BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #528582 przez Beata 26
Sylwka, spokojnie. Chociaz ja pewnie tez bym sie wkurzyla, znajac mnie to bym jego ciuchy za okno wyrzucila, ale moj wie, ze mnie lepiej nie wkurzac.

Nie wiem co masz z nim zrobic jak wytrzezwieje, bo dzis to juz nie ma sensu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #528584 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #528585 przez sylwka727
andzia_zg napisał:

sylwka727 napisał:

I jeszcze bezczelnie się do mnie odzywa :angry: :angry: :angry: :angry:

I pewnie myśli, że nic sie nie stało... :cheer: masakra czy oni naprawdę czasem maja takie "dziury" w mózgu i nie mysla..

troszkę mi lepiej siedzę z wami pisze a jemu cisnę i to bez hamulców już mu powiedziałam że jedzie autobusem do szpitala na debilnego braciszka też nie szczędzę słów

No i ku..a śpi bo nic nie mówiłam przez 2 minuty :angry: :angry: :angry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

11 lata 11 miesiąc temu #528587 przez Lafi
Andzia to odpoczywaj, ja praktycznie cały czas leże a nie musze ;)

11 lata 11 miesiąc temu #528590 przez Depeche
sylwka727 napisał:

andzia_zg napisał:

sylwka727 napisał:

I pewnie myśli, że nic sie nie stało... :cheer: masakra czy oni naprawdę czasem maja takie "dziury" w mózgu i nie mysla..

troszkę mi lepiej siedzę z wami pisze a jemu cisnę i to bez hamulców już mu powiedziałam że jedzie autobusem do szpitala na debilnego braciszka też nie szczędzę słów

I dobrze, niech sobie jedzie!

11 lata 11 miesiąc temu #528596 przez Depeche
sylwka727 napisał:

andzia_zg napisał:

sylwka727 napisał:

I dobrze, niech sobie jedzie!

11 lata 11 miesiąc temu #528603 przez ufolka
hej laski :)
ja dziś jakaś zakręcona jestem, poprasowałam trochę, ale po wczorajszym wypadzie na choinkę i po sobotnim maratonie sprzątania nie dam rady za bardzo nic robić bo mnie pi*ka boli jak diabli. Czuję się jakbym po porodzie była, naprawdę mam już dosyć, a jeszcze półtora miesiąca :ohmy: z jednej strony chciała bym żeby wcześniej było, a z drugiej moja kruszynka jest mała dość i wolę żeby jeszcze posiedziała i urosła ;/ wczoraj spotkałam koleżankę, która też jest w ciąży, ma już jedną córkę no i rodzi w kwietniu, i też żaliła się że gorzej znosi tą ciąże niż poprzednią. Poza tym wkurzam się bo nie mam w co się ubrać jak gdzieś wychodzę, we wszystkim jak słonica się czuję, ehh sorki że się tak żalę no ale jakoś nie mam komu pogadać o tym, mężowi już nie chcę truć, zostajecie mi wy :blush:
idę was poczytać

11 lata 11 miesiąc temu #528606 przez Lafi
A mój to nigdzie nie wychodzi i chyba nawet nie pamietam jak wyglada napity

11 lata 11 miesiąc temu #528613 przez aksa
mój czasem jak sie wstawi to takie bzdury wygaduje że słuchać się nie da, dziury w mózgu to dobre określenie :dry:

Depeche no to nie wie co traci :silly:

najgorzej dla faceta (moim zdaniem) jak się kumpli słucha i ich złotych rad! ojjj ile oni ciekawych teorii potrafią 'wytworzyć'...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #528618 przez Lafi
A każydy chce kozaka zgrywać!!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #528646 przez ufolka
dziewczyny, śliczne brzuszki macie :)
Depeche to przeżuwanie to jedna z metod kamienia dzieci, kiedyś w tvn chyba był reportaż o tym, aż się niedobrze robiło, ale pokazywali jakiś nawet celebrytów którzy też tak robią XXI w :ohmy:
Patrycja myślę że nie przejdzie to z tym urlopem, chyba że naprawdę nagonkę się zrobi :dry:
AniaCzajka baaardzo, ale to baaardzo podoba mi się wasz wózeczek :woohoo: no i bardzo fajny kącik rzecz jasna :)
Andzia ja brałam wapno w ciąży, nawet ginka mi kazała jak uczulenia dostałam :) naklejki na ścianę miałam jako gratisy do czegoś tam, zostają po nich takie błyszczące ślady ale tylko jak się spojrzy na światło, w sumie to nawet nie próbowałam ich zmyć :unsure: jutro spróbuję i napiszę Ci jak coś :) Ty serio idź się połóż może.. żebyś styczniówką nie została :ohmy:
Sylwka faceci na ogól nie są normalni, ale pamiętaj że oni mają wrodzony defekt mózgu ^^
Lafi masz pomysły z tą świecą, oby nie gromnica :ohmy: :side: leż, leż kochana, korzystaj póki możesz :)

ależ to forum muli, ojjjjj strasznie :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #528648 przez wiewiorka
sylwka727 napisał:

I powiedzcie mi czy faceci są k...a normalni? :angry: :angry: Bo mnie już szlak trafia i zaraz go zaj..ie :angry: czy on mi nusi tak ciśnienie podnosić? :angry: :angry: :angry: Poszedł ch.j wymienić te klocki i go nie było przez 5,5 h i przyszedł pijany a jutro idzie kretyn do szpitala na kilka dni bo ma nadciśnienie i czy on jest normalny? :angry: :angry: :angry: No tępak :angry: I jeszcze jak dzwoniłam to mówi że zaraz będzie po 1,5 h znów dzwonię to za czwartym razem odebrał co za ch.j :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ja bym go zajebała. Nie potrafią koledze odmówić, żeby nie było ze jest pantoflem. Takiego fafarafa zgrywają. Normalnie jestem wkurzona razem z Toba!

Czytam tą książke co poleciłyscie. Wkręciłam się.Ściągnełam sobie z chomikuj.pl

11 lata 11 miesiąc temu #528656 przez Lafi
Ufolka odpoczywam na tyle ile sie da, dziś mam luzik bo Seweryn po przedszkolu pojechał do dziadków, a tak to co chwile coś :)
a muli forum masakrycznie, porażka

Szukam wózka, ale nie wiem co wybrać/

11 lata 11 miesiąc temu #528672 przez ufolka
Lafi więc rzeczywiście dzisiaj luzik :) trzeba korzystać z okazji hehe
ja mam wózek po kuzynki córeczce jeszcze, ale fajny jest :) tylko że ciężki ;/ 3 lata już ma hehe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mogli by wyłączyć tą supskrycję forum

11 lata 11 miesiąc temu #528674 przez 25malinka
Hej brzucholki!!!

O matko ale żeście naprodukowały,czytam Was już chyba od godziny,wogóle litości nie macie.

A ja rano byłam na zakupach w hurtowni niemowlęcej i dokupiłam sobie kilka rzeczy dla małej m.in Wanienke i gąbke,gruby kocyk, butelke antykolkową,2 ręczniki po kąpieli, podkłady, podkł. na materac, majty siateczkowe, wkładki laktacyjne,pieluchy tetrowe,szczotke,no,zyczki,aspirator i parę ubranek na wyjście ze szzpitala

Potem jeszcze apteka była zaliczona,więc już prawie wszystko mam,jeszcze dla siebie koszule muszę kupic,szlafrok i kapciuchy

beata fajnie,że widziałaś Julka,super masz ten brzuszek

Lena ładny brzuszek i majteczki

anecia życze zaliczenia sesji,a co do imienia to ja też nie jestem jeszcze w 100% zdecydowana,niby już podjeliśmy decyzje ale jeszcze mysle nad nim

andzia i AniaCzajka fajowe macie wózki, ja też dzisiaj kazałam mężowi złożyć brykę po chrześnicy bo chciałam zobaczyć w jakim jest stanie i jestem zadowolona bo wygląda jak nowa :) :) :) :)

lusiaaczek fajnie,że po wizycie wszystko ok

depeche niezła ta dziewczyna,nie wyobrażam sobie karmic tak mojej kruszynki a fuuuu.....

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka