BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #528925 przez Waszka87
Heloł powróciłam.Byłam dzisiaj u lekarza i dostalam antybiotyk, diagnoza: zapalenie krtani i tchawicy :(
miałam dodac zdjecie fotelika i faktycznie cabro fix on niema tej bazy do wiekszego fotelika pytalam meza i my mamy ten zestaw www.maxicosi.pl/pl-pl/produkty/foteliki-...-family-concept.aspx ale to prezent od moich rodzicow takze nie wykosztowalam sie.
ooo widze ze sie chwalicie garderobami mzoe ja tez cos wrzuce:D

jednak poprawiam cabrio fix tez pasuje do tej bazy a pozniej kupuje sie ten wiekszy fotelik i tez pasuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #528927 przez kika1985
Andzia ale mróz u was brrr

Ania Czajka super garderoba :) ja jeszcze nie zaczęłam prania, nie mam proszku ale i komody na ciuszki:p 26 jedziemy do IKEA po komodę więc w lutym zacznę pranie i prasowanie ciuszków dla małej :)

dziś jedziemy do teściów mąż ma czyścić łóżeczko po Dominiku papierem ściernym pod malowanie :)

12 lata 3 miesiąc temu #528928 przez Gosia27
Dzień dobry,
u mnie -15, pięknie świeci słońce. Jestem już po drugim śniadaniu więc ok 11 zbieram się na krótki spacer, szkoda przesiedzieć mi cały dzień w domu.

Ja zauważyłam, że brzuch mam twardy po całej nocy jak mam pęcherz pełny. Ale wystarczy pójść do wc i wszystko wraca do normy. Także rzadko biorę no-spę.

Sylwka faceci faktycznie mają dziury w mózgu. Znając mnie to dała bym nieźle odczuć R że ma u mnie przewalone. I z pewnością bym się darła :lol: Ale tak jak Kika napisała raz na jakiś czas oni potrzebują takich rewolucji.
Depeche ja też tak mam, że czuję małą przy spojeniu łonowym. Lekarka mi powiedziała że uciska na przednią ścianę szyjki macicy i mam wrażenie że mała gmyra w pochwie.
Paulina powiem Ci szczerze, że tacy lekarze to skarb. Jak się wydrze to przynajmniej do pionu stawia. I przemawia od razu co jest ważne. Poproś męża albo kogoś bliskiego o pomoc.

A ja w planach nie mam dziś nic wielkiego. Nic mi się z resztą nie chce. Mała nieźle dziś dokazuje w brzuszku. Od razu mi lżej na sercu.
Miłego dzionka dziewuszki :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #528931 przez Waszka87
u mnie jeśli chodzi o pogode to jest 0 stopni i lekko kropi i wszystko zamarza wiec jest szklanka myslalam ze nie dojde do przychodni

12 lata 3 miesiąc temu #528935 przez kika1985
Gosia super że mała fika w brzuszku, widocznie ostatnio miała lekkiego lenia :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #528940 przez andzia_zg
Waszka to niezle Cie rozłożyło :( uważaj na siebie :kiss:

AniaCzajka ja też odkąd zaczęłąm prac dzieciowe rzeczy nasze ubrania już wprost wychodzą z kosza na smieci, ale poprostu nie mam gdzie ich powiesic. Wojtkowe rzeczy zajmuja suszarkę i wszystkie grzejniki

Gosia u mnie też słońce świeci i gdybym nie wiedziała, że jest taki mróz to bym powiedziała "wiosna idzie" O 23:00 było -16 a teraz -13... brr...
Fajnie, że Zosia fika w brzuszku :-) Tylko ubierz sie cieplutko na ten spacerek... że Ci się chce wychodzić na to zimno... :blink:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #528942 przez Gosia27
Andzia napisał:

Gosia u mnie też słońce świeci i gdybym nie wiedziała, że jest taki mróz to bym powiedziała "wiosna idzie" O 23:00 było -16 a teraz -13... brr...

Ja to uwielbiam taki mróz :)
Waszka szybkiego powrotu do zdrowia
Kika jestem przewrażliwiona na jak małej nie czuję, bo od razu nachodzą mnie czarne myśli, że coś się złego dzieje.

12 lata 3 miesiąc temu #528943 przez kika1985
idę dokończyć Greya :)

miłego dnia

12 lata 3 miesiąc temu #528944 przez patrycja85
ej niech mi któraś pomoże z tą glukozą plis:)
andzia-ty gdzieś miałas te normy...poproszę

12 lata 3 miesiąc temu #528945 przez Paulina 77
Waszka szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę :)

Dziewczyny ale u Was zimno, pod Krak nie ma chyba nawet -10.
Gosiu super ze Twoja Mała sie rusza, juz sie tez martwiłam. A moze by szybciej nabierała wagi, gdybyś leżała? kolezanka tak miała jak lezala w szpitalu

12 lata 3 miesiąc temu #528951 przez 25malinka
hej dziewczyny!

Ja od rana już na nogach,wypiłam kawkę,ogarnęłaam trochę i czekaliśmy na przyjście księdza,posiedział może ze 3 minuty i poszedł,już dawno nie pamietam takiej ekspresowej wizyty :) :) :) :)

Ja też może wezme się dzis za pranie tych ciuszków które wczoraj dokupiłam no i pieluch tetrowych
Jeśli chodzi o twardniejący brzuszek to też tak mam :)

12 lata 3 miesiąc temu #528954 przez Waszka87
ja tez wrzucam zdjecie garderoby :D
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #528956 przez Lafi
Witam mamuski.
A u mnie koło 0 stopni :P

W zeszłym tygodniu tez mi twardniaj brzuch ale od paru dni spokuj na szczęście.

12 lata 3 miesiąc temu #528957 przez Waszka87
i popatrzcie jaki obrazek wyhaftował mój mąż z kolorowego filcu wszystko sam wyszył:D
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #528960 przez Gosia27
Paulina u mnie z tym leżeniem to ciężko....choć szwagierka też mi powiedziała, że im więcej się ruszam tym więcej spalam energii, tym mała mniej dostaje. Ale mnie nie ma kto wielu spraw załatwić. R zapracowany, a tak jesteśmy sami, nikogo bliskiego tutaj nie mamy....

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka