BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #580060 przez Panika992
Kika dawaj fotke. Ocenimy czy warto bylo czekac;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #580062 przez Depeche
no trzeba to opic!

12 lata 1 miesiąc temu #580073 przez wiewiorka
co myslicie o takich śpiworkach do spania? :http://ecsmedia.pl/c/sofija-nodi-spiwor-niebieski-rozmiar-62-m-iext6105174.jpg

zastanawiam sie czy mam przykrywac pozniej kolderką ( boje sie ze sobie na glowe ja zarzuci) czy lepiej taki spiworek. Na razie spi w rożku

12 lata 1 miesiąc temu #580080 przez ufolka
Malinka śliczna pościel :)
MAmcia ja już od 3 tyg jestem gotowa hehe
Gosia szkoda i ciasta i patery :|
Kika no foty muszą być !!
Wiewiórka śpiworki fajna sprawa, bo prawie wszystkie dzieci mam z którymi gadałam w tym moje własne tak się rozkopywało w nocy od pewnego wieku że ta kołderka to pic na wodę hehe tylko że to troszkę potem, myślę że teraz jak kupisz to za wcześnie, potem większy weźmiesz :) pozatym nie wiadomo czy w ogóle będzie Ci potrzebny, zanim zacznie się rozkopywać to lato przyjdzie a w takim śpiworku będzie za gorąco mu :)

a ja pospałam z małą uwaga : 3,5 godz !!!!! a teraz mi niedobrze, nie dam rady jeść, obiad tylko tknęłam i beee ;/ idę na dwór, a Ty Kika wstawiaj foty :P

12 lata 1 miesiąc temu #580090 przez alebazi1986
hej mamusie u mnie dzisiaj w szczecinie tesh piekne slonko,poszlam tylko do sklepu na osidlu i kolka mnie zaczela lapac ja juz duzo chodzic nie moge a szkoda bo taki piekny dzien,pies po12 na mnie patrzy z wyrzutem i czeka az maz po nocce wstanie zeby z niim wyjsc ehhh,teraz objadlam sie czekoladki i leze a wchodzac na forum czytam i czytam i mam nadzieje ze ktoras obejzala ten filmik i sie podzieli wrazeniami a tu nic :( no coz szkoda czasu nie macie rozumiem.wiecie ja sie nie pokoje bo wy piszecie o tyh ktg a ja nie mialam jeszcze ani razu,na wizyty chodze co 2 tyg i slucha serduszka malej ale ktg nigdy nie mialam,zapisala mnie na ktg na 16.03 a 21.03 mam termin nie wiem czy zdazy zrobic hehe co do czopa to tez codziennie sie zastanawiam rano czy to on czy nadal ta wydzielina jakas taka biala i duzo jej zawsze rano.

12 lata 1 miesiąc temu #580093 przez aksa
kika allleluujaaaaaa! dawaj foty :lol:

ale mam zgage o matko :X :X :X :X

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #580114 przez offca87
alebazi - ja obejrzałamn i stwierdziłam, że lepiej takie techniki znać, niż ich nie znać. Jak mi malutki się będzie darł, a będzie nakarmiony, przewinięty, dospany, utulony, bez gorączki, ząbkowania, kolki i innych objawów - po prostu czysty ryk - to wolę mieć w zanadrzu takiego asa. Pomoże - ok. Nie - zacznę się martwić. Film mi się podobał. Skuteczność sprawdzę na swoim synku ;)

12 lata 1 miesiąc temu #580124 przez alebazi1986
noooo super ze chociaz jedna mamcia ogladala :-)ja normalnie jestem pod wrazeniem tego doktorka jakie on ma podejscie i jak zawija te maluszki albo jak im szumi do uszka a te malenstwa jak za pstryknieciem palcow sie wylaczaja hehehe mam nadzieje ze martynka nie bedzie ze mna walczyc ale lepiej znac takie rady :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #580125 przez Depeche
wiewiorka napisał:

co myslicie o takich śpiworkach do spania? :http://ecsmedia.pl/c/sofija-nodi-spiwor-niebieski-rozmiar-62-m-iext6105174.jpg

zastanawiam sie czy mam przykrywac pozniej kolderką ( boje sie ze sobie na glowe ja zarzuci) czy lepiej taki spiworek. Na razie spi w rożku

nie mialam, spala najpierw w rozku, potem bylo goraco w lato to pod kolderka z rozka, a potem pod kolderka. Ale wyglada fajnie. Nie doradze Ci.

12 lata 1 miesiąc temu #580129 przez Depeche
alebazi1986 napisał:

hej mamusie u mnie dzisiaj w szczecinie tesh piekne slonko,poszlam tylko do sklepu na osidlu i kolka mnie zaczela lapac ja juz duzo chodzic nie moge a szkoda bo taki piekny dzien,pies po12 na mnie patrzy z wyrzutem i czeka az maz po nocce wstanie zeby z niim wyjsc ehhh,teraz objadlam sie czekoladki i leze a wchodzac na forum czytam i czytam i mam nadzieje ze ktoras obejzala ten filmik i sie podzieli wrazeniami a tu nic :( no coz szkoda czasu nie macie rozumiem.wiecie ja sie nie pokoje bo wy piszecie o tyh ktg a ja nie mialam jeszcze ani razu,na wizyty chodze co 2 tyg i slucha serduszka malej ale ktg nigdy nie mialam,zapisala mnie na ktg na 16.03 a 21.03 mam termin nie wiem czy zdazy zrobic hehe co do czopa to tez codziennie sie zastanawiam rano czy to on czy nadal ta wydzielina jakas taka biala i duzo jej zawsze rano.

czop jest raczej jak sluz, a biala wydzielina to normalna ciazowa wydzielina

12 lata 1 miesiąc temu #580157 przez aksa
wstawcie raz jeszcze link do tego filmiku pleaseee :kiss:

dziewczyny piękna wiosna słonko cały dzień świeciło po oknach i tu stwierdzam - mam tak UPIER**LONE okna, że SZOK!! masakra jakaś, ehhh więc dziołchy co tak już chcą rodzić zapraszam do mycia moich okien - odwdzięczę się jakimś dobrym ciachem :lol:

Depeche ty pisałaś,że w pierwszej ciąży nie odszedł ci czop, a miałaś wcześniej jakieś objawy?? bo ja pierwszy termin z OM mam za 9 dni, a z USG za 13dni i cisza kompletnie nic się nie dzieje, z jeden strony się cieszę bo chce do terminu dotrwać ale z drugiej jak mnie wezmie całkiem z zaskoku to spanikuje :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #580172 przez xxElaElaEeexx
kika Pochwal się!!!! :lol:

A ja właśnie zjadłam paczkę familijnych o smaku chałwy mmmmm pycha :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #580174 przez Lafi
Jestem, jak na razie czekamy, ale stwierdził ze w tym tygodniu urodze, przebadał mnie konkretnie, zeby rusztć, tętno ok, wody ok, w srode ktg, potem was nadrobie.

12 lata 1 miesiąc temu #580178 przez ufolka
ja tu wchodzę a tu zdjęć nie ma ! :P

Aksa ja też mam upier*lone okna, może jutro umyję jak będzie taka pogoda hehe
Ela co to za familijne? :>

12 lata 1 miesiąc temu #580182 przez ufolka
Lafi nie chcę Cię martwić, ale mi od 3 tyg już tak mówi :unsure: oby chociaż u Ciebie się sprawdziło :) a konkretnie to chodzi Ci że masaż szyjki Ci zrobił??

ktoś wie co u vernix??

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka