BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #524786 przez wiewiorka
34 tydzień dziś zaczynam, jeszcze miesiąc i mogę rodzić!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #524789 przez mamcia2013
Hej hej :)

A ja chcę już marzec :D :D

Waszka ładny misiek :) mam pytanie do Ciebie, pokój dla małego masz w tapecie cały? Czy malowałaś ściany bo już nie pamiętam?

Aga ja też nie mogłam spać! o 3 w nocy patrzyłam się w okno jak śnieg pada :P jakaś ciężka noc była. A do tego o 2 w nocy świrka wypadła ze swojego pokoju jak burza i wpadła do nas (chyba lunatykowała), szukała jakiegoś koca a do tego kiwała się na boki jak najebana babka :D myślałam że jajo zniosę ze śmiechu, T do niej gada co chciała a ona nie potrafiła się nawet wysłowić, poszłam do łazienki to przez dobre 5 min tam siedziałam i łacha darłam a mój w pokoju leżał i się chichrał. Dawno takiej głupawki nie miałam :D aż zakwasy mam od śmiechu.

12 lata 3 miesiąc temu #524790 przez Gosia27
Hej, ale dużo napisałyście wieczorem.
Ogarnął Was szał skurczowy :laugh:
Agnieszka,AniaCzajka ja to też teraz tak sypiam. Za nim zasnę to mijają godziny a o 4-5 już się czuję wyspana.6 rano pierwsze śniadanie i kładę się jeszcze.
Dziś już jestem po drugim śniadaniu, już prawie spakowana. Bo R wyjdzie wcześniej z pracy i jedziemy do mamy. Tylko cholera jasna strasznie sypie i już dużo jest śniegu. Wieczorem mam zamiar przebierać ciuszki dla Zosi bo mam dwie torby od szwagierki. A mamunia mi je później wypierze i uprasuje :lol: taka wygodna się zrobiłam. Coś mnie dziś krzyż boli,znając mnie znowu krzywo leżałam :silly:
Miłego dnia babeczki :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #524796 przez Waszka87
mamcia2013 napisał:

Hej hej :)

A ja chcę już marzec :D :D

Waszka ładny misiek :) mam pytanie do Ciebie, pokój dla małego masz w tapecie cały? Czy malowałaś ściany bo już nie pamiętam?

Aga ja też nie mogłam spać! o 3 w nocy patrzyłam się w okno jak śnieg pada :P jakaś ciężka noc była. A do tego o 2 w nocy świrka wypadła ze swojego pokoju jak burza i wpadła do nas (chyba lunatykowała), szukała jakiegoś koca a do tego kiwała się na boki jak najebana babka :D myślałam że jajo zniosę ze śmiechu, T do niej gada co chciała a ona nie potrafiła się nawet wysłowić, poszłam do łazienki to przez dobre 5 min tam siedziałam i łacha darłam a mój w pokoju leżał i się chichrał. Dawno takiej głupawki nie miałam :D aż zakwasy mam od śmiechu.

Tylko 1 sciana jest w tapecie reszta pomalowana duluxem i sufit biały ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #524806 przez mamcia2013
Waszka a co to za kolor tej farby? Bo ja szukam czegoś w kolorze turkusu... Możesz wrzucić jeszcze raz zdjęcie?

12 lata 3 miesiąc temu #524809 przez Waszka87
mamcia2013 napisał:

Waszka a co to za kolor tej farby? Bo ja szukam czegoś w kolorze turkusu... Możesz wrzucić jeszcze raz zdjęcie?

Oj turkus to nie jest, juz wrzucam
turkusy SS ładne z tikurila

12 lata 3 miesiąc temu #524810 przez AniaCzajka
Mój Franek ma dziś adhd tak się wierzga w brzuchu ze szok:) a ja przez to mam dobry humor i nawet mina teściowej z rana mi go nie popsuje:) a dziś z mężolem spędzamy dzień w domku i będziemy robić małe przemeblowanko w pokoju przy okazji się kurze powyciera i ogarnie żeby ładnie było, a ja zaraz wstawiam pranie Frankowych ciuszków:)

12 lata 3 miesiąc temu #524822 przez mamcia2013
Gosia spokojnej dogi, uważajcie na siebie i miłej wizyty u mamci :kiss:

Ania mój Dorian pół nocy razem ze mną buszował , też lubię to uczucie :)

12 lata 3 miesiąc temu #524825 przez Waszka87
mamcia prosze fotka :) sorki za balagan hihi jak widzisz turkus to to nie jest
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #524827 przez Gosia27
Waszka pokoik jest przepiękny!

12 lata 3 miesiąc temu #524829 przez AniaCzajka
Waszka87 napisał:

mamcia prosze fotka :) sorki za balagan hihi jak widzisz turkus to to nie jest

bardzo mi się podoba:)

12 lata 3 miesiąc temu #524830 przez mamcia2013
Waszka dzięki, bałagan niedługo zniknie ;) ten na tapecie niebieski czy jak on tam ładny. Bo ja mam dwie ściany w szarym i chciałam turkus a jak nie to coś w odcieniach delikatnego brązu jak nie znajdę tego co chcę. Ładny masz ten pokoik :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524834 przez hoborr
Dzień dobry:)

Dziewczynki macie może sprawdzonego sprzedawce na allegro z akcesoriami dla dzidziusiów? Chodzi o pościel , pieluszki itp. ?:)
3A ja będe lutówką. Ostatnio gin wyznaczył cesarke na 20 lutego.. ale już napeawde nie wytrzymuję,,, plecy, nogi - odpadają...

Waszka87 - uroczy pokoik:)

12 lata 3 miesiąc temu #524840 przez kika1985
Paulina 77 napisał:

Cześć Laski :lol:

Andzia ziaja maść na brodawki - skład taki sam jak purelan Medeli:
www.aptekagemini.pl/ziajka-mamma-masc-do...-z-lanolina-20g.html
allegro.pl/ziaja-ziajka-lano-masc-100-la...wki-i2937051139.html

wczoraj mi M miał ją kupić w aptece, ale pani oczywiście nic nie wiedziała o tym kremie, przypuszczam, że prędzej w sklepie kosmetycznym. Kika gdzie Ty ją kupiłaś?

Paulina ja kupiłam w aptece , to taka mala tubka a kosztowało to chyba 7-8 zł, muszę dokupić jeszcze z jedno opakowanie bo naprawdę małe to jest

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524841 przez Waszka87
dzieki :) malutki jest bo ma 3m na 3 m, a jakiejs tapety ladnej nie chcialas? ja na tej scianie co jest przewijak to z czasem bede musiala cos wykombinowac bo bedzie cala zapaciana, mzoe cos takiego powiesze www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70163263/#/50163264 albo www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90215708/
dzisiaj to syf tam panuje bo mam zamiar sprzatac ale cala noc nie spalam walcze z KUPĄ :/ :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka