BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #576016 przez koticz
No i wyciągnęłam mężola na krótki spacerek,teraz naznosiłam ubrań do prasowania rzucłam na fotel i czeka :lol:

U mnie w domu też zawsze były zwierzęta.Jak mieszkaliśmy z rodzicami w bloku to na 64m2(trzech pokojach) mieliśmy owczarka niemieckiego,kota,ryby i królika(a jak miała młode to 4króliki) Teraz rodzice mają tylko koty,tak jak ja.

Kiedyś jak będę mieć większe mieszkanie i Jagoda będzie starsza to pewno będę też mieć psa,ale ja lubie duże psy więc musze poczekać na odpowiednie warunki

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #576017 przez xxElaElaEeexx
andzia_zg napisał:

Ja już po KTG... no jeszcze tak prostego wydruku od skurczy nie miałam... tylko 1 skurcz, którego nie czułam. KTG zawsze robie prywatnie u innego lekarza niż ja chodzę.Zawsze po KTG wchodzi się do gabinetu i on je omawia. Myślałam, że usłyszę tekst typu "małemu nie spieszno na świat", albo "no to czekamy dalej" a tu nagle słyszę tekst "niepokoi mnie ten wynik KTG. Kiedy Pani idzie do swojej pani doktor?" Az mi się gorąco zrobiło. Mówie, że dziś, a on że bardzo dobrze, bo niestety ale on uważa, że musze iść do szpitala, bo niepokoją go skoki tętna małego przy zwykłym ruchu i boi się czy małego coś nie uciska. Powiedział, że mam porozmawiać z moją giną ale wg niego dziś lub jutro mam się stawić w szpitalu na obserwację.
Kurczę... :( zmartwiłam się o maluszka... :( Teraz jak na szpilkach czekam na to co powie moja gina, bo pewnie weźmie mnie na fotel i zrobi usg...

Andzia O jeju kochana nie martw się tak bardzo.Pójdziesz dziś na wizytę skonsultujesz ze swoją lekarką,sprawdzi wszystko jeszcze raz.Nie denerwuj się :kiss:
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #576024 przez Unbreakable
Andzia, z tego co pamiętam idziesz na 20... spokojnie, to już niedługo. Może lekarz panikuje, wiesz, że niektórzy tak mają. Nawet jeśli coś ich zaniepokoi, położą Cie do szpitala i będzie dobrze. Jesteśmy już na końcówce, zawsze, w najgorszym wypadku mogą zlecić cc i będziesz miała Maluszka przy sobie... nie martw się proszę. Ważne, że już za niedługo idziesz na wizytę

11 lata 9 miesiąc temu #576025 przez xxElaElaEeexx
kika Super wózek!!!Sama bym nim pojeździła :lol:
Lenusia,Andzia Dajcie znać jak tam po wizytach :)

11 lata 9 miesiąc temu #576029 przez koticz
Andzia to może i Ciebie/Was wezmą na CC jutro?
Daj znać po wizycie

kika wózek super,no i Dominik jaki pomagier,będziesz go z wózkiem i Laurą na dwór wyprawiać a sama odsypiać zarwane noce...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 9 miesiąc temu #576032 przez andzia_zg
Spakuję zaraz wszystko do torby, żeby na wszelki wypadek była gotowa to chociaż szybciej zleci mi czas do tej 20:00. Ten lekarz mówi to tylko na podstawie KTG, a moja gina na bank weźmie mnie na fotel, pewnie zrobi usg i powie co i jak. Dam potem znać. Jeśli wyląduje w szpitalu to na bank wyślę którejś z Was sms.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #576033 przez Panika992
Andzia koniecznie daj znac po wizycie! Moze tylko troche panikuja. A jak poliza Cie do szpitala, to bedziesz miala pewnosc, ze jestes w dobrych rekach i Ty i Twoj skarb. Dobrze, ze wizyte masz dzis, a nie za kilka dni, bo pewnie musialabys od razu na IP isc.
Bedzie dobrze. Trzymamy kciuki.

11 lata 9 miesiąc temu #576035 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Zapraszam na kawę ;) wszystkie!!!!!

GOSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! AUUUUUUUUU! Wyje wlasnie.

11 lata 9 miesiąc temu #576038 przez Depeche
Panika992 napisał:

Andzia koniecznie daj znac po wizycie! Moze tylko troche panikuja. A jak poliza Cie do szpitala, to bedziesz miala pewnosc, ze jestes w dobrych rekach i Ty i Twoj skarb. Dobrze, ze wizyte masz dzis, a nie za kilka dni, bo pewnie musialabys od razu na IP isc.
Bedzie dobrze. Trzymamy kciuki.

poliżą Cie w szpitalu hahahaah ( przepraszam nie moge sie oprzec), Andzia widzisz , bedzie dobrze. Lizanko w szpitalu :) :) :) :)

Na powaznie daj znac koniecznie, moze nic sie nie dzieje, poza tym jestes juz na finiszu , w najgorszym przypadku cc i po klopocie.

11 lata 9 miesiąc temu #576048 przez Beata 26
Andzia - moze bedzie cc? Daj znac, ja to bym nawet wolala na obserwacje isc;) badz dzielna pieknosci!

Depeche - usmialam sie z tego lizania ;););); oby mlodzi lekarze byli;)

11 lata 9 miesiąc temu #576049 przez aksa
Lenusia trzymam kciuki za wizytę!

Panika hehe literówka boska ci wyszła!!;p

andzia najważniejsze to że masz dziś wizytę i w razie czego jesteś pod opieką lekarza! trzymam kciuki za Was!!

Gosia :dry: przesadziłaś :dry: żeby takie pyszności pokazywać ojjj litości nie znasz!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #576053 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Andzia - moze bedzie cc? Daj znac, ja to bym nawet wolala na obserwacje isc;) badz dzielna pieknosci!

Depeche - usmialam sie z tego lizania ;););); oby mlodzi lekarze byli;)

a co za roznicaaaa, zeby sie znali na rzeczy i nie oczekiwali nic w zamian! :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #576062 przez vernix
Andzia napisz koniecznie do nas co wyszło na wizycie, co powiedziała po badaniach Twoja ginekolog.
Coś mi się bardzo wydaje, takie mam przeczucia, że będziesz miała cc...

Trzymam za Was kciuki! będzie wszystko dobrze, nie martw się na zapas.Wojtuś to dzielny i silny Chłopczyk! :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #576069 przez andzia_zg
Wiecie co? Ja to chyba bym nawet wolała mieć cc skoro Wojtek jest duży. Najważniejsze jego zdrowie. Boje się,żeby ze względu na jego rozmiary przy porodzie SN gdzies się nie zakleszczył czy nie poddusił... strasznie się tego martwię. Więc jeśli pod tym względem CC byłoby lepsze to mogę je miec nawet jutro, byleby Wojtuś był zdrowy i by było z nim wszystko ok.
Dobrze, że dziś wizyta to się dowiem na czym stoje i co dalej. Na pewno dam znać.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #576070 przez vernix
andzia_zg napisał:

Wiecie co? Ja to chyba bym nawet wolała mieć cc skoro Wojtek jest duży. Najważniejsze jego zdrowie. Boje się,żeby ze względu na jego rozmiary przy porodzie SN gdzies się nie zakleszczył czy nie poddusił... strasznie się tego martwię. Więc jeśli pod tym względem CC byłoby lepsze to mogę je miec nawet jutro, byleby Wojtuś był zdrowy i by było z nim wszystko ok.

[/i]

Podpisuję się pod tym co napisałaś...W 100%

Powodzenia o 20.!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka