BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #511332 przez xxElaElaEeexx
Witajcie kochane ;)

Bardzo dziękujemy za smsy z życzeniami :kiss:
Pierwszy dzień był cudny !!!
W kościele przepiękną msze odprawił nam ksiądz proboszcz ,naprawdę tak pięknie jak nie wiadomo ile tysięcy byśmy mu dali :ohmy: :)
Było dużo szczerych łez przy przysiędze małżeńskiej- ryczeliśmy z mężem jak beksy :P ;)
I tak,że cały kościół zaczął płakać ,bo nagle wszyscy zaczęli wyciągać chusteczki i smarkać
:lol: Jeszcze facet mi obrączki nie mógł założyć ,bo mi palce spuchły ,a ksiadz do meza "nie urwij jej palca" :silly:

Pierwszy taniec to była masakra -tańczylismy jak dwie pokraki :lol: :lol:
Normalnie ja tak szalałam ,że wszyscy się bali i dziwili ,że daje radę B) Zresztą sama byłam w szoku ,ale jak się roztańczyłam to było już z górki :)

Dużo gości od Pana Młodego szybko się wykruszyło,moja rodzina najtwardsza do 4.30 siedzieli i się ostro bawili :) Dziś od 14 poprawiny,a ja na nogach ledwo stoję :P
Jakoś damy radę hehe :)

Miłego dnia kochane :kiss:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #511346 przez Lenucha217
Ela cudnie wygladasz kochana.. mezulek tez super sie prezentował. Ciesze sie że wszystko udane.. odpoczywaj kochana i jeszcze raz Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze zycia kochani :**********

12 lata 1 tydzień temu #511348 przez Agnieszka86
Ela fajnie, że się odezwałaś, myślałam, że wrócisz od nas dopiero po Nowym Roku jak odsapniesz:)
Witam w gronie mężatek :blink:
Super, że się wybawiłaś i że dałaś radę - tutaj należy Ci się szacunek! Ślub to piękny dzień, jak dla mnie do tej pory najpiękniejszy :) Bawcie się dzisiaj nadal :kiss:
Śliczni jesteście :)

12 lata 1 tydzień temu #511350 przez 25malinka
hej dziewczyny
Ja wstałam jakies 1,5 godz temu i nic mi sie nie chce,wogóle to sie nie za bardzo wyspałam i głowa mnie boli,pogoda dzisiaj jest naprawde ładna,słoneczko święci aż sie chce wyjść.
Zaraz muszę sie brać za obiadek :)
xxElaElaEeexx naprawde super wyglądaliście kochana :) fajnie,że się wszystko udało

12 lata 1 tydzień temu #511358 przez Gosia27
Helloł ;) 230!!! Postów!!! Nie no...matko z córką, pobieżnie je odczytałam.
Ale najpierw życzenia dla świeżo upieczonych małżonków.Dni słodkich jak miód!!! Elu wyglądałaś pięknie :kiss:
Lenusia7 ale z Ciebie seksi mamuśka. gzie te kg? ;)

Kurde i kompletnie się zgubiłam w tym co pisałyście. temat wózków, łóżeczek i wyprawki ciąg dalszy. Ale to nie u nas....
Wczoraj odwiedziliśmy siostrę R w Warszawie. Jej synek ma 3 tyg i na imię tak jak mój tato Hubert. Z mężem wywęszyliśmy że najprawdopodobniej będę matką chrzestną. Ogromnie bym się ucieszyły. Dajmy się zaskoczyć. maleńki do schrupania. Je i śpi. Bardzo się wzruszłąam jak do tuliłam do siebie a na odchodne to nie potrafiłam płakać. Strasznie wybbuchnęłam płaczem i tak Aga się dowiedziała jaka jest nasza sytuacja.
A potem R zabrał mnie na rynek i Nowy Świat. Tyle ludzi :ohmy: że aż ochoty nie miałam na spacery ale trzeba przyznać że urok świąteczny stolica nasza ma.

A wieczorem chłopacy zrobili sobie wieczór kubański. Mohito i rum. I tak impreza zakończyła się o 3 w nocy i ja ciężarówa tylko z damskiego towarzystwa dotrwałam :lol:

Ogólnie to nosi mnie na płacz. Bo szwagierka naszykowała mi 2 worki ciuszków dla Zosi ale niczego ze sobą nie zabieram, paraliżuje mnie...

12 lata 1 tydzień temu #511363 przez mamcia2013
Hej Niuńki :) ja dzisiaj wstałam lewą nogą... w nocy się kręcę, bolą mnie plecy i biodra :( masakra jakaś. Gorąco mi, wahania nastroju ehh gdybym nie była w ciąży to pomyślałabym że przechodzę menopauzę :angry: tragedia. Jeszcze daję mojemu T do zrozumienia żeby mi chociaż kawałek pleców wymasował to się dureń nie domyśla! Co za faceci.

Elu cudowne z Was małżeństwo :kiss: zazdroszczę Wam.

Gosiu tylko nie płacz :) uśmiechnij się. Ciuszki poczekają na Zosieńkę .

12 lata 1 tydzień temu #511366 przez Agnieszka86
Gosia fajnie, że się odezwałaś:) Nic się nie martw będzie wszystko dobrze, zobaczysz!!! A ciuszki, które przygotowała szwagierka spokojnie poczekają na Zosię:)

12 lata 1 tydzień temu #511369 przez Agnieszka86
mamcia2013 napisał:

Hej Niuńki :) ja dzisiaj wstałam lewą nogą... w nocy się kręcę, bolą mnie plecy i biodra :( masakra jakaś. Gorąco mi, wahania nastroju ehh gdybym nie była w ciąży to pomyślałabym że przechodzę menopauzę :angry: tragedia. Jeszcze daję mojemu T do zrozumienia żeby mi chociaż kawałek pleców wymasował to się dureń nie domyśla! Co za faceci.

Teraz już tylko takie atrakcje na nas czekają... Ja mam straszne bóle krocza po dłuższym bezruchu, czuję dosłownie jak mi się kości rozsuwają! Uśmiechnij się i powiedz T. wprost o co Ci chodzi-ja tak zawsze robię, bo z tym domyślaniem to jest różnie :dry:

12 lata 1 tydzień temu #511375 przez mamcia2013
Agnieszka86 napisał:

mamcia2013 napisał:

Teraz już tylko takie atrakcje na nas czekają... Ja mam straszne bóle krocza po dłuższym bezruchu, czuję dosłownie jak mi się kości rozsuwają! Uśmiechnij się i powiedz T. wprost o co Ci chodzi-ja tak zawsze robię, bo z tym domyślaniem to jest różnie :dry:

Aga ja mu powiedziałam że czuję się jak krowa! Że nawet nie ma kto mi pleców masować :D To stwierdził że ostatnio w kuchni mi masował haha co za wariat!
A w ogóle to strasznie mi smierdzi piwo blee i on jak się opije piwska to ja mu zawszę mówię że żadnego pożytku znów nie będę miała w nocy z niego i stwierdziłam że zaczniemy się bzykać dopiero dwa miesiące po porodzie! :silly: :silly:

12 lata 1 tydzień temu #511427 przez Lafi
Ela .sicznie wygladaliście, powodzenia na nowej drodze zycia

12 lata 1 tydzień temu #511428 przez koticz
Na wstępie witam Was!!!!

Gosia
W tej chwili się opanuj!!!!Marsz na długi spacer i doprowadź się do ładu!!!!Gdzie się podziała Twoja siła i wiara?????Ostatnio tak piszesz jakbyś przestała wierzyć,że się Wam uda.Zbieraj ciuchy dla małej bo Ci później będzie goła w łóżeczku leżeć!Tyle przetrwałyście i zaszłyście tak daleko,że nie ma bata żeby coś poszło nie tak!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 tydzień temu #511432 przez mamcia2013
koticz napisał:

Na wstępie witam Was!!!!

Gosia
W tej chwili się opanuj!!!!Marsz na długi spacer i doprowadź się do ładu!!!!Gdzie się podziała Twoja siła i wiara?????Ostatnio tak piszesz jakbyś przestała wierzyć,że się Wam uda.Zbieraj ciuchy dla małej bo Ci później będzie goła w łóżeczku leżeć!Tyle przetrwałyście i zaszłyście tak daleko,że nie ma bata żeby coś poszło nie tak!!!

Święta racja Koticz :)

12 lata 1 tydzień temu #511459 przez Agnieszka86
Idę na spacer:) Dobrego popołudnia kochane :kiss:
Zajrzę wieczorem pewno dopiero...

12 lata 1 tydzień temu #511474 przez Beata 26
Ela - cudnie wygladacie! szczesliwi i zakochani :) powodzenia na poprawinach, wierze, ze dasz rade.

Goska - tak mi po glowie chodzi, ze w sumie to dlaczego Ty nie chcesz nic zbierac, ani przygotowywac wyprawki? przeciez mala jest i bedzie i sie urodzi i co dopiero wtedy bedziesz wysylas r do sklepow czy jak? wyprawka dodalaby Ci sil i wiary. zbieraj wszystko jak my wszystkie i kupuj co Ci bedzie potrzebne, nie tylko dla siebie do szpitala, bo ze szpitala jak wyjdziecie to mala tez musi miec te rzeczy! i tyle od mnie! sily i mocy Ci wirtualnie wysylam garsc!

Lenucha ;) obejrzalam ciuszki tej kobitki, wiecej ciekawych ma dziewczynek, naprawde sliczne pajacyki etc.

dzien dobry poza tym.

12 lata 1 tydzień temu #511495 przez aksa
hej dziołchy!

ale produkujecie!!
my z m spaliśmy do 12 :lol: poszliśmy na obiadek do rodziców,dzień lenistwa;p

kurde u nas słonko świeci idealnie na spacer ale pizga jak w kieleckim!

my też wszystko od a do z musimy kupić sami - z wyjątkiem wózka bo moi rodzice chcą pierwszemu wnukowi zasponsorować z czego ogromnie się cieszę

też przeglądam łóżeczka na allegro ale im dłużej patrze to właśnie nic nie widzę - a też poluje na komplet, a jaki pisałyście ten materacyk najlepszy???????

Ela pięknie wyglądacie!!! dużo szczęścia i miłości achhh śluby piękna sprawa :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka