BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #531954 przez andzia_zg
lusiaczek to łóżeczko turystyczne? ja tez musze je jeszcze kupic ale to już w lutym...

katarzyna1702 ja kupiłąm smoczek z Aventu 0-6m On z kolei jest prosty (nie ma ściętej końcówki) Mi się wydaje, że to zalezy jaki smoczek dopasuje maluszkowi, bo pewnie nie kazdy bedzie chciał ssać.
A jeśli chodzi o pościel to ta co masz jest ładna. Mi sie podoba.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #531959 przez wiewiorka
Agnieszka86 napisał:

Paulina 77 napisał:

Agnieszka86 napisał:

Słodkie mamy jak sobie radzicie z zachciankami na słodkie rzeczy???? Zaraz oszaleję, tak mi się chce coś słodkiego!!!!

wczoraj na pusty zoladek miedzy posilkami zjadlam pare czekoladek i cukier po godzinie byl niski ok. 100. Tylko faktycznie bylam głodna zanim je zjadłam.

Nie próbowałam jedzenia czekoladek itp. szukam jakichś niesłodzonych zamienników. Zjadłam kilka wafli ryżowych z dżemem bez cukru, jak na razie trochę mi lżej na sercu, bo już myślałam, że zabiorę się za czekoladę! Nie znoszę tych napadów zachciankowych, ostatnio są coraz częściej :dry:

ja mam całą szafkę czekoladek, bombonierek , które dostałam na ślubie zamiast kwiatków. Z chęcia się podziele bo jest ich tyle ze nie do przejedzenia.

12 lata 3 miesiąc temu #531962 przez lusiaczek82
andzia tak to jest łóżeczko turystyczne przy pierwszym dziecku miłam drewniane i też miałam je mieć teraz ale jak kiedyś byłam u koleżanki i zobaczyłam u niej takie łóżeczko normalnie stwierdziłam że muszę takie mieć oczywiście zamówiłam ze wszystkimi bajerami co pewnie nie będzie aż tak niezbędne ale co tam dla małego wszystko :laugh: :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #531963 przez katarzyna1702
O dzięki Andzia ;* bo już się przeraziłam że jest taka za mocno oczojebna ;) Ja Wiktora wcale nie będę chciała przyzwyczajać do smoczka ale to się okaże jakie on będzie miał zdanie w tej kwestii ;)

12 lata 3 miesiąc temu #531965 przez Paulina 77
katarzyna mnie tez sie podoba ta posciel, taka wesoła :)

12 lata 3 miesiąc temu #531967 przez andzia_zg
lusiaczek a dużo za nie dałaś? jak wygląda na zywo? bo ja tez chce kupić. widzialam nawet fajne na allegro za 209zł z przesyłką,z regulowaną wysokością dna łóżeczka i przewijakiem.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #531969 przez lusiaczek82
dziewczyny czy wy kupujecie biustonosze typowe do karmienia bo ja nie wiem właśnie czy kupować czy nie lepiej kupić sobie normalny biustonosz pamiętam że w pierwszej ciąży miałam taki w szpitalu ale one trochę do dupy są i nie wiem czy kupować czy nie....

12 lata 3 miesiąc temu #531970 przez andzia_zg
Ja na razie mam tylko 1 biustonosz do karmienia.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #531978 przez lusiaczek82
andzia podam ci linka do tego co ja kupiłam to sobie o nim poczytasz allegro.pl/nowosc-lozeczko-arti-deluxe-p...153-i2953962674.html powiem ci że na żywo wygląda o wiele lepiej koleżanka ma też turystyczne dała 180zł i też jest zadowolona cena wydaje mi się jest tu zależna własnie ile ma tych bajerów typu płozy wibracje jakieś torby na akcesoria

12 lata 3 miesiąc temu #531979 przez Paulina 77
Nie mam nowego biustonosza do karmienia, mam zamiar uzywac tego sprzed ciazy z odpinanymi ramiaczkami a potem sie zobaczy.

12 lata 3 miesiąc temu #531984 przez lusiaczek82
teraz mam problem z pościelą bo łóżeczko jest seledynowo pomarańczowe i nie wiem jaką pościel wybrać czy pod kolor łózeczka czy może stonować je jakimiś beżami :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #531987 przez wiewiorka
ja kupiłam jeden taki miękki a pozniej zobacze jak mi sie cycki powiększą i kupie usztywniany

12 lata 3 miesiąc temu #531988 przez katarzyna1702
Andzia Ty Nasza Mamuśko zorganizowana szacowałaś może ile ta całą wyprawka łącznie z ubrankami, akcesoriami no łącznie wszystko ile Was to kosztowało ? Bo mnie to zaczęło przerażać głupotkę kupię a tu fru...50zł nie ma ;) wiadomo trzeba kupić ale ceny masakra.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #531989 przez andzia_zg
Ja musze kupic lożeczko turystyczne, bo jak bedziemy jechac do tesciowej czy rodzicow to mały tez gdzies musi spac. Potem jak wroce do pracy, to w niektore dni jak świrka bedzie miała wolne to tez bede podrzucac do niej małego żeby zaoszczędzić na niani i takie łóżeczko będzie jak znalazł.
lusiaczek a jesli chodzi o kolor pościeli to bym dała jakąś delikatną żeby się nie rzucało po oczach.... żeby stonować kolory łóżeczka... może coś z beżem...

katarzyna nie mam dokladnego cennika, bo część rzeczy dostałam od siostry. ale to co kupowałam mam wszystkie paragony :-) Do tego mam listy jak robilam w hurtowni dziecięcej co ile mniej wiecej kosztuje :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #531995 przez aksa
ja też chce kupić turystyczne bo na pewno się przyda i właśnie widziałam w fajnych cenach na allegro

katarzyna bardzo ładna ta pościel!

co do cyckonoszy to ja będę kupować takie do karmienia...a jak to się sprawdzi zobaczymy..

achh dziś 17, równo za 2 miesiące mam wyznaczony termin :cheer: :cheer: :cheer:

lusiaczek ja bym próbowała stonować jakimiś spokojnymi kolorami skoro łóżeczko jest w dość intensywnych kolorach

a mi się zachciało słodkiego (staram się nie jeść) i zjadłam wafla posmarowanego dżemem domowej roboty, pychota :lol: ale i tak nie umywa się do czekolady :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka