BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #511264 przez Depeche
Hello
Dopiero wstalismy, co z nas za rodzice... dziecko siedzialo od 7 rano z zabawkami i nic nie jadlo.

A ja wlasnie zakupilam la Kuby:
allegro.pl/show_item.php?item=2904500499

Patrycja ja Ci nie potrafie idopowiedziec na to pytanie, bo ten rozek kupilam tylko dlatego,ze strasznie mi sie podobal. On jest generalnie drogi. Rozek zaraz przestaje byc uzywany, dla mnie wazne jest to aby byl usztywniony pod spodem, chociaz teraz to juz moze nie bedzie to dla mnie stanowilo problemu. Wazne zeby nie byl przesikany ;-). Wczesniej mala miala taki zwykly z Tesco i jakos "obleciala".

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #511272 przez Depeche
wiewiorka napisał:

Dostałam dziś wielkie pudło ubranek dziecięcych. Upranie ich i wyprasowanie zajmie mi na pewno ponad tydzień. Warto kupić zmiękczacz do ubranek Loveli czy nie ma zbytnio różnicy czy się go użyje czy nie?
Co do wózka to ja mam polskiej firmy tutek. Wybrałam go bo był tani, waży 12 kg i ma pompowane koła. Nie wiem czy jest dobry ale to pewnie po kilku spacerach będzie wiadomo.

Ja bede kupowac plyn do plukania Lovela, potem to sie zobaczy. Zalezy czy pierzesz w proszku do prania, wtedy to juz na pewno musisz uzyc, czy w plynie do prania. Mimo wszystko jednak chyba warto, bo pranie w tych srodkach jest takie twardsze, one nie maja zadnych zmiekczaczy w sobie.

12 lata 1 tydzień temu #511274 przez Depeche
Nasza mloda mezatka leczy kaca hehehe.

Dziwnie tak pewnie cala noc na trzezwego.

12 lata 1 tydzień temu #511282 przez Lenucha217
Depeche no swietny sweterek :) Maly model z kubusia bedzie :**

12 lata 1 tydzień temu #511286 przez Lenucha217
Ja to jednak jestem niepełnosprytna zmienilam login zachodu co nie miara by usunac stare konto ... mam nowe i co?? tez mi nie przychodza powiadomienia no debil

12 lata 1 tydzień temu #511288 przez andzia_zg
Dzień doberek :-)

Ja niedawno sie wygramoliłam z łózka.W końcu mnie nie boli w nocy to drugą noc z rzędu odsypiam :-)
Jem sniadanko i zaraz jadę do Zgorzelca na zakupy. Musze cos kupickoleżance na nowe mieszkanie, bo tego sylwestra, na ktorego jutro jedziemy nasi przyjaciele robią już w nowym mieszkaniu i nie wiem co jej kupić. Facetowi wiadomo - jakąś flaszkę...a jej... :S może macie jakis pomysł?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #511291 przez andzia_zg
Lenucha217 napisał:

Ja to jednak jestem niepełnosprytna zmienilam login zachodu co nie miara by usunac stare konto ... mam nowe i co?? tez mi nie przychodza powiadomienia no debil

Pisałam ci, że po tym jak się przed świętami muliło forum to moderatorzy usunęli tą opcje z subskrybcjami i już nie przychodza powiadomienia na forum.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511295 przez Lenucha217
No to widzisz jaki duren ze mnie chcialam byc madrzejsza od moderatorow haha :) No nic trudno niech juz bedzie jak jest. Hmmm moze kup jej jakis fajny zestawik spodeczek sizal i swieczuszki w neutralnym kolorku super to zdobi ,
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511296 przez andzia_zg
W Zgorzelcu jest sklep Home&You Zobaczę może tam cos fajnego będzie... kurde nie mam pomysłu... nawet nie wiem jakie kolory mają :S

a wina jej nie kupie bo ona ostatnio nie może pić, bo bierze leki wiec pozostaje kupić cos typowego do mieszkania...

lenusia ładne to :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #511299 przez Lenucha217
Ja zazwyczaj jak ide do kogos na mieszkanie to taki zestawik . Sama tez sobie sprawiłam bo fajnie wyglada na komodzie :) Hmm a tak to ciezko trafic nie wiadomo co lubia jakie maja kolorki. aaaaaa i jesli moge polecam ciuszki od tej babeczki ceny ok a fajne allegro.pl/0-3-56-62-spodnie-ociepnane-gratis-i2895990663.html

12 lata 1 tydzień temu #511300 przez Agnieszka86
Lenusia fajne te świeczki:)

Andzia nie mam żadnego pomysłu niestety :( Dobrze, że w końcu śpisz jak człowiek :P

U mnie pogoda śliczna, aż chce się wyjść:) Muszę tylko obiad zrobić, biorę psa i idę dotlenić siebie i Zosiątko :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #511304 przez Lenucha217
Agus ja tez czekam az rosol sie skonczy 'pyrkolić" i lece na dddddddlllugi spacer pozniej do kosciolka, juz nie moge sie doczekac kiedy bedziemy biegac z wozeczkami ajć :))

12 lata 1 tydzień temu #511306 przez Agnieszka86
Lenucha217 napisał:

Ja zazwyczaj jak ide do kogos na mieszkanie to taki zestawik . Sama tez sobie sprawiłam bo fajnie wyglada na komodzie :) Hmm a tak to ciezko trafic nie wiadomo co lubia jakie maja kolorki. aaaaaa i jesli moge polecam ciuszki od tej babeczki ceny ok a fajne allegro.pl/0-3-56-62-spodnie-ociepnane-gratis-i2895990663.html

Faktycznie fajne ciuszki:) Ja na razie stopuję z zakupami! Nic już z ciuszków nie kupuję, wszytko co potrzebne na początek mam:)

Oj z wózeczkiem na spacer dzisiaj było by bosko:) Ale ja nam się maleństwa urodzą to pogoda będzie podobna... Uwielbiam jak robi się wiosna, to moja ulubiona pora w roku, zapach mokrej ziemi... Już nie mogę się doczekać kiedy tak będzie:woohoo:

12 lata 1 tydzień temu #511312 przez andzia_zg
Jeszcze z 3 miesiące,zacznie się kwiecień, ciepełko i będziemy śmigać z wózeczkami... :lol:
Ja powoli sie szykuje, bo za ok pół godzinki jadę na zakupy.
Do potem laseczki :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 tydzień temu #511320 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Jeszcze z 3 miesiące,zacznie się kwiecień, ciepełko i będziemy śmigać z wózeczkami... :lol:
Ja powoli sie szykuje, bo za ok pół godzinki jadę na zakupy.
Do potem laseczki :-)

Owocnych zakupów!:) Daj znać co upolowałaś :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka