BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #511515 przez Agnieszka86
Wróciłam ze spacerku z psiakiem... Pół godziny na powietrzu, a energii po tym tyle, że hej:) Zosi się podobało cały czas się wierciła, a jak wróciłam do domu to spokój :)
K. dzwonił będzie później, a ja już zaczęłam kotlety smażyć... no nic trzeba będzie odgrzać, a reszta na bieżąco poleci na patelnie.

Co do łóżeczek to mi podobają się takie, ale są "gołe" wszytko trzeba dokupić... a to już mniej mi się podoba :dry:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #511516 przez katarzyna1702
Hej Hej Dziewczynki wróciłam do żywych ;) takie mnie dopadło przeziębienie że szok ;/ przed wczoraj miałam gorączkę ąż znalazłam się na pogotowiu na szczęście po paracetamolu minęła ale nie miałam siły na nic tylko spałam i leżałam w łóżku podczytując Was Kochane. Dziś doprowadziłam się do kultury i jest już dużo lepiej Mały wariuje w brzuchu że hoho skąd on ma tyle siły ;)
Ela pięknie się prezentujecie jako Młoda Para najserdeczniejsze życzenia na Nowej Drodze życia ;)
Ogólnie stwierdzam że z utęsknieniem czekam tego 2013 aby choróbska się skończyły i zaczął się już Nowy tak Wyjątkowy Rok!!!! W sumie nic nawet nie robimy w sylwestra ale nie mogę się doczekać ;)

12 lata 1 tydzień temu #511520 przez Agnieszka86
albo takie
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #511522 przez Agnieszka86
katarzyna1702 napisał:

Hej Hej Dziewczynki wróciłam do żywych ;) takie mnie dopadło przeziębienie że szok ;/ przed wczoraj miałam gorączkę ąż znalazłam się na pogotowiu na szczęście po paracetamolu minęła ale nie miałam siły na nic tylko spałam i leżałam w łóżku podczytując Was Kochane. Dziś doprowadziłam się do kultury i jest już dużo lepiej Mały wariuje w brzuchu że hoho skąd on ma tyle siły ;)
Ela pięknie się prezentujecie jako Młoda Para najserdeczniejsze życzenia na Nowej Drodze życia ;)
Ogólnie stwierdzam że z utęsknieniem czekam tego 2013 aby choróbska się skończyły i zaczął się już Nowy tak Wyjątkowy Rok!!!! W sumie nic nawet nie robimy w sylwestra ale nie mogę się doczekać ;)

Kasia, biedulko to się pochorowałaś, dobrze, że już jest wszytko dobrze:)
Wiesz, że dla mnie ten sylwester to taki jakby przełom, też na niego czekam jak głupia, a tak na prawdę nie mam żadnych planów na spędzenie go jakoś ekstra. Wiem, że po potem nastanie TEN rok i data porodu będzie się zbliżała coraz szybciej :)

12 lata 1 tydzień temu #511524 przez aksa
allegro.pl/arus-15el-lozeczko-posciel-gr...zek-i2878133930.html

allegro.pl/2w1-kolyska-lozeczko-z-pelnym...row-i2891992891.html

u mnie pogoda szaleje, pizga zrobiło się ciemno łłoooo :cheer: koniec świata :silly:

katarzyna dobrze że już lepiej się czujesz,zdrówka życzę :kiss:

Agnieszka sliczne te łóżeczka ale ja bym już chciała wszytsko w komplecie żeby już nie szukać...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 tydzień temu #511526 przez aksa
a my na sylewstra idziemy do brata m i to przebieranego sylwestra...ehhh jutro będę kombinować bo nie chce mi się nawet teraz o tym myśleć :P

ile chcecie wydać na łóżeczko i jego wyposażenie ??

12 lata 1 tydzień temu #511534 przez katarzyna1702
Dzięki Dziewczynki ;)
Mój Wiktor dostał od babci na gwiazdkę 600 zł na łóżeczko i wyposażenie więc myślę że śmiało wystarczy.

12 lata 1 tydzień temu #511538 przez aksa
katarzyna łoł to super!!! możecie zaszaleć :lol:

12 lata 1 tydzień temu #511545 przez 25malinka
no i już po obiedzie,o matko ale się najadłam,aż mi nie dobrze,chyba przesadziłam!!!
Gosia 3maj sie,będzie wszystko dobrze
Aga gdzie znalazłaś takie ładniutkie łóżeczka,tylko nie mów,ze na allegro bo ja przewertowałam wszystkie strony chyba i nie widziałam takich,no może coś podobnego

12 lata 1 tydzień temu #511546 przez katarzyna1702
Byłam na to przygotowana moja mama sobie odmówi czegoś a dla wnuczków wszystko ;) wiem że samej jej ciężko a tyle nam pomaga co jakiś czas by tylko coś kupowała Nam a teraz Wiktorkowi już nieraz krzyczę na Nią żeby się uspokoiła to twierdzi że ona tym co ma się obędzie a My najważniejsi i babcie od tego są ;) Kochana mamusia ;)

12 lata 1 tydzień temu #511549 przez katarzyna1702
Aga super te łóżeczka myślałam nad białym ale jakoś ciemne chcemy choć pewnie będzie się farba zdrapywać od przewijaka i w ogóle będzie się rysować ;/

12 lata 1 tydzień temu #511551 przez 25malinka
Agnieszka86 napisał:

albo takie

[/i]

To mi się podoba,bo gdybym zdecydowała się już na zakup łóżeczka to napewno z szuflada,oglądałam też w innych kolorkach

12 lata 1 tydzień temu #511553 przez Beata 26
aksa napisał:

allegro.pl/arus-15el-lozeczko-posciel-gr...zek-i2878133930.html

allegro.pl/2w1-kolyska-lozeczko-z-pelnym...row-i2891992891.html

u mnie pogoda szaleje, pizga zrobiło się ciemno łłoooo :cheer: koniec świata :silly:

katarzyna dobrze że już lepiej się czujesz,zdrówka życzę :kiss:

Agnieszka sliczne te łóżeczka ale ja bym już chciała wszytsko w komplecie żeby już nie szukać...

drugi link zdecydowanie lepszy (ale ta zieleń razi mnie po oczach, chyba coś mam delikatniejszy wzrok)

12 lata 1 tydzień temu #511554 przez Beata 26
nasza dzisiejsza wielkość
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #511555 przez Beata 26
Agnieszka86 napisał:

Wróciłam ze spacerku z psiakiem... Pół godziny na powietrzu, a energii po tym tyle, że hej:) Zosi się podobało cały czas się wierciła, a jak wróciłam do domu to spokój :)
K. dzwonił będzie później, a ja już zaczęłam kotlety smażyć... no nic trzeba będzie odgrzać, a reszta na bieżąco poleci na patelnie.

Co do łóżeczek to mi podobają się takie, ale są "gołe" wszytko trzeba dokupić... a to już mniej mi się podoba :dry:

to mi sie bardziej od tego drugiego podoba ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka