- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lafi dobrze że po wizycie wszystko ok , oby się ruszyło coś w końcu
aksa moje okna tez takie upierdzielone że szok, już zapowiedziałam mężowi że przed świętami będzie pucował ja pierdzielę nie myję
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lafi nie chcę Cię martwić, ale mi od 3 tyg już tak mówi oby chociaż u Ciebie się sprawdziło a konkretnie to chodzi Ci że masaż szyjki Ci zrobił??
ktoś wie co u vernix??
właśnie do niej sms napisałam,jak się odezwie dam znać
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
alebazi1986 napisał:
hej mamusie u mnie dzisiaj w szczecinie tesh piekne slonko,poszlam tylko do sklepu na osidlu i kolka mnie zaczela lapac ja juz duzo chodzic nie moge a szkoda bo taki piekny dzien,pies po12 na mnie patrzy z wyrzutem i czeka az maz po nocce wstanie zeby z niim wyjsc ehhh,teraz objadlam sie czekoladki i leze a wchodzac na forum czytam i czytam i mam nadzieje ze ktoras obejzala ten filmik i sie podzieli wrazeniami a tu nic no coz szkoda czasu nie macie rozumiem.wiecie ja sie nie pokoje bo wy piszecie o tyh ktg a ja nie mialam jeszcze ani razu,na wizyty chodze co 2 tyg i slucha serduszka malej ale ktg nigdy nie mialam,zapisala mnie na ktg na 16.03 a 21.03 mam termin nie wiem czy zdazy zrobic hehe co do czopa to tez codziennie sie zastanawiam rano czy to on czy nadal ta wydzielina jakas taka biala i duzo jej zawsze rano.
czop jest raczej jak sluz, a biala wydzielina to normalna ciazowa wydzielina
tak, moge teraz potwierdzic ze ten mega wyplyw sluzu to czop.przy kolejnej ciazy bede juz wiedziala. no wlasnie, kiedy na kolejna ciaze sie ustawiamy bo bez Was to juz nie to bedzie...??
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Zawiodę Was-jeszcze nie rodzę, choć na dniach powinnam:)
Kikadzięki za sms:)
Ufolka, dzięki za troskę
Jak się czujesz? jutro masz wizytę, prawda?
Alebazi też oglądałam film z doktorem Karpem. Kilka tygodni wcześniej wrzuciłam linka na forum:)
Zamierzam mojego małego też tak opatulać, gdy będzie bardzo płakał
Kika moje gratulacje z powodu dostarczenia sofy i gratuluję Wam cierpliwości.Naczekaliście się na nią, ale efekt jest super! Jest gustowna i ładna:)
Wiewiórka mam taki śpiworek, zamierzam wkładać w go małego po pierwszym miesiącu, właśnie po to, jak pisała Ufolka, żeby maluch się nie rozkopywał i nie nałożył przypadkowo na buzię kołderki.
Mój synek ewidentnie szykuje się do startu.Byłam na ktg i pojawiały się"ładne" skurcze. W weekend też mnie trochę pomęczyły, ale rozwoju sytuacji nie było. Położna mówi,że niby do piątku mam urodzić, ale wiadomo jak to jest z tymi przepowiedniami. Ufolka wie to najlepiej.Gdy wróciłam poczytałam Was, a potem spałam 2,5 godziny.
Jestem ciekawa jak radzą sobie nasze Mamusie: Koticz, Anecia, czy Aga wróciła do domu? co tam u Ani Czajki, Pauliny? Jak radzi sobie z karmieniem Patrycja, Andzia?
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Wiewiórka mam taki śpiworek, zamierzam wkładać w go małego po pierwszym miesiącu, właśnie po to, jak pisała Ufolka, żeby maluch się nie rozkopywał i nie nałożył przypadkowo na buzię kołderki.
tylko czy raczki nie marzną w takim spiworku? W rozku w sumie raczki i tak wyciaga za zewnątrz i zawsze ma chlodne..
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix napisał:
tylko czy raczki nie marzną w takim spiworku? W rozku w sumie raczki i tak wyciaga za zewnątrz i zawsze ma chlodne..
też mam taki śpiworek i się zastanawiam czy od razu go zacząć używać czy później w sumie tak jak piszecie na początek to chyba najpierw rożek a potem ten śpiworek
a ciepło to raczej będzie bo przecież tracimy ciepło od nóg a nóżki będa zakryte
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Lafi mi oststnio na ktg wyszly regulatne skurcze co 6-7 min z sila ponad 100%, lbyly regularne caly zapis, ponad 40 min, lekarz stwierdzil, ze musi mnie zbadac bo ma wrazenie, ze rozpoczyna sie akcja porodowa, a tam nic, dupa. To bylo w sobote, a do dzis z tymi skurczami chodze...
Kupilam dwa kwiatki, zjadlm mc zestaw i teraz odpoczywamy;)
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Ponoć dziecko musi już po tym czasie poznawać rączkami swoją twarzyczkę, dotykać drugiej rączki, uderzać nimi w powietrze itd:) Dlatego śpiworek moim skromnym zdaniem to fajna sprawa:)
Panika ale jazda z tymi skurczami. I nic nadal Cię nie bierze? nie masz rozwarcia?
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heja,
nie pisze bo ciezko z telefonu....az szlak mnie trafia, probowałam kilka razy ale mnie wyrzucało, telefon się wieszał i takie tam.....
teraz siedzę w łodzi wifi lepsze więc trochę wam opowiem co u mnie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
aksa ja niby umyłam okna kilka dni temu a znowu są upierdzielone jak nie wiem,ale wale to już nie myję
kika no widzę,że wreszcie się doczekałaś ładna sofa
vernix to kiedy masz iśc do szpitala,jak Cię nie ruszy nic?