BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #524900 przez mamcia2013
Malinka pochwal się łóżeczkiem jak przyjdzie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #524903 przez xxElaElaEeexx
Hej mamunie :)

Ja poszłam spać o 2 bo się uczyłam ,a o 9.30 pies mnie obudził,bo chciał siku :P
Nawet się wyspałam.Właśnie napchałam się kanapkami.I co jest najlepsze ???Że dalej burczy mi w brzuchu ;) Brat dał mi wczoraj trochę mini cukierków typu mars,snickers,twix i tak strasznie mi się ich chce ,że muszę wstąpić po nie do biedronki :blink: Przy okazji wstąpię do usc po akt ślubu i w poniedziałek możemy załatwiać sprawy z zameldowaniem mnie u faceta ,wymianą dowodu,potem wymiana prawka itp. :)

Lenusia Ale mi smaka narobiłaś na nutelle ;)
Waszka Śliczny pokoik :)

11 lata 11 miesiąc temu #524906 przez mamcia2013
Ela znów będziesz miała aktywny tydzień :) lepsze to niż nic nie robienie :D

11 lata 11 miesiąc temu #524910 przez Paulina 77
Witajcie:)
www.smyk.com/chicco-polar-wozek-spacerow...2,swiat-niemowlaka-p
z homologacja dla noworodków i miękką gondolką

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524916 przez andzia_zg
lenusia ale ładne zestawienie :lol: jak Ty wynajdujesz w necie takie fajne kolorki? ja wpisywałam w google w grafice różne hasła typu "aranżacje salon" "zestawienia kolorów" i jakoś mi nie znajdowało takich ładnych rzeczy... :S
A może masz jeszcze jakies propozycje? Może w innych kolorach? :lol:

Ogólnie chcę meble ciemny brąz i narożnik tez ciemny brąz...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #524917 przez koticz
cześć lalki!!!

Ja mam problem z zasypianiem,ale jak już śpię to jest spoko,budzę się pić i na siku ze dwa razy.

Dziś mi się śniło,że zaczęłam krwawić i założyłam tampona i pędem zaczęłam się pakować do szpitala i plułam sobie w brodę,że ubranka Jagody są nie uprane,a ja nadal nie kupiłam koszuli do karmienia :cheer: Muszę się tym zająć!!!

Ja będę zamawiać pościel na allegro u sprzedawcy Baby-Raj (albo baranki albo kwiatuszki)

Waszka ile dałaś za ten kombinezonik?Ja kupiłąm małej beżowy i w rozmiarze 62,a najbardziej to mi się podoba ten ciemno brązowy.

Andzia ja się właśnie obawiam,że kaftanik będzie bardziej urażał kikut niż body.
Może założę body,pajaca ciepłego lub dres i kombinezonik,nooo nic chyba mam jeszcze trochę czasu ;)

Ja też chciałaym rodzić w lutym,27.02 ma urodziny mój mąż to już lepszego prezentu bym mu dać nie mogła...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #524921 przez xxElaElaEeexx
mamcia Ja tam wole nic nie robić :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Zauważyłam dziś ,że pojawiła mi się linea negra.Wcześniej miałam ją od dołu do pępka a teraz pojawiła się również nad pępkiem. :)

Kurczę my za niedługo rodzić będziemy ,a ja czuje się taka wyjątkowa z brzuszkiem i chyba będę za nim tęsknić.Za moją kochaną podskakującą piłeczką :)
Z drugiej strony chyba o tym zapomnę jak na świecie pojawi się mój najukochańszy skarb. :)

A ja mam termin z miesiączki na 22marca a z usg na 24 marca.I chciałabym urodzić 24,bo będzie to niedziela palmowa.A ja również urodziłam się w niedziele palmową tylko,że 4kwietnia :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #524923 przez koticz
Wkurza mnie to mulące forum... :evil: :evil: :evil:

Ja wolę zdecydowanie cieplejsze kolory na ścianach,takie brązy i beże to nie dla mnie,ale bardzo mi się podobało zestawienie szarości i kanarkowego,pewnie dlatego,że ten żółć rozświetlał resztę

Kika zapraszam do mnie,mój mąż śpi teraz po nocce i pewno już koło 17 albo wcześniej będzie szedł do pracy wię też siedzę dziś sama

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #524924 przez kika1985
a ja bym nie chciała rodzic w jakieś święta czy urodziny lub imieniny kogoś z bliskich
chcę żeby moja córka miała własne święto tego dnia którego się urodzi i moglibyśmy świętować ten dzień tylko dla niej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #524925 przez Waszka87
Koticz 47 zł z przesyłka. Były też większe tylko trzeba pposxukac. Ja wybrałam 56 bo termin mam dopiero na końcówkę marca ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #524928 przez 25malinka
mamcia2013 napisał:

Malinka pochwal się łóżeczkiem jak przyjdzie :)

[/i]

Pewnie,ale jak złóżymy

11 lata 11 miesiąc temu #524931 przez 25malinka
Waszka87 napisał:

Lenucha217 napisał:

Ja bym dała kochana Cynamonowy deser i cafe late z duluxa bo to takie neutralne kolorki a dodatki np czerwone tj dywan zaslony . Tak przynajmniej zmieniłabym u siebie :D

mam te same kolory u siebie :) tylko dodatki zielone i kremowe :)

[/i]

Cynamonowy deser mam u siebie i jest dosyc ciemny,zastanawiałam się nad polączeniem go z cafe latte,ale ten z kolei też nie jest taki jasny,zamiast niego kupiłam białą czekoladę i świetnie się kompomuje z tym ciemnym

11 lata 11 miesiąc temu #524933 przez kika1985
koticz z chęcią bym wpadła na plotki :)

a tak to pewnie do nocy będę sama bo nie wiadomo o której ta imprezka się skończy ;)

z żalu zjadłam batona Grześka :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #524937 przez vernix
Cześć Dziewczynki!

Widzę, że ta noc nie była dla Was dobra...Ja też jakoś się nie wyspałam, chodziłam 4 razy do kibelka i jakoś przez to się rozbudzałam. Mały też fikał, więc trudno było mi usnąć.

Koticz ja też ubieram kaftanik, tak jak Andzia. Body zapinane między nóżkami na serio będą podrażniały pępuszek. Mówiła nam to położna ze szpitala, że lepiej ubierać body po odpadnięciu kikuta.

Andzia będziesz miała robione w najbliższym czasie KTG? mnie na kolejnej wizycie położna chce zrobić, choć skurczów jakiś wyraźnych (oprócz BH) nie mam. Tak rano o Tobie myślałam i o tym zapisie KTG.A pytałaś może o te "nocne, wodne atrakcje"? co to było?

ElaEla powodzenia w zamianie dokumentów.

Gosia odpocznij u mamy, spokojnej i bezpiecznej drogi do domu.

Ja dzisiaj włączam kolejną pralkę, tym razem z białymi rzeczami dla Heniusia.Trzeba się trochę sprężyć, żeby nie było później zaskoczenia :lol: :silly:
Wczoraj przyszła pościel, kołderka i łóżeczko. Powiem Wam, że podoba mi się wszystko, bo obawiałam się, że będą przekłamane kolory, ale są delikatne.

Dobrego dnia!:)

11 lata 11 miesiąc temu #524938 przez Gosia27
Kika zjadłaś GRZEŚKA więc będziesz rześka :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka