- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
ja tez sie zastanawiam nad wygladem mojego synka, dwa razy mi sie snił raz był blądynkiem a ostatnio miał grzywkę blad ale boki lekko rudawe a najsmieszniejsze jest to ze powiedziałam o tym snie siostrze mojego m i ona mi powiedziała ze ich pradziadek był lekko rudawy Wiec teraz atakuje mojego m ze jak mały bedzie rudy to go ,,udusze'' hhehe ze to bedzie jego wina, oczywiscie zartuje ale w głowie mi to siedzi, nie moge sie doczekac i go zobaczyc.
U mnie w pokoleniach rodzice,dziadkowie,pradziadkowie nie było nikogo rudego.
Natomiast mojego męża dziadek był rudy i akurat żadne dziecko dziadka ani wnuki rude nie są i obawiam się żeby czasem to w genach na naszą córkę nie przeszło
Mam kuzynkę,której pradziadek właśnie był rudy i ona też ruda
I jej kuzynowie i kuzynki też mają rudy kolor włosów
PS Boję się,że moje dziecko będzie rude ,bo zawsze się z niej śmiałam ,że rudzielec
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Bo ja mam brzuch dosłownie na lewym udzie i czuje jakbym cały czas Majkę na kolanie trzymała
PS Mój obwód brzuszka 112cm
A Pani w laboratorium się mnie dziś pyta na kiedy termin,to jej mówię a ona ,że niemożliwe bo tak zgrabnie wyglądam i nie taka spuchnięta jak niektóre kobiety Aż miło mi się zrobiło
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
www.google.pl/imgres?q=rudow%C5%82osa+dz...&ndsp=26&tx=62&ty=75
taka naprzykład!!!!Więc akurat o to się nie boję
Ale świrka mi opowiadała,że jak babcia zobaczyła średniego,że rudy to sie popłakała,bo ją w szkole gnoili z tego powodu.Szwagier chyba nie miał z tym problemu,ale był duży i silny więc sobie nie pozwolił.Najbardziej to się z niego bracia śmiali J mi mówił,że mieli na siebie takie przezwiska:Najstarszy był gruba parówa,bo miał nadwagę,średni był ryża pała,bo rudy a mój był Jarek-skwarek bo ma dużo pieprzyków na plecach i się z niego zbijali,że mu się poprzyklejały no i najpierw się wyzywali a potem się tłukli jak to chłopaki
Tych pieprzyków się trochę obawiam,żeby mała nie miała,a świrka to ma dwa na twarzy takie wystające no i mój ma sporo takich wystających na tych plecach,a u dziewczynki to niezbyt,albo żeby nie miała takiego kleksa jak Mateusz Damięcki między oczami
www.google.pl/imgres?q=mateusz+dami%C4%9...&ndsp=24&tx=72&ty=99
albo takiehttp://www.google.pl/imgres?q=pieprzyk+enrique+iglesias&um=1&hl=pl&biw=1600&bih=731&tbm=isch&tbnid=PgNcEeRrs9U0rM:&imgrefurl=http://muzyka.wp.pl/did,365523,opage,2,page,3,title,Stefano-Terazzino-vs-Enrique-Iglesias,pojedynek.html&docid=kqIFtWpTnFVgEM&imgurl=http://i.wp.pl/rozrywka/duel365523/2009/04/18/enrique3_ons_1241078916.jpg&w=200&h=300&ei=mUEuUcOuEcfIsgbawICIBQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:2,s:0,i:84&iact=rc&dur=187&sig=115012144000472756672&page=1&tbnh=181&tbnw=126&start=0&ndsp=24&tx=63&ty=70
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Szczegolnie ciekawy artykul o standartach opieki okoloporodowej. Dobrze jest wydrukowac sobie rozporzadzenie, zaznaczyc interesujace nam punkty i omowic w wybranym szpitalu. To dla naszego dobra. Nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego ile praw nam przysluguje.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taaa juz ja widzialam rodzic po ludzku w praktyce i jakie fochy robili z tych dziwacznych rzeczy, ktore od nich chcialam ( no zmiana pozycji do rodzenia do fanaberia).Dziewczyny serdecznie polecam Wam strone www.rodzicpoludzku.pl
Szczegolnie ciekawy artykul o standartach opieki okoloporodowej. Dobrze jest wydrukowac sobie rozporzadzenie, zaznaczyc interesujace nam punkty i omowic w wybranym szpitalu. To dla naszego dobra. Nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego ile praw nam przysluguje.
Ech.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Jednak i ja uwazam, ze rude dzieci sa sliczne.
Zobacz, Depeche taka Luize do konca zycia bedzie pamietala, a o takich szarowlosych kto bedzie pamietal?
Jak dla mnie Julian moze byc rudy, ale obstawiam, ze bedzie lysy;) nie szkodzi, jz mi glupie myslenie przeszlo.
Czy ktoras ma zamiar na dniach rodzic?
Mamusie, ktore juz urodzily - wrzucajcie w miare mozliwosci troszke zdjec! Dusza sie wowczas raduje.
Aaaa ja nic z zusu nie dostalam, ale kupilam sobie w koncu torebke; w mango, to nie ta z marzen, ale na kilka miesiecy moze byc;)
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Andzia - moze po porodzie Ci sie odmieni i bedziesz chciala wygladac przebojowo i zabojczo jako mamuska to tez zaczniesz po galeriach latac;)
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
25malinka napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a to Ty nie wiesz dlaczego, a zeby podejrzen zadnych nie mieli
ale to by sie zgadzalo, bo ja myslalam, ze tu dziala tzw. genetyka, ale chyba nie. Z tego co pamietam z biologii genetyki, to gen ciemnych oczu i wlosow jest dominujacy, ale nie nie sprawdza sie, bo moja podobna zdecydowanie bardziej do taty, a ja mam silniejsze geny
u nas Dominik zdecydowanie do mnie podobny
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale mam mega kłucie w broszy!!! i stawia mi się brzuch od wczoraj odkąd odstawiłam tabletki masakra czy tak już będzie do samego porodu?Utrudnia mi to życie,dziś ledwo przy garach wystałam...teraz też chwilkę posiedzę i muszę się położyć bo mnie gniecie...
Depeche aj kil ju!!!Za te kanapki obtaczane w jajku!!!Zjadłabym ale nie chce mi się robić...Jak byłam mała to mama i babcia robiły z serem i ketchupem
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wogóle to dziś zaczęłam 40 tydzień!!!!!
ale zleciało!!!