- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja poszłam spać o 2 bo się uczyłam ,a o 9.30 pies mnie obudził,bo chciał siku
Nawet się wyspałam.Właśnie napchałam się kanapkami.I co jest najlepsze ???Że dalej burczy mi w brzuchu Brat dał mi wczoraj trochę mini cukierków typu mars,snickers,twix i tak strasznie mi się ich chce ,że muszę wstąpić po nie do biedronki Przy okazji wstąpię do usc po akt ślubu i w poniedziałek możemy załatwiać sprawy z zameldowaniem mnie u faceta ,wymianą dowodu,potem wymiana prawka itp.
Lenusia Ale mi smaka narobiłaś na nutelle
Waszka Śliczny pokoik
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
www.smyk.com/chicco-polar-wozek-spacerow...2,swiat-niemowlaka-p
z homologacja dla noworodków i miękką gondolką
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A może masz jeszcze jakies propozycje? Może w innych kolorach?
Ogólnie chcę meble ciemny brąz i narożnik tez ciemny brąz...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja mam problem z zasypianiem,ale jak już śpię to jest spoko,budzę się pić i na siku ze dwa razy.
Dziś mi się śniło,że zaczęłam krwawić i założyłam tampona i pędem zaczęłam się pakować do szpitala i plułam sobie w brodę,że ubranka Jagody są nie uprane,a ja nadal nie kupiłam koszuli do karmienia Muszę się tym zająć!!!
Ja będę zamawiać pościel na allegro u sprzedawcy Baby-Raj (albo baranki albo kwiatuszki)
Waszka ile dałaś za ten kombinezonik?Ja kupiłąm małej beżowy i w rozmiarze 62,a najbardziej to mi się podoba ten ciemno brązowy.
Andzia ja się właśnie obawiam,że kaftanik będzie bardziej urażał kikut niż body.
Może założę body,pajaca ciepłego lub dres i kombinezonik,nooo nic chyba mam jeszcze trochę czasu
Ja też chciałaym rodzić w lutym,27.02 ma urodziny mój mąż to już lepszego prezentu bym mu dać nie mogła...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Zauważyłam dziś ,że pojawiła mi się linea negra.Wcześniej miałam ją od dołu do pępka a teraz pojawiła się również nad pępkiem.
Kurczę my za niedługo rodzić będziemy ,a ja czuje się taka wyjątkowa z brzuszkiem i chyba będę za nim tęsknić.Za moją kochaną podskakującą piłeczką
Z drugiej strony chyba o tym zapomnę jak na świecie pojawi się mój najukochańszy skarb.
A ja mam termin z miesiączki na 22marca a z usg na 24 marca.I chciałabym urodzić 24,bo będzie to niedziela palmowa.A ja również urodziłam się w niedziele palmową tylko,że 4kwietnia
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja wolę zdecydowanie cieplejsze kolory na ścianach,takie brązy i beże to nie dla mnie,ale bardzo mi się podobało zestawienie szarości i kanarkowego,pewnie dlatego,że ten żółć rozświetlał resztę
Kika zapraszam do mnie,mój mąż śpi teraz po nocce i pewno już koło 17 albo wcześniej będzie szedł do pracy wię też siedzę dziś sama
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chcę żeby moja córka miała własne święto tego dnia którego się urodzi i moglibyśmy świętować ten dzień tylko dla niej
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
[/i]Lenucha217 napisał:
mam te same kolory u siebie tylko dodatki zielone i kremoweJa bym dała kochana Cynamonowy deser i cafe late z duluxa bo to takie neutralne kolorki a dodatki np czerwone tj dywan zaslony . Tak przynajmniej zmieniłabym u siebie
Cynamonowy deser mam u siebie i jest dosyc ciemny,zastanawiałam się nad polączeniem go z cafe latte,ale ten z kolei też nie jest taki jasny,zamiast niego kupiłam białą czekoladę i świetnie się kompomuje z tym ciemnym
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak to pewnie do nocy będę sama bo nie wiadomo o której ta imprezka się skończy
z żalu zjadłam batona Grześka
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Widzę, że ta noc nie była dla Was dobra...Ja też jakoś się nie wyspałam, chodziłam 4 razy do kibelka i jakoś przez to się rozbudzałam. Mały też fikał, więc trudno było mi usnąć.
Koticz ja też ubieram kaftanik, tak jak Andzia. Body zapinane między nóżkami na serio będą podrażniały pępuszek. Mówiła nam to położna ze szpitala, że lepiej ubierać body po odpadnięciu kikuta.
Andzia będziesz miała robione w najbliższym czasie KTG? mnie na kolejnej wizycie położna chce zrobić, choć skurczów jakiś wyraźnych (oprócz BH) nie mam. Tak rano o Tobie myślałam i o tym zapisie KTG.A pytałaś może o te "nocne, wodne atrakcje"? co to było?
ElaEla powodzenia w zamianie dokumentów.
Gosia odpocznij u mamy, spokojnej i bezpiecznej drogi do domu.
Ja dzisiaj włączam kolejną pralkę, tym razem z białymi rzeczami dla Heniusia.Trzeba się trochę sprężyć, żeby nie było później zaskoczenia
Wczoraj przyszła pościel, kołderka i łóżeczko. Powiem Wam, że podoba mi się wszystko, bo obawiałam się, że będą przekłamane kolory, ale są delikatne.
Dobrego dnia!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13