BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #574586 przez Lafi
Słońce świeci a mi nie chce sie dziuba z domu wystawic, trza by było sie przewietrzyć.

Zamówiłam wczoraj na alegro pościel dla małej, Seweryn wybierał, do tego zasłonki w takim samym kolorze czyli zielone serduszka, wrzuce wam linka,

allegro.pl/mamo-tato-3-cz-posciel-120x90...ela-i3035987956.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #574587 przez Beata 26
Depeche napisał:

25malinka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a to Ty nie wiesz dlaczego, a zeby podejrzen zadnych nie mieli :laugh: :laugh: :laugh:

ale to by sie zgadzalo, bo ja myslalam, ze tu dziala tzw. genetyka, ale chyba nie. Z tego co pamietam z biologii genetyki, to gen ciemnych oczu i wlosow jest dominujacy, ale nie nie sprawdza sie, bo moja podobna zdecydowanie bardziej do taty, a ja mam silniejsze geny

Bo jesli on ma gen recesywny, to mala miala szanse na wszystkie koloru oczu. U nas oboje mamy dominujacy (braz) wiec najwieksza szansa, ze i Julian bedzie mial brazowe lub piwne.

11 lata 9 miesiąc temu #574606 przez Panika992
Malinka tez mam ten komplet biustonoszy z allegro. Nie sa zle, material przyjemny;)

11 lata 9 miesiąc temu #574613 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #574614 przez 25malinka
Panika992 napisał:

Malinka tez mam ten komplet biustonoszy z allegro. Nie sa zle, material przyjemny;)

[/i]

No szczerzze to myślałam,że jakiś badziew będzie za te pieniądze,ale zadowolona jestem :)

11 lata 9 miesiąc temu #574619 przez Depeche
Kurcze, poszlam tylko kawalek na spacer, a terz tak mi sie brzuch postawil, wzielam nospe, jakby mi ktos zalozyl obrec. Nie wyjde z psiakie, musi czekac na pana, a powinnam, bo strasznie sie m. wysluguje.

Lafi ladna posciel. Seweryn ma gust.

11 lata 9 miesiąc temu #574627 przez Lenucha217
Dzien doberek :) Melduje sie w 2 paku . Nie mialam czasu bo rowniez dzis przyszły pieniązki z zusu :DDDDDDDDDDD ohhhhh jak sie obkupiłam :)))) tak to ja moge zyc . Biegalam po galerii jak szalona . kupilam drugi reczniczek kapielowy, spodenki dresowe malemu , materialowe krotkie , sobie leviski poki co czekaja az schudne do 26 w szafie :) baleriny i torbe tommiego bo byly przeceny 70% :)))))))) az humor lepszy
Witam nowa mamusie .. zaraz was nadrobie tylko zjem bułe z salami i naloze olejek rycynowy na wlosy< tzn na to cos co mam na gorze glowy>

11 lata 9 miesiąc temu #574634 przez Unbreakable
Ejjjj to dlaczego "mój" ZUS jest taki lewy i ja nie mam?:(((( Też chcę na zakupy ;)

11 lata 9 miesiąc temu #574651 przez koticz
Wygląd dziecka....temat rzeka...ja też oczywiście się nad tym zastanawiam...

Śniła mi się czarnowłosa i szczerze to tak jak Depeche jestem na to nastawiona choć naprawde tego nie chciałam.Też się boję,ze jak będzie łysa albo blond to poczuje się zawiedziona...

Ja jestem niską blondynką i mam niebiesko szare oczy.J ma 185cm,ma czarne włosy i piwne oczy tak że młoda może być mix ale czuję,że bardziej do Niego będzie podobna.

J też się ostatnio zastanawiał czy będzie ładna,to mu powiedziałam,ze dla niego i tak będzie najpiękniejsza jaka by nie była

kika Twoja będzie miała przechlapane,bo Dominik jest super ładny.Ja bym nie zniesła jakbym miała ładniejszego od siebie brata ;) hehe dżołk oczywiście

Ufolka u Ciebie pod tym względem będzie ciekawie,bo osobiście znam kilka par sióstr i zawsze jedna jest dużo ładniejsza od drugiej...

A z tymi genami to róznie jest.Np najstarszy brat mojego J to skóra zdarta z ojca(bez kitu są identyczni) niebieskie oczy i póki mieli włosy to byli blondynami(teraz są łysi) średni brat jest rudy i ma kręcone włosy(jak babcia mojego J) a mój czarny i wypisz wymaluj mama.Jak stoją koło siebie to nikt by nie powiedział,że oni braćmi są.Tyle tylko,że wszyscy są wysocy

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 9 miesiąc temu #574689 przez Depeche
Lenucha217 napisał:

Dzien doberek :) Melduje sie w 2 paku . Nie mialam czasu bo rowniez dzis przyszły pieniązki z zusu :DDDDDDDDDDD ohhhhh jak sie obkupiłam :)))) tak to ja moge zyc . Biegalam po galerii jak szalona . kupilam drugi reczniczek kapielowy, spodenki dresowe malemu , materialowe krotkie , sobie leviski poki co czekaja az schudne do 26 w szafie :) baleriny i torbe tommiego bo byly przeceny 70% :)))))))) az humor lepszy
Witam nowa mamusie .. zaraz was nadrobie tylko zjem bułe z salami i naloze olejek rycynowy na wlosy< tzn na to cos co mam na gorze glowy>

OMG to rzeczywiscie poszalalas!

11 lata 9 miesiąc temu #574693 przez Depeche
Koticz a niekoniecznie, ja dlatego zawsze chcialam miec druga corke, w niewielkiej roznicy wieku, bo kiedys widzialam kilka takich klonikow swoich starszych siostr, jeszcze mialy np. podobne ciuszki. No, miodzio.

Nazarlam sie jak bąk!

11 lata 9 miesiąc temu #574695 przez andzia_zg
Normalnie zakupoholiczki z was :P ja z kolei mam zupełnie odwrotnie. Żebym ja sobie cos kupiła to musi chyba stać sie jakiś cud.Mąż to czasem az mnie zmusza żebym sobie cos kupiła tzn jakis ciuch,bo ja nigdy nic nie potrzebuje i mam 3 bluzki na krzyż :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #574696 przez Depeche
AAA i niestety stalo sie to co najgorsze, brzuch nie wytrzymal,tam gdzie maly siedzi mam 3 rozstepy ;-(

11 lata 9 miesiąc temu #574698 przez sylwia2
ja tez sie zastanawiam nad wygladem mojego synka, dwa razy mi sie snił raz był blądynkiem a ostatnio miał grzywkę blad ale boki lekko rudawe a najsmieszniejsze jest to ze powiedziałam o tym snie siostrze mojego m i ona mi powiedziała ze ich pradziadek był lekko rudawy :ohmy: :ohmy: :angry: Wiec teraz atakuje mojego m ze jak mały bedzie rudy to go ,,udusze'' hhehe ze to bedzie jego wina, :laugh: :laugh: oczywiscie zartuje ale w głowie mi to siedzi, nie moge sie doczekac i go zobaczyc.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #574700 przez andzia_zg
Depeche napisał:

AAA i niestety stalo sie to co najgorsze, brzuch nie wytrzymal,tam gdzie maly siedzi mam 3 rozstepy ;-(

Witaj w klubie - mi wczoraj skóra tez nie wytrzymała i popekała... :cheer:

sylwia2 też na Twoim miejscu byłabym niecierpliwa i jak najszybciej chciałabym zobaczyć włosy małego :P

Kurde znów mnie boli brzuch miesiączkowo... ale skurczy nie mam...

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka