BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #574385 przez kika1985
Waszka87 napisał:

Depeche ja jestem lepsza bo od 7rano odświeżałam caly czas konto bankowe żeby zobaczyć 13stke :) i jak tylko wpłyneła to kliknelam wszystko co możliwe na allegro, niezła lista. uwielbiam czekać na paczki <3;)

a ja czekać nie lubię, lubię gdy już są :P
o mojej 13-tce już dawno zapomniałam bo dostałam 1 lutego, Sebka była niedawno no ale kupiliśmy wózek, resztę odłożyliśmy na czarną godzinę heheh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #574387 przez kika1985
offca87 napisał:

My ciągle w szpitalu, ale w dwupaku. Udało się powstrzymać skurcze, cała noc walki i teraz czekanie na doktora, bo chcę się wypisać - szpital blisko, a siedzenie tutaj dobija. Póki co czekam na lekarza raptem ponad 5h, bo jeden zachorował, ten ma być na zastępstwo. Leżę pod ktg i zjadłam aż kanapkę w ciągu 14h. Wpadnę w szał niedługo, 3majcie kciuki, bym im tego grajdołka nie rozsadziła.
Będę nadrabiać jak wrócę.
Buziole!

Offca to trzymamy mocno kciuki za was

11 lata 9 miesiąc temu #574390 przez Zimucha
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie. Wczoraj się stresowałam ale dzisiaj jest już lepiej.

Beata ja się już dawno od tego forum uzależniłam, tylko nie mogłam się zabrać do pisania.

A ja już bez pessaru, ściąganie trwało dosłownie sekundę - jakby mi magik monetę zza ucha wyciągnął :). Następna wizyta w poniedziałek. Całą ciążę latam do lekarza co tydzień, czasami co dwa i mam już serdecznie dosyć. Dobrze, że to już końcówka.

Koticz rodzić po terminie to ja bym nie chciała, ale wiem że tak też może być. Z drugiej strony córeczkę urodziłam w 38tc, więc teraz mam nadzieję, że będzie podobnie.

Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamom.

Harbor podpatrzyłam zdjęcie Twojego synka i jest śliczniutki. A łapki złożył jak taki mały ksiądz :). Profesjonalnie :)

11 lata 9 miesiąc temu #574392 przez Depeche
Waszka87 napisał:

Depeche ja jestem lepsza bo od 7rano odświeżałam caly czas konto bankowe żeby zobaczyć 13stke :) i jak tylko wpłyneła to kliknelam wszystko co możliwe na allegro, niezła lista. uwielbiam czekać na paczki <3;)

hahahah moja jak wplynela to tego samego dnia ja na galerii przepuscilam, na mloda w wiekszosci zeby nie bylo, a potem mialam dola, gdzie sie ona tak szybko podziala. Ale mlodej kupilam zaje. sandalki adidasa ( ciekawe tylko czy z rozmiarem nie przesadzilam), bo to okazja. Prawda jest taka, ze ja zawsze znajde jakas okazje. Potem sie dziwie, ze moje dziecko wczoraj ochrzanilo ojca, ze jej kupil chlopska szczoteczke do zebow. Zobaczyla, ze z malpka z piratem i dostal opier..., boje sie co z niej wyrosnie. A to moja i tylko moja wina, tzw. pozne macierzynstwo. No ale co ja zrobie, uwiebiam ja stroci, takie male jest cudne.

Wlazlam do domu, lozka jeszcze rozebrane. Codziennie nie moge zasnac, a mam zakrecony kaloryfer, adzis spalam jak susel, patrze a tu na full. Nic nie czulam. Starzeje sie chyba.

Na obiadek dzis robie pirczona karkoweczke , kluski slaskie ( gotowe kupilam) i ogorasa. I starczy.

11 lata 9 miesiąc temu #574394 przez kika1985
Waszka87 napisał:

ja tez niemoge sie patrzec na swoje nogi, to jakas porazka, tylko one mi przytyly no i brzuszek ale nogi to dramat cellulit nawet na łydkach, mam nadzieje że to zrzuce jak urodze bede chodzic na spacery, na zumbe, dieta eh..
mój Ł wczoraj nawet powiedzial ze mnie wysmukliło w tej ciąży kochany jest

mój się dziś ze mnie nabijał jak szliśmy do optyka że wyglądam jak wieeelka malinka (miałam na sobie malonowy płaszczyk) B)
i że może pokocham tą swoją nadwagę i zostanę przy tych kg jak mi z nimi dobrze :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #574395 przez Zimucha
A zapomniałam napisać że jestem z Wrocławia - któraś z Was pytała...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #574405 przez andzia_zg
Zimucha dobrze, że już po zdjęciu pessaru i że nie bolało. Teraz pozostaje tylko czekać na poród...
Hihi... ale będziesz miała tematów do rozmów z koticz o kotach bo ona ma Bolka i Lolka :-) :lol:

Ooo.. Wrocław...to chyba oprócz Gosi27 i Sylwii2 na chwile obecną mieszkasz najblizej mnie (ja w Lubaniu więc mamy do siebie 150km) Reszta dziewczyn porozsiewana po Polsce i świecie :blink:

Jesli masz facebook'a to napisz na priv do Gosi27 to doda cie do naszej grupy mamusiek na Fb :-)

A ja dopiszę Cię do naszej listy porodów. Termin porodu 28 marzec, imię Piotruś tak?

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #574408 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #574410 przez kika1985
zimnocha ja też kociara tylko jedną kotke brytyjską mam w domu

właśnie żuję gumę orbit , któraś pisała że pomaga na zgagę, zobaczymy

a i dzwoniłam do sklepu meblowego prawdopodobnie sofa będzie jutro :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #574413 przez kika1985
Depeche napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hhehehe

ZAKUPOHOLICZKA~!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #574420 przez andzia_zg
kika czyżbyś w końcu doczekała się sofy...? :silly:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #574426 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika czyżbyś w końcu doczekała się sofy...? :silly:

Andzia jeszcze nic nie jest przesądzone bo facet powiedział że prawdopodobnie :P no ale jest nadzieja :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #574427 przez Panika992
Zimucha a ja z Wałbrzycha, czyli jakies 70 km.
I tez mam dwa koty, Filemona i Hinate;)

11 lata 9 miesiąc temu #574447 przez Waszka87
aaa pochlonelam cała porcje od chinczora mniamm..... teraz zjadlabym cos slodkiego :)

11 lata 9 miesiąc temu #574452 przez aksa
bry :)

ja dziś od rana cała w emocjach bo moja koleżanka pojechała na porodówkę o 3 w nocy a przed 12 w południe dostałam smsa od dumnego tatusia 'mamy syna' achhhhhhhh to mi uświadomiło że jeszcze trochę i moja kolej!! :cheer:

witam nową mamusię :)

Aga po tym co napisałaś to postanowiłam na chwilę obecną że chce żeby mój P. był przy porodzie.....

Offca trzymaj się tam dzielnie!!

my dziś mamy wizytę ciekawe co mi powie gin....

aaa i obiecuję dziś spakować torbę :P to już nie są żarty :P

idę się kąpać! co za dzień co za dzień! :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka