- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
Leże w łóżeczku z laptopem bo brzuch nadal boli ... w nocy spałam ale jak wstałam rano to nie mogłam się przekręcić bolał mnie brzuch na dole i taki ból przeszywający od kręgosłupa na dole do brzucha .. malutki strasznie się przekręca chyba nie ma już miejsca i wszystko mi się rozszerza ...
U mnie pada śnieg i to takimi wielkimi płatami masakra jeszcze taka pogoda mnie boli .. oj masakra
Gosia oddziałową się nie przejmuj jędza i już ..
Aga super własna sypialnia a łóżko nowe zawsze trzeba przetestować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Cześć Laseczki
Leże w łóżeczku z laptopem bo brzuch nadal boli ... w nocy spałam ale jak wstałam rano to nie mogłam się przekręcić bolał mnie brzuch na dole i taki ból przeszywający od kręgosłupa na dole do brzucha .. malutki strasznie się przekręca chyba nie ma już miejsca i wszystko mi się rozszerza ...
ja parę dni temu sie męczyłąm z takimi bólami, a przedwczoraj nagle przybrałam w pasie 4 cm i od razu brzuch zrobił mi sie bardziej miekki i już tak nie boli. Nawet spie w nocy. Tylko nie wyrabiam z bólu pleców.
Mi sie wydaje,ze malenstwo ma za malo miejsca, rozpycha sie i dlatego tak boli. Mi to przeszlo z dnia na dzien jak tylko mi sie poszerzyl brzuch wiec jakas racja chyba w tym jest...
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
Mówią że ostatni trymestr ciąży świadczy o tym jakie dziecko będzie miało temperament .. więc ładny będzie z niego łobuziak
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlasnie przyszla paczuszla dla Kuby ija rozpakowuje. Mala mi dzielnie pomaga .
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie od rana pada śnieg, czyli nadal jest zimowo.Od rana ciśnienie zatkało mi uszy, wkurzam się, bo nic na to nie pomaga. Po prostu nic nie słyszę oprócz własnego oddechu i bicia serca. Macie też takie przeboje?
Agnieszka wrzuć fotkę sypialni, najważniejsze, że łóżko wypróbowaliście i jest ok
Gosia dziewczyny mają rację, nie przejmuj się, choć na pewno sytuacja Cię wkurzyła i wcale się nie dziwię. Laska ma chyba jakieś wysokie mniemanie o sobie..
AniaCzajka będzie dobrze, nie denerwuj się!
Kika trzymam kciuki za usg.
Ufolka trzymam kciuki za wizytę. Tradycyjnie, proszę o pochwalenie się już po:)
Andzia moja ciotka ma taki pochłaniacz wilgoci, musiała go sobie zainstalować, bo też miała takie przeboje jak Ty z suszeniem prania.U niej to urządzenie sprawdziło się doskonale.
Ja zaczynam dzisiaj pranie, chociaż jakiejś wielkiej weny do tego nie mam. Podejrzewam, że rośnie mi brzuch, stad to nadmierne zatkanie uszu, ból kręgosłupa i pachwin.Jednak muszę się za to wziąć, bo w przyszłym tygodniu przyjedzie do nas mój tata z zamiarem pomocy w skręcaniu łóżeczka, w przestawianiu mebli i ...prasowaniu ubranek dla Heniusia.
Mój tata to dziwny "osobnik męski", bo uwielbia prasować więc go wykorzystam. Zrobię kawkę, kupię ptasie mleczko i będzie prasował wnuczkowi ciuszki
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anecia ja też chcę śnieg ! u nas był ale stopił się w BN, a ja chcę na sanki z małą wyjść ! ;p
vernix pożycz tatę hehe mój to nawet pewnie nie wie jak się żelazko wlącza ;p
u mnie mała się wierciła pod koniec ciąży, nawet mam filmy nakręcone jak mi brzuch skacze i.. teraz też nie usiedzi w miejscu hehe pod koniec w brzuszku często czkawkę miała i jak się urodziła to też dość długo ją męczyła, więc może i coś w tym jest hehe
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Andzia moja ciotka ma taki pochłaniacz wilgoci, musiała go sobie zainstalować, bo też miała takie przeboje jak Ty z suszeniem prania.U niej to urządzenie sprawdziło się doskonale.
Zastanawiam sie tylko jakiej firmy kupic ten pochłaniacz, bo nie chce by okazało sie ze wydałam full kasy i by okazalo sie ze mam badziew. Gdybys kiedys sie widziaal z ciotka to mogłabyś zapytać się jaki ma ten pochłaniacz? Byłabym wdzięczna.
A jesli chodzi o tatę to mój ma podobnie. Codziennie sprząta,myje podłogi, nie umie tylko gotowac. Ale wielki pracuś z niego.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale macie energiczne dzieci, mój jest bardzo spokojny. Nie wierzga, tylko raczej "przykręca śrubki"
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Ufolka z chęcią Mówi, że go to odpręża Jeezzu, dlaczego nie odziedziczyłam tego po nim??? ja się pytam
Andzia zapytam, nie ma sprawy i jak coś, to napiszę.
No i gratuluję rozpoczęcia 33. tygodnia ciąży:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszly mi te nakladki na sedes, zobaczymy w praktyce, jak to sie sprawdza. Pamietam, ze po porodzie to bylam tak zje.ana, ze nie mialam sily ani na narciarza, ani sobie polozyc papier na klopie i dobrze, ze ze mna byla pielegniarka na pierwszym sikaniu, bo siadlabym na takim. Zamowilam sobie tez moskitiere na wozeczek na lato, przeciwko owadom, taka mala pierdola , a kosztuje 1 zl.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix mój to taka złota rączka, no i nie powiem ja też lubię latać ze śrubokrętem
andzia wszystkiego da się nauczyć, u mnie w gastronomiku babka od technologii pukała się po co ja ten zawód wybrałam hehe ojjj zdziwiła by się teraz baaardzo
depeche dobry pomysł z tymi nakładkami, też chyba kupię
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie choinka się sypie razem z ozdobami yeah małż pudła już mi przyniósł jeszcze wena na zabranie się za to,
dziś mam w planie zrobić spaghetti dawno nie robiłam...
i jade z kumpelą potowarzyszyć jej u fryzjera ale mnie kusi żeby też ściąć kudły jakoś
wpadnę do rossmana może kupię coś maluszkowi
ma ktoś może pożyczyć maszynkę do robienia pieniędzy?? bo by mi się przydała...
AniaCzajka bóle pewnie ze stresu przed wizytą, trzymam kciuki za Ciebie i Frania! buziole
po porodzie mam nadzieję, że będę karmić piersią i że to nie mity o tym chudnięciu i najlepiej jakbym od razu dostała zakaz na czekolade bo to moja największa słabość
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]