BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #511104 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

ja jestem lepsza,juz pare godzin siedze na allegro i przeglądam łóżeczka i pościele a najlepsze jest to,że jeszcze nic nie wybrałam,heheeh

Ja tez jestem na etapie łóżeczka... ale nic konkretnego jeszcze nie zdecydowałam, chcę na pewno zestaw z materacem i z pościelą, bo nie mam sił szukać tego wszystkiego osobno...
Ale na allegro to wszystkie te łóżeczka takie same... :dry:
Mąż właśnie myje podłogę, a ja mam czas relaksu :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #511107 przez Agnieszka86
mamcia2013 napisał:

Bo to tak juz jest, im więcej patrzysz to mniej widzisz :D ja mam tak samo.

Nie no trza iść pod prysznic i do wyra. A jestem wyjebana jak bezpiecznik dzisiaj (niby nic takiego nie robiłam) :D
A więc dobranoc Dziołchy moje kochane :silly:

dobranoc, śpij dobrze:)

12 lata 1 tydzień temu #511112 przez 25malinka
Agnieszka86 no ja własnie szukam takiego zestawu,ale normalnie już nic nie widze

12 lata 1 tydzień temu #511121 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

Agnieszka86 no ja własnie szukam takiego zestawu,ale normalnie już nic nie widze

Ja też jakoś niczym nie jestem zauroczona... chyba wybiorę się do jakiegoś sklepu i fizycznie popatrzę... albo na jakiejś innej stronie znajdę coś co mi podejdzie...
Jakbyś znalazła coś fajnego to podziel się linkiem koniecznie!

12 lata 1 tydzień temu #511130 przez 25malinka
ehh...już sama nie wiem w sumie to mam łóżeczko po chrześnicy,zwykłe w ciemnym kolorze,a u męża znowu mają jasne po jego siostrzenicy,więc może sie jeszcze zastanowie nad ktoryms z nich,jeszcze nie widziałam w jakim są stanie.
Na tym allegro wszystko na jedno kopyto,może chociaż jakas pościel wybiore,ale to raczej już nie dzisiaj

12 lata 1 tydzień temu #511142 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

ehh...już sama nie wiem w sumie to mam łóżeczko po chrześnicy,zwykłe w ciemnym kolorze,a u męża znowu mają jasne po jego siostrzenicy,więc może sie jeszcze zastanowie nad ktoryms z nich,jeszcze nie widziałam w jakim są stanie.
Na tym allegro wszystko na jedno kopyto,może chociaż jakas pościel wybiore,ale to raczej już nie dzisiaj

ee...to jak masz jakiś wybór łóżeczka po kimś, to ja bym pewno nie kupowała. Ja nie mam niestety od kogo dostać/pożyczyć, no oprócz łóżeczka po mnie czyli 26 letniego, które stoi na strychu u rodziców:)

12 lata 1 tydzień temu #511147 przez Agnieszka86
Zaobserwowałam ostatnio u siebie nową dolegliwość :dry: Jak siedzę dłużej to też robi mi się duszno!!! Katastrofa:( Takie mnie ogarnia mega zmęczenie wtedy i słabość... muszę się położyć i dopiero po chwili wraca wszystko do normy...
Macie tak?

12 lata 1 tydzień temu #511148 przez 25malinka
ale te łóżeczka też mają po tyle lat,bo to po chrześnicy to siostra dostała od naszego brata ciotecznego który skonczył 18 lat,a to co jest u męża to ma chyba ze 25 lat,hehee

12 lata 1 tydzień temu #511151 przez 25malinka
chyba teraz to każda z nas tak ma,mnie to sie wogóle jakoś ciężko oddycha

12 lata 1 tydzień temu #511158 przez 25malinka
allegro.pl/lozeczko-mis-serca-haft-mater...and-i2886623131.html

to nawet jest ładne,kolor brzoskwiniowy,beżowy i fiolet mi się podoba

12 lata 1 tydzień temu #511181 przez 25malinka
dobra ja już mykam lulu,bo oczy mi się same zamykają,
dobranoc brzuszki :)

12 lata 1 tydzień temu #511212 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

allegro.pl/lozeczko-mis-serca-haft-mater...and-i2886623131.html

to nawet jest ładne,kolor brzoskwiniowy,beżowy i fiolet mi się podoba

No fajne kolorki wybrałaś:) Ja szukam czegoś prostszego, tzn łóżeczko baaardzo proste chcę, czyli same szczebelki :)

Dzień dobry:)
Śpicie jeszcze?

Wczoraj posiedziałam z K. nad jego tabelkami i innymi cudami świata do 12, dłużej nie dałam rady :dry: Padłam jak mucha :blush:
Samotne przedpołudnie mi się szykuje-mąż właśnie się zbiera, bo sędziuje dzisiaj coś na hali i będzie dopiero koło 15 w domu. Chyba będę się nudzić, bo przy obiedzie dużo roboty nie mam, ziemniaki tylko obrać i zapiec. No i kotlety na bieżąco będę smażyć, jak już K. wróci. To będzie przedpołudnie z forum :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #511215 przez AniaCzajka
Hej brzuchalki:) ja też już nie śpię i jakoś od rana mam dobry humor, może dlatego że jedziemy do moich rodziców:)

MIŁEJ NIEDZIELI KOCHANE:)

12 lata 1 tydzień temu #511236 przez Lenucha217
Witam Dziewczyny to ja lenusia7 ... zmienilam nick poniewaz nie przychodzly mi te powiadomienia :PPP Milego dnia

12 lata 1 tydzień temu #511238 przez patrycja85
dzień dobry:)
ale duzo piszecie:) wczoraj późno wróciliśmy bo byliśmy ze znajomymi na piwku i soczku:) fajnie było. wszyscy się o wszystko wypytywali, a to się raczej rzadko zdarza bo ludzie którzy jeszcze nie myślą o dzieciach zwykle nie są zainteresowani:) fajnie było ale dla małego chyba za głośno bo zupełnie się nie odzywał. kopnął dopiero jak wsiadałam do auta:)

unbreakable-to faktycznie w Twoim przypadku te koła pompowane byłyby lepsze.na pewno pompowane ma któryś ze starszych modeli mutsy. oglądaliśmy go tylko nie pamiętam dokładnie-chyba transporter. też fajny tylko przez te koła sporo cięższy i chyba nie miał możliwości obracania spacerówki w obie strony. ale poczytaj, pooglądaj moze ci się spodoba. a co do tej bazy do fotelika to się okaże jak pojedziemy kupić ten wózek bo dopiero wtedy zmierzymy czy nasze pasy obejmą fotelik.jeśli obejmą to fajnie a jak nie to kupimy tą bazę. też chciałabym już mieć ten zakup z głowy, ale moja kuzynka która rodziła w marcu tego roku mówiła ze kupili wózek w połowie stycznia i dużo zaoszczędzili dzięki wyprzedaży.

depeche-czyli jako doświadczona mama uważasz że warto zainwestować w porządny rożek?bo ceny są już od 20 zł i zastanawiałam się właśnie czy warto płacić więcej.

agnieszka, malinka-łącze się z wami:) też szukam łożeczka, ale na allegro juz nie mogę patrzyć i zleciłam to B. ma wybrac kilka z czego ja wybiorę wersję ostateczna:)

miłej niedzieli
ciekawe jak tam nasza nowa mężatka:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka