BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #545105 przez mamcia2013
Aga brzuch masz niżej czy mi się wydaje? Spora chałupka :)

Kika to zaszalałaś z zakupem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #545106 przez Depeche
Agnieszka, brzuch to masz juz konkretny. U Ciebie to juz moga byc skurcze przepowiadajace, bo skoro maly wazy juz 3 kg, to rzeczywiscie czas na Ciebie bedzie.

11 lata 11 miesiąc temu #545107 przez andzia_zg
Agnieszka wow ale masz spory brzuszek :lol: i wg mnie jest już bardzo nisko :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #545108 przez Depeche
Jestem nienormalna...
KIka zgadnij co sobie pomyslalam o Twoich swieczkach, podpowiem, zwiazane scisle z moim snem!

Zamierzam wyjsc do sklepu za rogiem, bez makijazu. Sosu miesnego mi sie zachcialo, ale chyba raczej z makaronem zrobie, narazie wsunelam zamiast zupy dwa jajeczka!

11 lata 11 miesiąc temu #545115 przez Agnieszka86
Też mam wrażenie, że brzuszek opadł, ale nadal mi duszno więc jeszcze nie jest dostatecznie nisko chyba. Nie wiem nic. Idę się położyć, obejrzę coś w TV.

11 lata 11 miesiąc temu #545117 przez xxElaElaEeexx
Agnieszka Piękny brzuszek :kiss: :)

Z tymi wagami naszych dzieci to jest różnie.Wczoraj kuzynka mówiła mi,że jak była na usg lekarz powiedział jej ,że dziecko waży 4kg i za kilka dni miała cesarkę i dzidzia urodziła się z wagą 3kg :unsure: :S Więc same widzicie jak to jest...

11 lata 11 miesiąc temu #545120 przez mamcia2013
A moja kuzynka wczoraj urodziła Boryska prawie 4 kg i 59 cm :D chyba tydzień po terminie.

11 lata 11 miesiąc temu #545132 przez patrycja85
ale dużo piszecie:)

Gosia-mała jest śliczna i ma taką spokojną minkę-nie martwi się;)

ogarnęłam zobowiązania i spadki i się zbieram. odezwę się wieczorem a wy tu nie szalejcie za bardzo;)

11 lata 11 miesiąc temu #545145 przez Depeche
a ja sie katuje depeszowymi starociami, wlosy mi sie dosusza i pojde... oj ja biedna.

Nie moge sie zebrac do tej kobiety zadzwonic, bo sie wku.wic nie chce, a cos czuje, ze mnie zdrazni.

Wstawie to pranie co mam razem z rzeczami malej ( tak ja cos uczulilo, ze od jakiegos czasu znowu jej piore w Loveli , bo nie moglismy sie uczulenia pozbyc). Poczekam jeszcze do jutra. W komentarzu raczej nie pomine tego faktu, jak zobacze kiedy mi nadala te paczke. Kurcze, ja jak cos sprzedam to staram sie wyslac naspetnego dnia, przeciez ktos tego potrzebuje. Juz jej nawet w formularzu pisalam, ze prosze o szybka wysylke, bo jestem pod koniec ciazy. Co za ludzie.

11 lata 11 miesiąc temu #545148 przez Beata 26
Gosiu, Julian szepce mi na ucho, bym podpytała Ciebie o rękę Zosieńki.. ;)

Andzia - mi też często jest słabo i zbiera mnie na wymioty... jakbym się czymś podtruła.. dziwne takie uczucie i dość regularne ostatnio.

Aga - brzucho to Ty masz pierwsza klasa, duży i kształtny. :)

Depeche - a ja myślałam, że ja mam dziwne sny :) hahah

Kika - ja materac kupowałam w Polsce (przyleci razem z przyjaciółką 5 lutego...) i dzięki Twojemy pytaniu zdałam sobie sprawę, że nie wiem ile ma cm. Jak będę miała to zmierzę.

AniaCzajka baw się bajecznie na 18stce..

Vernix - piękna przypowieść z klopa... po prostu pokrzepiająca :) :)

Mamcia - bez komentarza, świrki są świrkowate.Tekst z gorącym kubkiem był dobry.

I nie myślcie, że wszystko zapamiętałam co pisałyście i co ja chciałam odpisać... zapisałam sobie na karteczce :) haha.

11 lata 11 miesiąc temu #545159 przez kika1985
Depeche napisał:

Jestem nienormalna...
KIka zgadnij co sobie pomyslalam o Twoich swieczkach, podpowiem, zwiazane scisle z moim snem!

Zamierzam wyjsc do sklepu za rogiem, bez makijazu. Sosu miesnego mi sie zachcialo, ale chyba raczej z makaronem zrobie, narazie wsunelam zamiast zupy dwa jajeczka!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie trudno zgadnąć:P

11 lata 11 miesiąc temu #545162 przez vernix
Kika, Beata moja opowieść to nic innego jak ...życie:)pamiętacie ten tekst z filmu: "chłopaki nie płaczą?"

"- Dziś syneczku, tak jak ja przed laty, spójrz w tę studnię przeszłości. Co w niej widzisz?
- Kupę.
- Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu... "

OK, uspokajam się :lol: :cheer:

Agnieszka coś mi się wydaje, że Zosia przygotowuje się do startu, bo brzuszek Ci się obniżył:) Duuży brzusio:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #545163 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #545172 przez mamcia2013
Vernix dobre :D samo życie, a że g.wniane? hehe :P

Beata jak świrka nie chce nic żryć to niech się raczy gorącym kubkie, tam też jest ogórkowa :)

Kika mam nadzieję że się ładnie ubrałaś na przyjście ksiundza ? :)

11 lata 11 miesiąc temu #545178 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka