BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544915 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544919 przez 25malinka
Aga widziałaam jakieś szlafroki po 50zł o te Ci chodziło??

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544926 przez vernix
andzia_zg napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/i]

Andzia kurcze, mam takie same objawy od kilku dni, chce mi się tak do 11. wymiotować, cofa mnie. No i dzisiaj te ćmienie głowy, krew z nosa i wypróżnianie, wszystko razem. Coś się organizm oczyszcza..Ja czuję się jakbym miała gulę w żołądku, albo przełyku i nie jest to teraz zgaga.O co kaman? Dorze, ze jutro Ty masz wizytę, a ja w piątek.Trzeba to chyba skonsultować.

11 lata 10 miesiąc temu #544927 przez Gosia27
Tyle skrobiecie....
Idę robić pierwsze pranie. Nie spodziewałam się że tyle mam tego. Choć myslami gdzieś błądzę to jest mi lżej. Razem z mamą się za to zabrałyśmy.
Koticz,Patrycja udanych wizyt. Dajcie znać jak będziecie po.

11 lata 10 miesiąc temu #544928 przez mamcia2013
Unbreakable,Vernix będziemy szli mieszkać do moich rodziców, tam mieszka też siostra z mężem i córką (duży dom więc luz) ale oni aż nie mogą się doczekać jak ja przyjdę, bo wiedzą że ugotuję, posprzątam (bo wszyscy pracują) i nie wybrzydzają! Powiedzą że czegoś tam brakuje bo nie wszystko wychodzi cacy ale moja mama to jest taka że nawet jak jej nie bardzo smakuje to zje i nie wybrzydza bo szanuje to że ktoś to zrobił z własnej woli! A ta świrka to ona tak ma że najpierw coś palnie a poźniej pomyśli albo i nie pomyśli. A jeszcze chciała żebyśmy mieszkali u niej chociaż do tego czasu aż mój T zda prawko! Prędzej bym ochujała z nią!

11 lata 10 miesiąc temu #544931 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

No właśnie nie wiem, bo ja nie byłam w Biedrze wieki... dlatego Was pytam.

11 lata 10 miesiąc temu #544934 przez 25malinka

zamówiłam sobie właśnie taką zwykłą koszule do karmienia -z przesyłką 30zł
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #544935 przez mamcia2013
Andzia,Vernix lewatywa nie będzie wam potrzebna :D :D

Gosia super że wzięłaś się za Zosieńkowe rzeczy :)

11 lata 10 miesiąc temu #544948 przez 25malinka
Agnieszka86 napisał:

25malinka napisał:

No właśnie nie wiem, bo ja nie byłam w Biedrze wieki... dlatego Was pytam.

[/i]

to może o te chodzi,nawet fajne milusie takie

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544950 przez vernix
mamcia2013 napisał:

Andzia,Vernix lewatywa nie będzie wam potrzebna :D :D [/i]

:P :laugh: :lol: obsra...się po pachy :) :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544953 przez andzia_zg
vernix ja rano też jestem taka nie do życia... przechodzi mi dopiero popołudniu i wtedy dopiero moge coś zrobić. Wiesz... gdybym np miala teraz jakies silne bóle w podbrzuszu, kłucia czy jakies skurcze to bym pomyślała, że chyba powoli zbliża się godzina "0" i organizm sie powoli oczyszcza... ale ja nie mam żadnych mocnych bóli... owszem jak dłużej postoje to kłuje mnie po lewej stronie pepka, pi**a tez mnie dość często kłuje ale nie jest to jakiś mocny ból żeby mi przeszkadzał więc nie wiem skąd takie dziwne samopoczucie... np normalnie czuje sie jakbym sie zatruła :S

Agnieszka dawno nie byłam w Biedronce wiec nie widzialam a w gazetce ich nie ma

Malinka mam takie same koszule tylko że moje sa rozpinane na środku. Teraz chodzę w XL żeby mi sie spokojnie zmieścił brzuchal, a po porodzie do szpitala i karmienia mam dwie sztuki rozmiar S

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544954 przez mamcia2013
vernix napisał:

mamcia2013 napisał:

Andzia,Vernix lewatywa nie będzie wam potrzebna :D :D [/i]

:P :laugh: :lol: obsra...się po pachy :) :laugh:

a co :D najważniejsze aby urodzić :D :D :D

11 lata 10 miesiąc temu #544957 przez mamcia2013
a tak w ogole to ja też sie dziwnie jakoś czuję. Mówię do mojego T wczoraj że coś mnie kłuje w dooopie a on ze mnie ciśnie heheh :D i do tego coś mnie boli z tyłu nad tyłkiem i podbrzusze czasem ale może dlatego że planowo powinnam dostać okres...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544969 przez vernix
Andzia z jednej strony dobrze, że nie masz / i ja też skurczów, ale to kłucie przy pępku i w pip.. to troszkę dziwne. Mnie kuje w pachwinach i mam niewielkie skurcze BH zwłaszcza, gdy leżę.Do tego to nieznośne ciśnienie zatykające uszy i nocne pocenie.Takie rozbicie od rana.Nie wiem o co chodzi.
Taa..ciąża to nie choroba, nic ci nie jest, bo mnie nie było-teoria mojej świrki..

Agnieszka byłam wczoraj w biedrze, ale już je wykupili, też chciałam na nie zerknąć,napisz, gdy dostaniesz szlafrok od siostry-jak wygląda itd. Może wyślę moją mamę do innej biedry, może tam będzie.

Gosia oderwanie od analizowania sytuacji bardzo Ci się przyda, choć na chwilę..Dobrze, ze jesteś u mamy, odpocznij trochę, połóż się po wypraniu ciuszków, spróbuj nie myśleć...
Jesteśmy z Tobą, wiesz, ze masz tutaj wsparcie, internetowe, wirtualne, ale zawsze wsparcie.Myślę o Was codziennie, dzisiaj rano rozmawiałam o Tobie z przyjacielem księdzem, pomodli się dzisiaj za Ciebie i Zosię na nowennie.Co tydzień modli się głośno za Heniusia, poprosiłam go, aby za Zosię też się wstawiał.Synka, ciążę wymodliłam na jego prymicjach w czerwcu, 4 dni po święceniach byłam już ciąży, więc wierzę, że x.Karol ma moc:)Trzeba wierzyć.

11 lata 10 miesiąc temu #544971 przez Agnieszka86
Jak będę miała w domu ten szlafrok to Wam napiszę jaki jest. Jakby był fajny i któraś jeszcze potrzebowała.

Ja ostatnio mam większy apetyt, podobno to normalne pod koniec ciąży, bo organizm zbiera energię na poród :ohmy:

Gosia fajnie, że zabrałaś się z mamą za pranie ciuszków. W ogóle to dobrze, że jesteś u mamy, a nie siedzisz sama w domu. Kiedy planujesz wracać do siebie?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka