BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #574030 przez Waszka87
Spalam dzisiaj zaledwie 4 godziny yhhh.
Kika moje maleństwo też jest od 2 dni jakieś bardziej ruchliwe ale cieszy mnie to może juz mu ciasno jest niewiem. W poniedziałek mam wizytę o 16.20

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #574033 przez Panika992
A mój synuś za to od dwóch dni tylko się przeciąga. Jego ruchy są takie spokojne, powolne. Tylko wpycha pięty w mój prawy bok, wtedy boli jak cholera;p

11 lata 9 miesiąc temu #574035 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #574036 przez Lafi
Doberek, nadal 2 w 1.

Offca daj znać.

Dołaczam do klanu nieprzesypiaczy nocy, normalnie dzis to porażka, praktycznie nie spałam tylko szwedałam sie po domu.

Miło powitac nowa mamusię.

11 lata 9 miesiąc temu #574038 przez Panika992
Kika każdy lekarz każe inaczej liczyć ruchy. Mi w szpitalu kazali 3xdziennie przez godzinę liczyć. Teraz w domu już nie liczę, czuję,że jak już zacznie to daje czadu, wierci się i kręci. A skoro ma być minimum 10 w ciągu godziny to ja mam sporo więcej :)

11 lata 9 miesiąc temu #574039 przez Lafi
A moja gwiazdorka tez sie przepycha, ale jak sie połoze na prawym boku to nogi mi wciska w bok ze az boli.

11 lata 9 miesiąc temu #574040 przez Waszka87
Lafi miałam to samo, wolałam chodzić niż leżeć tak niewygodnie mi było i tylko lazilam i piłam wodę i sikalam.
Ja to niewiem jaka część ciała młody wypycha nie umie rozróżnić, najważniejsze ze się rusza

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #574047 przez Beata 26
My z Julkiem nadal jednosc. Obudzil mnie pierwszy w tej ciazy skurcz prawej lydki, na sniada ie beda tableteczki zatem, bo ja ostatnio juz nic nie lykalam. Ale widocznie w paczkach i fancie za malo magnezu i potasu;).

Offca, co tam sie u Ciebie dzialczy? Dawaj znac, jak bedziesz mogla.

Aga - ale sie fajnie czyta o takich wzruszanacych rzeczach.

Kika - widzialan zdjecie malego na fb, haha - fajnie;) dzieci serio wierza w ta wrozke? To juz nie tylko o mikilaju musiny sciemniac?

Julko tez sie bardziej przeciaga niz kopie. Zabawne, tu w Holandii pytaja o minimalnie 10 ruchow na dobe, a nie na godzine. I kazde przeciagniecie jest jednym ruchem, no to wiadomo, ze wyjdzie tego duzo duzo wiecej - mimo, iz mam wrazenie, ze Julian juz spokojniejszy jest.

Witam nowa mame, rozgosc sie u nas i szykuj na nowy nalog w postaci tego forum:*

11 lata 9 miesiąc temu #574048 przez hoborr
witajcie

my nadal w szpitalu...
robik ma zoltaczke. do tego ma moec dzis usg glowki. naswet nie chce pisac jak sie .artwie. trzymajcie kciuki.

pisze z tel. Wy tak szybko te posty produkujecie ze nie jestem w stanie doczytac kto juz urodzil. i czy bylam 3?

tabelki nie moge tez odczytac...

nie wiem czy widzkalyscie robercika. moze ufolka wam pokazala. a jak nie to jest na lipcowkach2011.

11 lata 9 miesiąc temu #574051 przez Beata 26
Hoborr, trzynamy kciuki! A czemu usg glowy?

11 lata 9 miesiąc temu #574053 przez Panika992
hoborr napisał:

witajcie

my nadal w szpitalu...
robik ma zoltaczke. do tego ma moec dzis usg glowki. naswet nie chce pisac jak sie .artwie. trzymajcie kciuki.

pisze z tel. Wy tak szybko te posty produkujecie ze nie jestem w stanie doczytac kto juz urodzil. i czy bylam 3?

tabelki nie moge tez odczytac...

nie wiem czy widzkalyscie robercika. moze ufolka wam pokazala. a jak nie to jest na lipcowkach2011.

Hej!
Nie martw się będzie dobrze :) A jeśli bedzie Cię coś trapić, to pisz śmiało, zawsze lżej jak się komuś wygada.
Żółtaczka akurat to nic złego, większość dzieci ją przechodzi.
Ucałuj swojego skarba, trzymamy za Was kciuki i czekamy aż dojdziecie do siebie i opowiesz na co nieco.

11 lata 9 miesiąc temu #574057 przez xxElaElaEeexx
Witajcie mamuśki :)

Biedne nie wyspałyście się :kiss:
A ja przeciwnie spałam jak zabita i śniła mi się moja nowa i piękna kuchnia ;)

Pojechałam z mężem przed 7 na te badania i byłam 2 w kolejce .Spotkałam też moją położną i powiedziała,że żadnej glukozy mam nie pić tylko z krwi mi mają glukozę na czczo zrobić :laugh: więc jestem cała uradowana ,że nie musiałam znowu tego świństwa pić :)

Ja dziś w planach mam prasowanie i na obiad zrobię gulasz z kaszą
(bo wczoraj któraś z Was pisała ,że miała to na obiad i mi się zachciało więc odgapiam).
I chyba do fryzjera się wybiorę,bo mąż po pracy pojedzie kuchnię malować więc do wieczora go nie będzie :)

Zimucha Serdecznie witam na forum :)

PS Ciekawe jak tam Offca :dry:

11 lata 9 miesiąc temu #574058 przez Gosia27
Hoborr podglądnęłam zdj na Lipcówkach. Matko jaki mały jest słodki. A jaką ma czuprynke. Zobaczysz wszytsko będzie dobrze. 3mamy mocno kciuki za Robercika ;) pozdrowienia od e-cioteczek

II śniadanie pochłonięte, w piżamie i na dodatek w łóżku :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #574063 przez xxElaElaEeexx
Hoborr Ja też nie wytrzymałam i musiałam zobaczyć!No jakiego masz kochanego synka :) :) :) :) Cudowny :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #574064 przez Waszka87
Gosia daj namiar na to zdjęcie, niemoge znaleźć. Niemoge doczekać się następnego tygodnia,
Poniedzialek-wizyta
Wtorek-fryzjer -chyba zrobie sobie jakze modne ombre i grzywke
no i zaczną przychodzić ostatnie paczki w tym z łóżeczkiem pościelą huśtawka itp ;-)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka