BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #576315 przez Beata 26
Andzia - super, ze wszystko ok. Jestes zawiedziona, ze to jeszcze nie teraz?

Dziewczyny, ktora lapie jutrzejsza date?? ;)

Naogladacie sie geslerek a potem bedziecie tu marudzic o potrawach, a mi bedzie slinka ciekla:) dziekuje bardzo.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #576321 przez Panika992
Andzia to super, ze w porzadku. Swoja droga 3900 to niezla waga;)
Czekalam na newsy od Andzi, teraz moge isc lulu. Dobranoc.

11 lata 9 miesiąc temu #576340 przez koticz
Andzia super wieści :) Poważnie nabieram pewności,ze teraz to już przenosimy...Obstawiam,ze urodzę dopiero koło 10marca takie mam jakieś przeczucie... no nic zobaczymy...

Beata myślisz,ze jakbyś mi te sałatkę jarzynową pocztą wysłała to się zapsuje zanim do mnie dojdzie???Bo tak mi się jej teraz chce,że na nic innego ochoty nie mam a ssie mnie już.... :dry:

Spokojnej nocy nadziewanki!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 9 miesiąc temu #576342 przez offca87
Andzia - bo ja nie zrozumiałam chyba dokladnie. jak nie urodzisz w terminie to masz isć na IP, ale nie robią Ci cesarki, tak? W kazdym razie świetnie, że lekarka wszystko posprawdzała. najgorsza jest niepewność i myśli jakie rodzi, schizy, bezsennośc. Skąd ja to znam...

3mcie jutro kciuki, mam USG i przepływy, będą sprawdzać, czy malutki jest dotleniony, czy nie traci na wadze itd.

Co ciekawe, miałam skurcze, z którymi wylądowałam w szpitalu, a nie mam rozwarcia, plus szyjka jeszcze wycofana, czy nie wiem jak to przetłumaczyć.

I tak w ogóle to po kilku rozmowach zczynamy się zastanawiac, czy Jeremi jednak nie będzie Antonim :)

11 lata 9 miesiąc temu #576365 przez 25malinka
offca pewnie,że będziemy trzymać, widzę,że problem z imionami nie tylko mam ja i aksa,hehe

11 lata 9 miesiąc temu #576376 przez andzia_zg
Beata w pewnym sensie miałam nadzieje ze w końcu coś się ruszy,że sie dowiem kiedy mogę spodziewać sie Wojtusia a tu pozostaje tylko czekać. Jak to gina powiedziała "4 marca ładna data,8 marca też" Wcale się nie zdziwię jak jeszcze przenoszę ciaże bo podwozie bez zmian...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #576384 przez Lafi
Andzia uff, upraciuch z Wojtusia :)

Offca masz trzymane :)

Dobranoc

11 lata 9 miesiąc temu #576388 przez 25malinka
andzia ja tez pewnie przenoszę,nie przejmuj się

11 lata 9 miesiąc temu #576389 przez andzia_zg
Offca na chwile obecną nie ma u mnie wskazań do CC bo jest wszystko ok i mały nie waży ponad 4kg. Jeśli nie urodze do terminu OM czyli do 6 marca to mam dzwonic do giny i będzie decydować co dalej. Ale myśle że będę musiała do niej iść bo do 6 marca mam wypisane L4.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #576391 przez ufolka
hej
ojj szybko przejrzałam forum bo byłam ciekawa wieści Ani. Taka bomba u gina a potem lajcik u następnego, pewnie teraz przy każdym ruchu będziesz myśleć o tym co Ci powiedzieli..
Ile my się musimy nastresować, najpierw żeby zajść w ciążę, potem żeby utrzymać, potem donosić a potem urodzić ! powinni nam pomniki stawiać ;/

Ja się tak złaziłam w sklepie że padam na ryj.. Fifina bardzo mnie boli i czasami kuje aż, brzuch oczywiście twardy..

Mamcia no ciekawe z tym 5 :) jeszcze tyle mam czekać? ;/

11 lata 9 miesiąc temu #576392 przez andzia_zg
Masakra ile ja się dziś najadłam strachu o małego... Dawno się tak nie bałam... Nieźle mnie nastraszył tamten lekarz... Dobrze że ten dzień już sie kończy... I wiecie co? Jutro juz marzec :D

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #576398 przez ufolka
dobra, to od jutra rodzimy :)

Ania, Tobie chyba data 01.03.2013 się podobała ? :P

11 lata 9 miesiąc temu #576415 przez Zimucha
Ja pierdzielę, dopiero nadrobiłam :).
Andzia dzięki za dodanie do listy porodów. Dobrze że po wizycie u twojej gin wszystko dobrze. Jak czytałam Twoje wcześniejsze wpisy to sobie w koszulce dziurę z nerwów rozwierciłam. Wiem, co to znaczy strach o swojego maluszka, ja od początku miałam duże problemy z ciążą.
W każdym razie cieszę się, że wszystko jest ok.

Oczywiście ominęła mnie dyskusja o zwierzakach :(.

Koticz, Panika ale fajne macie te kocurki. Jak kiedyś będę miała dom, a mąż mi to obiecał, to będę miała więcej kotów :). Marzy mi się też hotel dla zwierząt :).

Beata przez twoją sałatkę jarzynową przypomniało mi się moje zatrucie z początku ciąży. Ojjjjj ciążko było a winna była właśnie ona - sałatka jarzynowa.

Gosiu bułeczki wyglądają pysznie. Też miałam dzisiaj robić drożdżowe zawijaski z rodzynkami, ale musiałam upiec chleb i nie starczyło mi czasu. Robię dobre chleby na zakwasie, w sklepie już wcale nie kupujemy.

Ufolka Twoja córeczka jest cudna. I taka duża :). Zazdroszę pozytywnie :)

Ania trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. A jaka data fajna!

Aaaaaaa już nie pamiętam co tam pisałyście.
Ja dzisiaj, to znaczy wczoraj bardzo byłam zajęta. Opiekuję się kotem sąsiadki, bo sąsiadka jest w szpitalu. Przywieźli nam też nowy narożnik i całe popołudnie z mężem przestawialiśmy meble - to znaczy on przestawiał a ja wymyślałam :). Biedny cały mokry był, a teraz z tego wszystkiego aż chrapie. Jutro będzie narzekała na zakwasy hihi. Jeszcze połowa rodziny do mnie wydzwaniała z zapytaniem, czy już urodziłam, bo przecież pessar mi zdjęli... Ma_sa_kra :)

No i jeszcze muszę pohaftować - kocham haft krzyżykowy, obecnie w produkcji "Cztery pory roku - lato". Mam już gotową "Wiosnę". Jak wypiorę i odprasuję to Wam zaprezentuję.

Dobrej nocki życzę i słodkich snów.

11 lata 9 miesiąc temu #576424 przez andzia_zg
Dziewczyny zaczęło się. Skurcze zaczęły mi się o 00:30 od razu reguralne. Od 1,5 godz jestem w szpitalu. Bole sa masakryczne. Juz nie daje rady. Trzymajcie kciuki.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #576427 przez Lenucha217
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aNDZIA trzymam łapki za Was buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka