- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia daj namiar na to zdjęcie, niemoge znaleźć. Niemoge doczekać się następnego tygodnia,
Poniedzialek-wizyta
Wtorek-fryzjer no i zaczną przychodzić ostatnie paczki w tym z łóżeczkiem pościelą huśtawka itp
Ja mam we wtorek o 13.10 wizytę u gina Też nie mogę się doczekać
Zdjęcia synka Hobbor www.zapytajpolozna.pl/115-lipiec/39316-l...o-nas/Page-1835.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Nocka przespana,teraz jak zwykle pije kawę,chrzesnica u nas spała i z samego rana przyszła do nas do pokoju i przesiaduje w łóżeczku,ale ma raadochę!!
Nie długo jedziemy z mężem na jakieś zakupy bo trochę pusto w lodówce się zrobiło....
dziewczyny które mają dziś wizyty życzę powodzonka!!!!
Aga wzruszyłam się jak przeczytałam,że mąż był cały czas z Tobą i wspierał Cię,ja też chyba mojemu pozwolę
hoborr śliczny synuś
Czekam na wieści o nowych dzieciaczkach,jak coś to dajcie znać na tel,
Miłego dzionka zyczę!!!!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr maly sliczny. Jaka piekna czuprynka.
Zimucha witaj.
Offca koniecznie daj znac, co sie dzieje.
A ja o dziwo spalam.
Mam do Was pytanie, od wczoraj maly sie bardzo malo rusza. Dostaje juz troche nerwówki, wprawdzie raz na jakis czas mnie kopnie, ale doslownie potrafi kilka godzin nie dawac zadnych znakow. Wczesniej tak nie bylo. Tez tak macie?
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej hej
Zimucha witaj.
A ja o dziwo spalam.
Mam do Was pytanie, od wczoraj maly sie bardzo malo rusza. Dostaje juz troche nerwówki, wprawdzie raz na jakis czas mnie kopnie, ale doslownie potrafi kilka godzin nie dawac zadnych znakow. Wczesniej tak nie bylo. Tez tak macie?
Też tak czasami mam ale jak się niepokoje to słucham serduszka przez stetoskop
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Napiszcie mi proszę, bo nie mogę się doszukać -doczytać co tam, jak tam u Chiczi? jak przebiegła cesarka. Nic nie wiem.Będę Wam wdzięczna.
Zimucha witaj w naszym zwariowanym gronie:) pozdrawiam Cię i Twojego Piotrusia:)
Offca odezwij się do nas, martwimy się o Ciebie i Jeremiego. Co się stało, że wylądowałaś w szpitalu, co mówią lekarze? co się dzieje?
Hoborr Robercik jest śliczny! wspieram Cię i dodaję sił podczas czekania na usg główki Małego. Napisz, dlaczego synuś musi je przejść.
Agnieszka ucałuj porannie od e-cioci Zosieńkę, w której się zakochałam:) Pogratuluj jeszcze raz mężowi, tego, że był Twoim-Waszym wsparciem, jejku, zazdroszczę Wam, że macie już przy sobie zdrową Córunię i jest po wszystkim...
Kika śniłaś mi się dzisiaj. Chodziłaś po całym moim domu i rozkładałaś wszędzie podkłady porodowe, takie zielone. Na podłodze, fotelach, łóżkach, mówiąc przy tym, że dwie ciężarne na pewno wszystko wybrudzą, gdy zacznie się akcja, a musi być czysto schiza senna!
Andzia, Ufolka- jak tam u Was? nadal zero symptomów??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U mnie nadal pojawiają się skurcze przepowiadające, te same dolegliwości z kręgosłupem, biodrami, pachwinami..Czekam teraz na piątek, bo mam na rano ktg.Pojadę na nie z mamą Siedzimy, chodzimy na spacery, robimy dobre jedzonko i gadamy jak głupie do brzuszka i prosimy Henia, aby powoli wychodził, bo przecież za 8 dni mamy termin:)
Dobrego dzionka, słońce wychodzi!!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Melduję się 2w1
Zimucha witamy Cie na forum z nami końcówka ciąży zleci Ci bardzo szybko
Offca prosimy Cię daj znac, bo martwimy się o Ciebie i Jeremiego....
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Vernix jeśli chodzi o chiczi to nadal nic nie wiemy. Nie dała nam swojego numeru telefonu więc ni mamy z nią kontaktu.
hoborr fajnie, że się odezwałaś Jeszcze troszke i będziecie w domku. Daj znac jak to usg główki.
A ja podobnie jak większość z Was miałam masakryczna nockę. Zasnęłam szybko ale niestety o północy miałam pobudkę.Zaczęły mnie łapać skurcze. Dziwne to było uczucie, bo z początku nie wiedziałam co sie dzieje... ból brzucha taki miesiączkowy,potem przechodził mi gorąc po plecach a potem brzuch twardy więc na bank był to skurcz. Męczyło mnie tak do 3 w nocy. Jak zaczęło troche puszczać to obudziłam męża i poprosiłam żeby mi trochę pomasował plecy, bo czułam sie jakbym była cała poobijana i dopiero potem zasnęłam i ze zmęczenia spałam aż do 9:00
Dziś wypada mi termin porodu wg USG,a 6 marca wg ostatniej miesiączki.
Ale prosze Wojtka żeby wstrzymał się z wychodzeniem jeszcze 2 dni do 1 marca... potem to już może wychodzić kiedy chce.
Teraz czuję się ok. Jedynie boli mnie podbrzusze tak okresowo.
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ufolka - dziekuje za pocieszenie, to dobrze. ja generalnie zawsze mowie to co mysle, ale ta ciaza wplynela tak na mnie ze wole sie przymknac i przemilczec, jakos tak sie zablokowalam. nie czuje sie pewnie i dobrze psychicznie...
wyruszylam sie wczoraj, tzn tak mi sie milo zrobilo, myslalam ze Mati juz spi, wiec poszlam juz do sypialni, a on studiowal jakas ksiazke typu ciaza/porod/noworodek... zatkalo mnie, bo generalnie myslalam, ze niby wszystko ladnie, pieknie, a tak naprawde i tak wszystko ma w dupie i wszystko spadnie na mnie, a tu wychodzi na to, ze chyba jednak za malo go doceniam, nie robie tego tak, jak powinnam...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
gdzie jest zdjęcie synka Hoborr?
xxElaElaEexx wstawiała ten link ze zdjęciem www.zapytajpolozna.pl/115-lipiec/39316-l...o-nas/Page-1835.html
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Coś się zaczyna dziać, ale to jeszcze nie to. Za tydzień kolejna wizyta, a w sobotę KTG.
Jeśli nic mnie nie ruszy to 11.03 przyjmą mnie na oddział.
Synuś niziutko, przepływy ok, więc teraz zobaczymy co przyniesie czas...
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej hej
Zimucha witaj.
A ja o dziwo spalam.
depeche ja właśnie dziś to pisałam że mała mniej się rusza, no ale pod koniec ciąży to normalne, dzieciaczki mają już ciasno
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa