BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #574531 przez Beata 26
Czuje sie jak zmielona i wypluta, godzine temu wzielo mnie na wymioty - ale nic, polozylam sie i zwyczajnie zasnelam. Pies mnie obudzil, musze z nia isc. Po co byl mi pies? Bosssiu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #574532 przez Depeche
Gosia27 napisał:

No własnie nie wprowadziłam nic nowego do swojego menu. Jadam praktycznie codziennie to samo...i aż w szoku jestem. Bo przecież codziennie piję żelazo a przy tym wiadomo w drugą stronę idzie...
Lekko mnie zakręci i od razu do wc... :S

kurcze, moze jednak to nie to i ci minie, lepiej zeby nie to, bo to chyba ciut za wczesnie. A ja tym razem ( czyt. w tej ciazy) mimo zelaza robie kilka razy dziennie, w ostatniej kilka razy na tydzien to byl cud. Widac ciaza ciazy nierowna. Mlody sie troszke rusza, tesknilam za tym przeciaganiem. Tez sie zastanawiam jak on wyglada. ;-)Mala nie moze sie juz doczekac, wczoraj deklarowala ukladanie z bratem klockow i nawet chce z nim spac w swoim pokoju. Chyba udalo mi sie zalagodzic akcje pt. mamusiu a czy mnie jeszcze kochasz?

11 lata 9 miesiąc temu #574533 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Czuje sie jak zmielona i wypluta, godzine temu wzielo mnie na wymioty - ale nic, polozylam sie i zwyczajnie zasnelam. Pies mnie obudzil, musze z nia isc. Po co byl mi pies? Bosssiu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hm , w tej ciazy nie. Ale... z Luska widzialam ja po prostu , widzialam, miala miec czarne wloski , ciemna karnacje i ciemne oczka ( no wiadomo nie od razu). Urodzila sie ciemny blond( pod slonce lekko rudy), jasna karnacja, z krwiakiem na glowie i pamietam, ze z dwa dni bylam .. nie wiem czy zawiedziona, ale jakos tak mi dziwnie bylo Oczywiscie jest dla mnie najcudowniejsza, ale zupelnie nie spelniala tego co ja sobie w tej durnej glowie ubzduralam.

11 lata 9 miesiąc temu #574536 przez kika1985
Depeche napisał:

Waszka87 napisał:

aaa pochlonelam cała porcje od chinczora mniamm..... teraz zjadlabym cos slodkiego :)

hah, jak mozna kobiecie w ciazy sprzedac 2 zgnile truskawki, skoro w sumie bylo ich 7 :(
Chyba musze powaznie porozmawiac z moja pania z warzywniaka.
A ja zjadlam paczusia, truskawki, barszczyk bialy, a teraz cztery krówki. I ciekawe co bedzie zaraz !!!!!!!!!!!!!!!!

KUPA :)

11 lata 9 miesiąc temu #574538 przez kika1985

11 lata 9 miesiąc temu #574542 przez aksa

ale macie jedzeniowe jazdy...ja zjadłam kanapkę rano i tyle..zdrzemnę się chwilę i zaczne ogarniać bo na 16.30 mam gina

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #574548 przez 25malinka
Ja juz po zakupach,kupiłam sobie wreszcie kapciuchy do szpitalaa,więc juz chyba wszystko mam,a i jeszcze dzis przyszły mi biustonosze do karmienia biały i czarny,bo zamawiałam w poniedziałek taki 2 pak na allegro i powiem Wam,że nawet nie głupie a kosztowały 28 zł z przesyłką!!!!!!!!!!!

U mnie dzis była ogórkowa na obiad mama gotowała jak bylismy na zakupach,zastanawiam się co teraz wszamac

Co do wygląddu małej to też częssto się zastanawiam...

aksa powodzenia na wizycie

11 lata 9 miesiąc temu #574555 przez kika1985

11 lata 9 miesiąc temu #574557 przez 25malinka

11 lata 9 miesiąc temu #574562 przez xxElaElaEeexx
A ja bym chciała,żeby moja córka była podobna do mnie jak byłam mała ,czyli blondyneczka z kręconymi włosami i niebieskimi oczami :) Ale pewnie będzie ciemnooką brunetką ,ale modle się chociaż o loczki :lol:
Jestem pewna ,że jaka by się nie urodziła i tak będzie dla nas najpiękniejsza ;)

11 lata 9 miesiąc temu #574568 przez andzia_zg

W końcu czuję się lepiej... brzuch odpuścił i od razu samopoczucie lepsze...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #574569 przez Depeche
kika1985 napisał:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #574577 przez 25malinka

11 lata 9 miesiąc temu #574580 przez Depeche
25malinka napisał:

a to Ty nie wiesz dlaczego, a zeby podejrzen zadnych nie mieli :laugh: :laugh: :laugh:

ale to by sie zgadzalo, bo ja myslalam, ze tu dziala tzw. genetyka, ale chyba nie. Z tego co pamietam z biologii genetyki, to gen ciemnych oczu i wlosow jest dominujacy, ale nie nie sprawdza sie, bo moja podobna zdecydowanie bardziej do taty, a ja mam silniejsze geny

11 lata 9 miesiąc temu #574581 przez Beata 26

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka