- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga hej Zosia jest prześliczna !!
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Muszę jeszcze gumkę do włosów kupić,jakiś krem (bo ja to uwielbiam się smarować) i przejrzę jeszcze listy na necie może znajdę co mi jeszcze potrzeba
Rano mąż przed pracą zawiezie mnie na te badania,których dziś nie udało mi się zrobić.Będę tam już przed 7 żebym była pierwsza!
Nastrój mi się już poprawił ,bo był u nas gościu zaprojektować kuchnię .Wydaje mi się,że piękną wybraliśmy 13 kwietnia przyjedzie zamontować ,bo wcześniej to mam termin porodu a potem święta. Już nie mogę się doczekać
Moja mała wypycha dziś stópki o życie
Znowu stawia mi się brzuch.
Bolą mnie pachwiny i mam dziwne uczucie w pipie.
A rozstępy również posiadam
To na tyle
DOBRANOC
Patrycja Gratuluje Ignasia!!!!!!
Paulina Fajnie ,że się w końcu odezwałaś
Koticz Extra masz foteczki ! Będziesz mieć super pamiątkę
Offca Mam nadzieję,że z Wami wszystko dobrze .
- Zimucha
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córeczko [*] Piotruś jest już z nami :)
Podczytuję Was już od dłuższego czasu i dzisiaj postanowiłam się odezwać, bo jak zwykle nie mogę spać . Kończę właśnie 36tc i z niecierpliwością czekam na narodziny mojego synka. Termin mam na 28 marca, więc jeszcze trochę przede mną. Mam nadzieję, że pomożecie mi przetrwać te ostatnie tygodnie.
Tyle ostatnio ślicznych maluszków się tu pojawiło, a to bardzo budujące
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ufolka - ja tez mam nadzieje ze nie bede jakas wredna swirka, zakochana w synku, nie myslaca w ogole i robiaca synowej na zlosc...
depeche - no a jak narazie wszystko wskazuje na to, ze moge sie spodziewac cesarki, bo od kilku dni maly ma czkawke na gorze, a do tej pory mial na dole, czyli sie obrocil... w piatek mam wizyte, o ile dotrzymam to sie dowiem co i jak...
- Zimucha
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córeczko [*] Piotruś jest już z nami :)
To parę słów o sobie napiszę. Mam na imię Magda i w tym roku skończę 33lata. Jestem kociarą - mam dwie kotki Nutkę i Chmurkę i dużo sierści w mieszkaniu. Mój synek będzie/ma na imię Piotruś i o tej późnej godzinie zawsze się tłucze. Piotruś to moje drugie dziecko. Pierwszego (mojej córeczki Ewy) nie ma z nami, jest Aniołkiem w niebie, ale nie będę Wam tu smucić.
A jutro rano, to znaczy dzisiaj , będę miała zdejmowany pessar i teraz cały czas się zastanawiam ile mój mały da mi jeszcze czasu .
Wracam do oglądania bajek - wiem, stara a głupia...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Offca może zaczyna się powoli coś u Ciebie dziać! Jak pojawi się Jeremi to proszę o informacje, bo na forum to rano i wieczorem mogę zajrzeć bo wtedy tak nie zamula.
Trzymajcie się cieplo!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Witam nową mamusię
offica o qrde czekam na wieści...niech Jeremi posiedzi jeszcze w brzuszku.
Koticz ładniutkie zdjęcia
Agnieszka docierajcie się z Zosiakiem
A ja dzis spalam jak suseł. Nic mnie póki co nie boli, nogi nie drętwieją. Mala w brzuchu szaleje. Pierwsze śniadanie zjedzone
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
No głód mnie z łoża wyrwał zjadłam czekoladowe kulki z mlekiem i chyba wracam do wyra bo jeszcze bym pospała trochę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zimucha normalnie pokrewna dusza ja też jestem kociarą,u mnie mieszka Bolek i Lolek(są jak moi syneczkowie <3 )Ja miałam zdejmowany pessar 18.02 i coprawda stosowałam aż do wczoraj tablety antyskurczowe ale jak widać nie urodziłam jeszcze.Jedna moja znajoma po zdjęciu krążka przenosiła córę o tydzień
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aga ja i J też na bank będziemy ryczeć Jeszcze tylko kilka dni...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nadal 2w1. Noc i u mnie ciężka, poszłam spać o 24, potem się obudziłam i leżałam przed 5 jakoś, mąż pojechał do pracy ja zasnęłam a tu Amelka obudziła się przed 7 i już się nie kładłyśmy i strasznie mi się spać chce ;/
Offca urodziłaś.. bo już byś pewnie coś napisała mam nadzieję że wszystko okej
Zimucha witaj pewnie że pomożemy, razem zawsze raźniej, a skąd jesteś? bardzo mi przykro że córeczki nie ma z wami dziś, chociaż wierzę że tak naprawdę nigdy was nie opuściła życzę Ci szczęśliwego oczekiwania na Piotrusia
Dominiczzka ja mogę Ci tylko jeszcze tak powiedzieć że po urodzeniu charakter się zmienia, stajemy się bardziej stanowcze i nie obawiamy się tak już tego, jak ktoś zareaguje, ja dopiero teraz dużo rzeczy mówię tych, co myślę wszystkim naokoło jak mnie wkurzą, zawsze liczy się najbardziej moja córeczka i rodzina a po porodzie, jeszcze jak dojdą szalejące hormony to myślę że też nie wytrzymasz i poślesz wszystkich w diabły. Jak najszybciej wyprowadzajcie się od niej, cieszcie się maleństwem, my od mojej mamy zwialiśmy a nie miałam takich przeboi jak Ty, a jeszcze tydzień na ciepłą wodę czekaliśmy i na hydraulika hehe ale fajne było, wodę w garach grzeliśmy nie ma to jak sami..
Agnieszka wzruszyłam się jak napisałaś, przypomniał mi się mój poród. Fajnie jest mieć przy sobie bliską osobę jeśli jest taka możliwość. Mąż też inaczej wtedy patrzy na nas, po prostu widzi ile nas to wszystko kosztuje.. tylko potem może odreagowywać różnie, mój to się na pępkowym tak upił że płakał hehe ciągle mi dziękował a ja go miałam dosyć
Mam nadzieję że wszystko pójdzie jak z płatka i już niedługo wyjdziecie do domku cieszyć się sobą
Gosia Ty ranny ptaszku jak pizza wczorajsza wyszła?
Koticz wyeksponuj męża do salonu
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Witamy Zimucha.
Offcia mam nadzieję, że dasz znać jak będziesz mogła.
Noc do dupy, niewygodnie mi było jak nigdy...
Dzisiaj wizyta, zobaczymy co mi powie...
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pisze z telefonu, jestem w szpitalu i w niezłym szoku przy okazji. Nagle dostałam silnego bólu brzucha i skurczy, zrobili mi ktg i poki co kazali zostac. Nie wiem, o co chodzi i co się dzieje, bede dawać znać.
offca daj znać koniecznie jak coś będziesz wiedziała
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa