmieje, że mam co dźwigać i mi się wyrabiają mięśnie na łydkach :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #509647 przez 25malinka
No a tu jeszcze najgorsze przed nami bo teraz dopiero zaczniemy pożądnie rosnąć,dzisiaj byłam troche sie ogarnąć,bo niezle zarosłam i przyznam ze miałam już mega problemy a jak sobie wyobraże,że brzuszek jeszcze urośnie to już wogóle bede musiała chyba prosic o pomoc męża,hehehe

12 lata 1 tydzień temu #509649 przez andzia_zg
Malinka ja ostatnie golenie mialam już po omacku, bo juz w ogóle nie widziałam podwozia :huh: masakra... te 2 miesiące będą naprawde ciężkie....

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #509656 przez 25malinka
andzia_zg no ja właśnie też hehe,nie mogłam dac sobie rady aż śmiac mi sie chciało

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509662 przez andzia_zg
Malinka ja mam nawet problem z szuszeniem włosów suszarką, bo mam kręcone włosy i musze je suszyć z głowa pochyloną w dół i takie trzymanie suszarki w górze jest dla mnie mega męczące i mocno mi się wtedy napina brzuch :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #509665 przez 25malinka
To niezle,ale musimy się jeszcze troszeczke pomęczyć

12 lata 1 tydzień temu #509668 przez andzia_zg
2 miesiące szybko zlecą.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #509669 przez kika1985
Beata 26 napisał:

Kika - jak masz jeszcze rachunek to wymien gruszke do noska na aspirator do noska! ;) ponoc milion razy lepszy dla malenstw.

Witaj wiewiorka. Dlaczego jestes wiewiorka? Masz rude wlosy?

;) a to nie to samo

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509684 przez kika1985
paulina trzymam kciuki żeby udało się te skurcze opanować , no i gratuluje synka:)

sylwka dobrze że jesteś :kiss:

moja bratowa dziś wyszła ze szpitala, dostała nospę i furagin ;) 2 pojedzie do Warszawy to brat ma ją zabrać do jakiegoś specjalisty od nerek i układu moczowego no i chyba u nich też będzie dziewczynka :lol: a brat tak bardzo chciał synka

dziś byłam u lekarza z tym kaszlem, to jakiś wirus, dostałam leki do inhalacji, i jakieś krople i syrop na spirytusie ;) blee nie dobre , jak mi nie przejdzie do poniedziałku to włączy antybiotyk
a w aptece wydałam 140 zł. :evil: :evil: :evil: :evil:

byłam też na małych zakupach dokupiłam pieluchy tetrowe, flanelowe, body, śpiochy i płyn do kąpieli

12 lata 1 tydzień temu #509685 przez 25malinka
andzia_zg no napewno szybko,aż sie boję,ja dopiero po Nowym roku będe kompletowała wyprawkę,bo dzisiaj na wizycie ma mi ustalić termin następnego usg i chce wiedzieć czy napewno będzie dziewczynka,bo już mnie wszyscy wkurzają,mówiąc,że wyglądam za ładnie na dziewczynke

12 lata 1 tydzień temu #509700 przez sylwka727
Paulina 77 napisał:

Cześć Laski. Nie wiem czy uda mi się nadrobić Wasze posty, bo mam tu kiepski internet. W drugi dzień Świąt wylądowałam w szpitalu z zagrażającym przedwczesnym porodem. Nie wiem, kiedy mnie wypuszczą. Zaszkodziły mi te święta, chodzenie koło gości, niemały stresik, żeby wszystkich gościnnie przyjąć. No i zostałam gościnnie przyjęta w szpitalu.

Oj to nie fajnie a jak się czujesz ? Lepiej już? Aż 6 dostałaś? Ja na rozwój płuc dostałam 2 zastrzyki tylko

Co do wagi to mam 8kg na plusie a wizyty od szpitala mam co tydzień ze zwględu na d-dimery

Andzia męża poproś żeby ci suszył mi czasami jak się nie chce prostować włosów to męża proszę i prostuje :lol:

Kika :kiss:

Malinka nie przejmuj się mi ciotka cały czas mówi że wyglądam ładnie w tej ciaży bo z bliźniakami miałam złą cerę i nos zrobił mi się murzyński :lol: aale to fakt nie wiem czemu ale nos mi się strasznie rozrósł :lol:

A mam takie pytanie jak tam u was z sexem? Ja straciłam totalnie ochotę aż sama sie sobie dziwię bo to zawsze ja zaczynałam coś ale to się wszystko zaczęło jak brzuch zaczął przeszkadzać w większości pozycji a ja tak lubie być na górze a teraz nie mogę :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 tydzień temu #509702 przez kika1985
u mnie troszkę zapał opadł ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka