- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja poznalam kiedys malego Juranda , biegal na plazy z siurkiem na wierzchu, mial z trzy lata.Depeche napisał:
koticz napisał:
Depeche Damian był w Omenie co na rowerku trójkołowym mamę z krzesła zrzucił i poroniła...
www.google.pl/imgres?q=omen&um=1&hl=pl&s...dsp=24&tx=124&ty=104
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to moze mala sobie jakies ladne sama przyniesie, czyli zobaczysz w czyje sie urodzi imieninyZrobiłam sobie chwilę przerwy przy sprzątaniu,bo nie mam siły,chrześnica juz pojechała to można spokojnie sprzatać
Aksa zależy jeszcze jak te imiona z nazwiskiem się łaczą,mnie się podoba z twoich propozycji Tymon
A my tez jeszcze nie jesteśmy zdecydowanii,chociąz podałam imię do tabeli,mąż sie upiera na Natalię,a ja zastanawiam się jeszcze nad Zuzią i Weroniką z kolei jemu sie nie podobają te imiona
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malinka a ja jakbym miała córeczkę to miała być Amelia, lub Emilia.
A będzie Aleksander.
moja mloda miala byc Emilka, jak sie trzy lata staralam to tylko o Emilke, a jak zaszlam to juz mi to imie tak obrzydlo... hehehe i dobrze, ponoc same niezdary ( chociaz sporo ich, wiec raczej watpie).
Dziewuchy spadam, biore sie za nalesniki z serem. Dziecko w domu, nie da sie obtanic obiadu.
Zupka wisniowa zjedzona.
A wczoraj mojego m. tak bolal brzuch po tym karczku pieczonym, odwykl chyba od tlustego. No doslownie sie skrecal, az mu espumisan musialam dawac. I rano tez narzekal na brzuch. Ale chlopa uraczylam, a taki mial byc obiadek pod niego.Za to kluski slaskie kupne pierwsza klasa.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też spadam gotować obiad
i coś czuję że sofy dziś nie będzie.....nie dzwonili ze sklepu jeszcze
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mojego kota czesze codziennie, jak linieje to moczę dłonie i go tarmoszę, wtedy można z sierści drugiego kota skleić. Tylko ja mam długowłosą mieszankę persa i syberyjczyka. W sumie to myślałam, że będzie gorzej z tą sierścią, ale jak pilnuję czesania to jest całkiem ok
Kika wózek wygląda super
U mnie za to od wielu lat jest taka tradycja i wszyscy mamy drugie imiona po rodzicach co kraj to obyczaj (nie, nie czuję się urażona
Ja się urodziłam, gdy w kalendarzu były imieniny Anety ale to podobno przypadek i rodzice zorientowali się po jakimś czasie. U nas i tak nie ma tradycji obchodzenia imienin, więc nic nie tracę
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Kika już pisałam, że Wasz wózek bardzo mi się podoba.Gdybym nie miała pojazdu dla synka po chrześniaku, to wybrałabym taki sam lub podobny do Waszego. Jest super!
Aksa mnie się podoba Przemek:) Tymoteusz kojarzy mi się z czytaniem kościelnym z Księgi Tymoteusza-tak jakoś bardzo poważnie
Panika ja nie piję herbatek na laktację czy z liści malin, które niby przyspieszają poród.A może powinnam? Zawsze jak sobie przypomnę, że miałam je kupić to jestem poza apteką, albo w rejonie "normalnych" sklepów, a nie tylko spożywczo-monopolowych, których mam pełno na swoim osiedlu...
Ufolka Twoja Córcia jest przefajna!!cudowna!
AniaCzajka trzymam za Was kciuki!! baardzo moccno!Dobrze, że lekarze zdecydowali się w Twoim przypadku na cc, bo inaczej byłoby raczej trudno przepchnąć Franusia. Będzie dobrze!
Dziewczyny, to będzie 6 poród i 5 cesarka! omg!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Przez Was coraz bardziej chce mieć kota
Kurde za 1,5 godz jadę na KTG a do tej pory od rana ani jednego skurczu... masakra... tak jak wczoraj się zwijałam tak dziś cisza...
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A ja powiem Andzia - zastanów się
Na pewno będę miec psa. To juz postanowione. Chcę labradora albo goldena żebym mogła go wytarmosić gdy będzie mi smutno, żeby chodził ze mna i z Wojtkiem na spacery itp. Uwielbiam te pieski.
Mąż chce jakiegoś groźniejszego psa żeby umiał szczekać. Ale chyba mój labrador wygra
A nad kotkiem się zastanowię. Ale też by się przydał... jesli będe mieszkała u świrki to na bank bede miec też kota...
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
AniaCzajka- trochę zazdroszczę, jutro będzie po wszystkim... I będziesz mogła przytulić skarba do siebie!
Andzia jak skurcze będą miały się pojawić to się pojawią Ja też jak mam codziennie, to pewnie w sobotę jak pójdę na KTG to będzie cisza...