- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
I powiedzcie mi czy faceci są k...a normalni? Bo mnie już szlak trafia i zaraz go zaj..ie czy on mi nusi tak ciśnienie podnosić? Poszedł ch.j wymienić te klocki i go nie było przez 5,5 h i przyszedł pijany a jutro idzie kretyn do szpitala na kilka dni bo ma nadciśnienie i czy on jest normalny? No tępak I jeszcze jak dzwoniłam to mówi że zaraz będzie po 1,5 h znów dzwonię to za czwartym razem odebrał co za ch.j
Tak jakbym widziała mojego T zanim zaszłam w ciążę! Identyczny typ co Twój M. Tylko że mój się uspokoił odkąd jestem w ciąży. Bo mu powiedziałam kiedyś krótko i na temat "mnie takie życie nie bawi i że sama dam radę z dzieckiem jeśli będzie tak robił a kumple,piwo i wóda mu żryć nie dadzą"
Chyba masz taki charakterek jak ja, szybko się denerwujesz i nie popuścisz
Ale Sylwia Kochana wrzuć na luz troszkę bo im bardziej mu gadasz to pewnie na złość Ci robi (wiem to po sobie). Uszy do góry
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak to szkliwo pęka??
ejj jestem dumna z siebie.. pomalowałam paznokcie na stopach
a ja myślę jak tu je w ogóle obciąć a co dopiero malować
Lenusia do dentysty śmigaj
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
A mój cel na dziś zadzwonić do położnej i się nie zdenerwować a potem pranie pranie i jeszcze raz pranie:)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY:)
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Lenusia wczoraj w przychodni gadałam z babeczkami i faktycznie sypią się zęby po ciąży mimo jedzenia witamin. Dużo mleczka i sera trzeba.
Nie mogłam w nocy zasnąć z nerwów po wizycie. Dzisiaj brzuch napięty, już wzięłam nospę. Jeszcze z tego wszystkiego urodzę. Ten mój doktor mnie tak stresuje od początku ciąży, że więcej z tego jest szkody niż pożytku. A przecież można było te same rzeczy powiedzieć inaczej. Beczeć mi się chce. Nawet nie mam jak przeprać rzeczy do szpitala, bo się boję, że jak postoję to mi się coś zacznie dziać.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
Lenusia-a bierzesz żelazo?bo podobno żelazo tak wpływa na szkliwo
Paulina-nie denerwuj się! odpoczywaj. poproś kogoś o pomoc z tymi rzeczami do szpitala.
dziewczyny teraz to już nie przelewki. odpoczywajcie!!!
słodkie mamy-mam wynik tej glukozy. po godz jest 168 mg/dl, a po 2 godz 128,1 mg/dl. wiem ze ten po 2 godz ok bo ma byc mniej niz 140 mg/dl. a ten po godz?
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj wczoraj wrocil po 23, nie byl pijany ( chyba sie nie odwazy!) ale smierdzial piwskiem i spalam z malutka. Wstal rano do pracy bez problemu. Ja wczoraj po nim pojechalam , bo mialam inne plany hmmmmmmmmm, ale moj nieczesto wychodzi i sie kontroluje z pieciem, tzn. sam kiedys powiedzial, ze wstyd by mu bylo wtoczyc sie nawalonym do domu. No i dobrze! Za kare dzis moje madre dziecko chcialo, zeby ja mleczkiem pokarmil. A on na sam widok mleka ma odruch wymiotny, wiec jezeli miala byc jakas kara, to dziecko mu ja wymierzylo!
Lenusia, zasuwaj do dentysty. W ciazy sie psuja zeby, mi wlasnie szostka polecaiala, ale sie zebrac nie moge. Posmaruje ci czyms i moze radzi kupic w aptece elmex żel, taki do remineralizacji, ktory uzywa sie tylko raz w tygodniu. On sprawia, ze dzisla i zeby sa mocniejsze. Ja uzywam, bo jak idiotka zaczelam palic, tak juz moje zeby nie sa, i nie beda, takie jak kiedys.
Ufolka odpocznij troche. Mnie tam p. nie boli. Ciezko mi ,sapie i dysze jak tytulowalokomotywa, a brzuch mam jak dwie moje Laury do porodu. Pamietam jak z nia w ciazy w lutym bylam na weselu, ledno bylo widac, a tu teraz taki smalec. SZOK>
A co do tej oblesnej metody karmienia, to moze sobie ja stosowac i sama Angelina Jolie, a nawet nasza kopnieta eko mama Reni Jusis ( sorki jak kogos urazilam, ale uwazam , ze jej maciezynstwo na mozg walnelo troche) , dla mnie to ta metoda jest OBLESNA I PASKUDNA, ja bym matce chyba w rylo przywalila jakbym sie dowiedziala, ze mnie tak traktowala za niemowlaka!