- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lenusia7
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
AniaCzajka coś kobietko nie możesz się wykurować. A wózek i łóżeczko dla Frania fajowe.
Unbreakable a ja się ostatnio zastanawiałam gdzie nam uciekłaś. Koniecznie pokaż pokój maluszka. I jak miło ze strony naszego piękne państwa, krainy wiecznych marzycieli że oddali Ci KASĘ!!!!!
Ile zeżarłam fryty, pizza się robi. Debil ze mnie
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oficjalnie Wam tu pisze, ze mnie szlag trafi jak bedziecie tyle produkowac
Nie nadrobie tego, w bylam wczoraj wieczorkiem.
Witaj Waszka
Ja dzis bylam na malych zakupach z mama, kupilysmy rozek, kocyk , 10 pieluch tetrowych, 4 pieluszki flanelka, 2 bodziaczki, 2 czapeczki po kapieli, certki, podkladke do kapieli i zaplacilam za to 270 zl
Zwazajac na to, ze mam w domu dwulatke to Wam napisze jedno, wszystko bardzo zdrozalo!!!! Koszmar. Jak nic z tsiaka wydam na to wszystko. Ciuchow juz nie kupuje. Musi obleciec w tym co mam, najwyzej bede prala recznie, bo do r. 68 to te dzieciaki masakryczie rosna.
Ela , kobieto Ty sie kuruj, co to bedzie jak obsmarkasz przy oltarzu pana mlodego. Plucz sobie to gardlo rozcienczona woda utleniona i psikaj tantum verde , no i lykaj rutinoscorbin na maxa. Nie daj sie!
A ja sie dzis tez fatalnie czuje, rano wlazilam do rodzicow na 3 pietro i na drugim juz o malo nie zemdlalam, czulam jak mi wali serce w glowie. Jakos doszlam do siebie, ale mam meg twardy brzuchol, nawet nospa nie pomaga.
Ja od dwoch dni spie z moja corka w pokoju. Nie to, ze mamy jakies ciche dni, ale u niej jest chlodniej i jakos lepiej mi sie zasypia. Moj maz ma swoje wlasne wielkie lozko, ja sie przytulam do mojego skarba, caluje ja jak spi, taka jest slodka.
- lenusia7
- Gość
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenusia7
- Gość
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Ania fajne zakupy zrobiłaś dla Frania
Lenusia gdzie te kg Ci weszły?
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Kazał mi teraz kupic inne żelazo bo po tym co brałam nie było efektów w wynikach badan.
USG mam ustalone za tydzien 4 stycznia,już nie mogę sie doczekac
lenusia7 ładnie wyglądasz
Ania fajny wózek i łóżeczko,też bym chciała nowe ale mam wszystkie sprzęty po chrześnicy
Mamcia ciesze się,że u Ciebie też wszystko dobrze po wizycie
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
paulina trzymam kciuki żeby udało się te skurcze opanować , no i gratuluje synka:)
sylwka dobrze że jesteś
moja bratowa dziś wyszła ze szpitala, dostała nospę i furagin 2 pojedzie do Warszawy to brat ma ją zabrać do jakiegoś specjalisty od nerek i układu moczowego no i chyba u nich też będzie dziewczynka a brat tak bardzo chciał synka
dziś byłam u lekarza z tym kaszlem, to jakiś wirus, dostałam leki do inhalacji, i jakieś krople i syrop na spirytusie blee nie dobre , jak mi nie przejdzie do poniedziałku to włączy antybiotyk
a w aptece wydałam 140 zł.
byłam też na małych zakupach dokupiłam pieluchy tetrowe, flanelowe, body, śpiochy i płyn do kąpieli
Pociesz bratowa, mialam tak cala cieze z Laura z nerkami, tez bralam nospe forte i furagin. Malje nic nie jest, a ja mam takie nerki. Teraz na razie biore tylko urosept profilaktycznie. Nic strasznego , niech sie nie martwi.
Kika aspirator to jest taka rurka z wezykie i takim gabczastym filtrem w srodku. Przykladasz do noska dzidzi i jakbys wciagala, oczywiscie przyz ten filt nic nie lykniesz. Gruszka sie do niczego przy tym nie nadaje. Koszt aspiratora to jakies 20 zl, ale jest o nieeebo lepszy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem dziołchy po wizycie
Z podwoziem wszystko w porządku, szyjka twarda itp. Mój Dorian ma wszystko na miejscu ułożony jest główką w dół, po mojej prawej stronie ma kręgosłup a z lewej nózki i rączki. Aha no i waży 1610 g. Z tyłu na główce było widać dość długie włoski (to po mamusi) zaciskał piąstki i brał do buźki tak fajnie było widać zarys noska i ust. Mój kochany maluszek. Termin z usg według wagi Doriana przesunął się na 2 marca coraz bliżej.
Super że wszytsko jest dobrze Dórzy synuś mój przed świętami ważył 1140
Koticz Jak na razie wahamy się między Kacperek a Igorek mi się bardziej Kacperek podoba i tak do niego mówię
AniaCzajka fajniutki wózek a jaki kolor wybraliście?
LEnusia bardzo ładni jesteście ja się w płaszczyk nie podinam i chodzę w rozpiętym jednym guziku rozglądam się za czymś ale nie ma nic ładnego a jak jest to albo za małe albo drogie strasznie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia Mam prośbę mogłabyś mi przesłać na maila
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
listę wyprawkową? Bo miałam gdzieś zapisaną i mi zginęła...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa