- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie wiem co masz z nim zrobic jak wytrzezwieje, bo dzis to juz nie ma sensu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwka727 napisał:
I jeszcze bezczelnie się do mnie odzywa
I pewnie myśli, że nic sie nie stało... masakra czy oni naprawdę czasem maja takie "dziury" w mózgu i nie mysla..
troszkę mi lepiej siedzę z wami pisze a jemu cisnę i to bez hamulców już mu powiedziałam że jedzie autobusem do szpitala na debilnego braciszka też nie szczędzę słów
No i ku..a śpi bo nic nie mówiłam przez 2 minuty
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
andzia_zg napisał:
sylwka727 napisał:
I pewnie myśli, że nic sie nie stało... masakra czy oni naprawdę czasem maja takie "dziury" w mózgu i nie mysla..
troszkę mi lepiej siedzę z wami pisze a jemu cisnę i to bez hamulców już mu powiedziałam że jedzie autobusem do szpitala na debilnego braciszka też nie szczędzę słów
I dobrze, niech sobie jedzie!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
andzia_zg napisał:
sylwka727 napisał:
I dobrze, niech sobie jedzie!
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dziś jakaś zakręcona jestem, poprasowałam trochę, ale po wczorajszym wypadzie na choinkę i po sobotnim maratonie sprzątania nie dam rady za bardzo nic robić bo mnie pi*ka boli jak diabli. Czuję się jakbym po porodzie była, naprawdę mam już dosyć, a jeszcze półtora miesiąca z jednej strony chciała bym żeby wcześniej było, a z drugiej moja kruszynka jest mała dość i wolę żeby jeszcze posiedziała i urosła ;/ wczoraj spotkałam koleżankę, która też jest w ciąży, ma już jedną córkę no i rodzi w kwietniu, i też żaliła się że gorzej znosi tą ciąże niż poprzednią. Poza tym wkurzam się bo nie mam w co się ubrać jak gdzieś wychodzę, we wszystkim jak słonica się czuję, ehh sorki że się tak żalę no ale jakoś nie mam komu pogadać o tym, mężowi już nie chcę truć, zostajecie mi wy
idę was poczytać
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche no to nie wie co traci
najgorzej dla faceta (moim zdaniem) jak się kumpli słucha i ich złotych rad! ojjj ile oni ciekawych teorii potrafią 'wytworzyć'...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche to przeżuwanie to jedna z metod kamienia dzieci, kiedyś w tvn chyba był reportaż o tym, aż się niedobrze robiło, ale pokazywali jakiś nawet celebrytów którzy też tak robią XXI w
Patrycja myślę że nie przejdzie to z tym urlopem, chyba że naprawdę nagonkę się zrobi
AniaCzajka baaardzo, ale to baaardzo podoba mi się wasz wózeczek no i bardzo fajny kącik rzecz jasna
Andzia ja brałam wapno w ciąży, nawet ginka mi kazała jak uczulenia dostałam naklejki na ścianę miałam jako gratisy do czegoś tam, zostają po nich takie błyszczące ślady ale tylko jak się spojrzy na światło, w sumie to nawet nie próbowałam ich zmyć jutro spróbuję i napiszę Ci jak coś Ty serio idź się połóż może.. żebyś styczniówką nie została
Sylwka faceci na ogól nie są normalni, ale pamiętaj że oni mają wrodzony defekt mózgu ^^
Lafi masz pomysły z tą świecą, oby nie gromnica leż, leż kochana, korzystaj póki możesz
ależ to forum muli, ojjjjj strasznie
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
I powiedzcie mi czy faceci są k...a normalni? Bo mnie już szlak trafia i zaraz go zaj..ie czy on mi nusi tak ciśnienie podnosić? Poszedł ch.j wymienić te klocki i go nie było przez 5,5 h i przyszedł pijany a jutro idzie kretyn do szpitala na kilka dni bo ma nadciśnienie i czy on jest normalny? No tępak I jeszcze jak dzwoniłam to mówi że zaraz będzie po 1,5 h znów dzwonię to za czwartym razem odebrał co za ch.j
ja bym go zajebała. Nie potrafią koledze odmówić, żeby nie było ze jest pantoflem. Takiego fafarafa zgrywają. Normalnie jestem wkurzona razem z Toba!
Czytam tą książke co poleciłyscie. Wkręciłam się.Ściągnełam sobie z chomikuj.pl
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
a muli forum masakrycznie, porażka
Szukam wózka, ale nie wiem co wybrać/
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam wózek po kuzynki córeczce jeszcze, ale fajny jest tylko że ciężki ;/ 3 lata już ma hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mogli by wyłączyć tą supskrycję forum
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
O matko ale żeście naprodukowały,czytam Was już chyba od godziny,wogóle litości nie macie.
A ja rano byłam na zakupach w hurtowni niemowlęcej i dokupiłam sobie kilka rzeczy dla małej m.in Wanienke i gąbke,gruby kocyk, butelke antykolkową,2 ręczniki po kąpieli, podkłady, podkł. na materac, majty siateczkowe, wkładki laktacyjne,pieluchy tetrowe,szczotke,no,zyczki,aspirator i parę ubranek na wyjście ze szzpitala
Potem jeszcze apteka była zaliczona,więc już prawie wszystko mam,jeszcze dla siebie koszule muszę kupic,szlafrok i kapciuchy
beata fajnie,że widziałaś Julka,super masz ten brzuszek
Lena ładny brzuszek i majteczki
anecia życze zaliczenia sesji,a co do imienia to ja też nie jestem jeszcze w 100% zdecydowana,niby już podjeliśmy decyzje ale jeszcze mysle nad nim
andzia i AniaCzajka fajowe macie wózki, ja też dzisiaj kazałam mężowi złożyć brykę po chrześnicy bo chciałam zobaczyć w jakim jest stanie i jestem zadowolona bo wygląda jak nowa
lusiaaczek fajnie,że po wizycie wszystko ok
depeche niezła ta dziewczyna,nie wyobrażam sobie karmic tak mojej kruszynki a fuuuu.....