BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544880 przez andzia_zg
mamcia jakbym miala obok siebie snickersa i wafle ryzowe to bym wybrała wafle ryżowe :P jakos nie jem duzo słodkiego.. a tak mnie cos dziś natchnęło jak zobaczylam tą czekoladę.

AniaCzajka udanej imprezki :-)

Agnieszka no mój mąż bardzo lubi białą czekolade. Czesto ja sobie kupuje :silly:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544882 przez mamcia2013
Andzia wafle ryżowe też mam :P

11 lata 10 miesiąc temu #544884 przez Lafi
mamcia razem mieszkacie? masz świete nerwy

11 lata 10 miesiąc temu #544885 przez Unbreakable
Mamcia a musicie gotować razem? ja sobie nie umiem tego trochę wyobrazić, bo mamy zupełnie inne gusta kulinarne.
Poza tym kuchnia dla kobiety to jest wiesz, królestwo a trudno żeby w jednym królestwie rządziły 2 królowe ;)

11 lata 10 miesiąc temu #544889 przez Depeche
Swirka pierwsza klasa, nawet tego sosu bym jej nie dala.

11 lata 10 miesiąc temu #544896 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544898 przez mamcia2013
Unbreakable,Lafi mieszkamy razem ( do czasu aż mały się urodzi). Jest nas w chałupie trójka. Ja gotuję od tego czasu jak siedzę w domu i nie chodzę do pracy. Ale ja gotuję po swojemu, nie tak jak ona chce. Człowiek ma prawo czegoś tam nie lubić ale bez przesady, wiecznie jej nie smakuje a chce żebym gotowała! Mój T się śmieje z tego, ale to jest śmieszne do czasu, bo w głebi duszy głupio mi się robi! Od marca niech się w barze stołuje jaśnie pani!

11 lata 10 miesiąc temu #544899 przez Unbreakable
Zrobiłabym ten ryż czy co tam chcecie z Twoim sosem a Ona niech sobie gotuje dla siebie i wnusi.
W ogóle nie uważacie że te nastoletnie dziewczyny to teraz takie kaleki są że szok? Ja mam siostre która ma 15 lat i jestem przerażona. Jak ostatnio kisiel robiła to go do zimnej wody wsypała. Kurczę, ja już miałam jakieś obowiązki...

11 lata 10 miesiąc temu #544902 przez Agnieszka86
Była któraś ostatnio w Biedrze, podobno jakieś szlafroki są tanie, siostra dzwoniła, że mi kupiła!!

11 lata 10 miesiąc temu #544903 przez Lafi
Ja mam brat mam bratanice 15 lat, porażka - nic nie umie, siedzi tylko przed tv lub kompem, dobrze ze nie musze tego codziennie ogladac bo by mnie krew zalała, ja ja nazywam pudernica i tak wyglada, porażka

11 lata 10 miesiąc temu #544904 przez Agnieszka86
mamcia jak świrce nie smakuje to niech nie je! Albo sama ugotuje sobie to co lubi! Wredne stworzenie.

11 lata 10 miesiąc temu #544905 przez mamcia2013
Depeche napisał:

Swirka pierwsza klasa, nawet tego sosu bym jej nie dala.

hahaha ona pewnie i tak nie zje dzisiaj tego sosu :D

Unbreakable ja gotuję ryż dzisiaj a ona niech żre co tam chce! A i jeszcze ostatnio w sklepie chciała danio truskawkowy więc jej wziełam bo ja jem tylko waniliowe! no i dzisiaj w nocy wstałam mega głodna, zapierdalam do lodówy po danio a tam danio waniliowe -brak! :cheer: tylko truskawkowe na horyzoncie!

11 lata 10 miesiąc temu #544907 przez Unbreakable
Haha czyli Ty gotujesz dla wszystkich a Ona wybrzydza? miło, miło, nie powiem.
Dobrze, że już niedługo będziecie z Nią mieszkać. Jak ja się cieszę, ze mieszkamy sami, jak czytam co czasami piszecie. Moja świrka i świr mnie powkurzają, ale później idę do domu i mogę ich mieć gdzieś.

11 lata 10 miesiąc temu #544911 przez Unbreakable
Lafi napisał:

Ja mam brat mam bratanice 15 lat, porażka - nic nie umie, siedzi tylko przed tv lub kompem, dobrze ze nie musze tego codziennie ogladac bo by mnie krew zalała, ja ja nazywam pudernica i tak wyglada, porażka

No to z moją siostrą tak źle nie jest ;)
Gotowanie to masakra, ale przynajmniej ostatnio posprząta. Tyle, że nad książkami siedzi całymi dniami, żeby mieć wolne weekendy bo wtedy ma treningi więc nie w głowie Jej ciuchy i kosmetyki. Zbyt zajęta jest. Ostatnio widzę światełko w tunelu i chyba w końcu dorośleje ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544914 przez vernix
Andzia masz rację:) nasze maluszki nie mają już miejsca, nie dziwię się, że szukają sobie płaszczyzny gdzie i jak się da:)

MamciaDżizuz, to jakieś nienormalne, masz im serwować zupki, bo tak się świrkom zachciało, kobieta tuż przed porodem?!? jeszcze jakieś obiekcje! mnie też by krew zalała. Rozumiem, ze raz na jakis czas można zaprosić teściów, ale karta menu na dzisiaj nie pasuje, hahhaa!
Współczuję Ci.

Unbreakable masz rację z tym kalectwem nastolatków. Widzę po mojej 17-letniej kuzynce.Też nic nie umie ugotować, nawet ziemniaków wstawić, odgrzać, bo się przypali.Boże, mam nadzieję, że nie wychowam syna-bezproduktywnego i niesamodzielnego chłopaka. To przecież porażka życiowa. Dla mnie, męża, dla niego samego.Maskara!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka