- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ale mam mega kłucie w broszy!!! i stawia mi się brzuch od wczoraj odkąd odstawiłam tabletki masakra czy tak już będzie do samego porodu?Utrudnia mi to życie,dziś ledwo przy garach wystałam...teraz też chwilkę posiedzę i muszę się położyć bo mnie gniecie...
Ja ledwo sobie przed chwilą zrobiłam kolacje bo nie mogłam wystać... a jak chodzę to mam wrażenie jakby mi ktoś nogi z dupy powyrywał... masakra... a jeszcze wczoraj mówiłam, że tak fajnie, bo tylko bolą mnie plecy... a tu od nocy zonk... aż się boje dzisiejszej nocy...
Ciekawe jak dziewczyny po wizytach... katarzyna, aksa meldujcie się
Ciekawe też jak offca...
kika to jutro obie mamy wizyty
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiedzą,że dziecko się wam wnet rodzi i,że wydatków ogrom i jeszcze Wam utrudniają.
Rozwala mnie takie zachowanie!Nam kilkoro znajomych kasę wisi i też ani widu ani słychu,a nam już jest wstyd się upominać więc machnęliśmy ręką.Ludziom to się wydaje,że skoro nam nie brakuje kasy to już nie trzeba nam oddawać.Jeden to nam wisi jeszcze prawie 250 z grudnia 2011!!!No kurcze kpina jakaś
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koticz napisał:
Ale mam mega kłucie w broszy!!! i stawia mi się brzuch od wczoraj odkąd odstawiłam tabletki masakra czy tak już będzie do samego porodu?Utrudnia mi to życie,dziś ledwo przy garach wystałam...teraz też chwilkę posiedzę i muszę się położyć bo mnie gniecie...
Ja ledwo sobie przed chwilą zrobiłam kolacje bo nie mogłam wystać... a jak chodzę to mam wrażenie jakby mi ktoś nogi z dupy powyrywał... masakra... a jeszcze wczoraj mówiłam, że tak fajnie, bo tylko bolą mnie plecy... a tu od nocy zonk... aż się boje dzisiejszej nocy...
Ale myślisz,ze to wstawianie się w kanał rodny?I co,przejdzie dopiero po porodzie?
Dość już mam staram się nie marudzić ale ałaaaa
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ale myślisz,ze to wstawianie się w kanał rodny?I co,przejdzie dopiero po porodzie?
Dość już mam staram się nie marudzić ale ałaaaa
Nie wiem czy to wstawianie się w kanał, bo u mnie np Wojtek już był tam wciśnięty na ostatniej wizycie... No chyba, że się wycofał (bo miałam kilka dni bez bólu) i teraz z powrotem się wciska... nie wiem Kurde boli jak przy okresie, kłuje jakby ktoś z mojej brochy zrobił maszynę do szycia i tylko czuć kłucie igły a do tego ból pleców... auuu...
I znów będzie kolejna przerąbana nocka
Jutro wizyta więc dziś musze się jeszcze ogolic... już widzę moje wygibasy gdy tak boli
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to czuje takie rozpychanie jakby mała się pchała miedzy skórą a kością łonową,tak jakby nie trafiła w środek i próbowała wyjść przez skórę na łonie...nie wiem jak to opisać.A tak od środka to czuję takie napieranie/rozrywanie jakby ktoś próbował dostać się do brochy tylko z drugiej strony
Masakra są te ciążowe dolegliwości
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i czekam na wiadomości z dzisiejszych
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Rafał wyznał mi na uszko, że mam drugą BRODĘ
Jutro Was nadrobię
Buziaki
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
- Otrzymane podziękowania: 0
mi też net muli, albo to znów serwer forum, próbowałam ponadrabiać, co pisalyście, ale tak średnio mi przez to wyszło.
Zresztą, zmęczona jestem strasznie, odsypiałam ten szpital do teraz, przyjechalam i padlam. Jutro rano ktg, w piątek rano usg i przeplywy, a w srode konsultacja lekarska i mamy decydowac, czy będa indukować poród ok. 38 tygodnia. Czemu? No bo się okazalo przy tych skurczach, że ktg skacze. Dzis znów było wszystko ładnie. Jutro się dowiem, jak wyjdzie. Dużo też dumali nad tymi osłabionymi ruchami, stąd kolejne przepływy i kontrola wagi malutkiego. A wczorajsza noc - brrrrrrrrr... ból nieziemski, strach nieziemski, bo mnie "zaatakowalo" doslownie w ciagu 40 min, byłam nieprzygotowana kompletnie, nie wiedziałam, o co kaman, bałam się o synka i ogólnie - dostalam tyle leków na powstrzymanie akcji, że się czuję jakbbym wyżarła zapasy w aptece, choć wiekszość poszła kroplówą
Ucałowuję rozpakowane Mamy, hoborr - Synuś bombowy :D cudny, przytulaśny, slodki Aga - leżenie w szpitalu rzeczywiście dobija, nie miałam cc, a nie mogłam się ruszać, bo cała noc pod ktg.
Witam nowe formuowe Mamy
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia