- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka i nie pomyliłam się! Wiedziałam że szybko urodzisz:-* gratulacje!
UFOLKA jaki sprint!!!! GRATULACJE!
Ja leze i prowokuje malego zeby dawal znaki zycia, nie wiem czy on tez sie zle czuje przez to, ze ja chora, ale jakis taki malo ruchliwy jest. Strasznie sie poce, wczoraj mialam mega powera, czuje , ze ten dzien zbliza sie coraz bardziej.
Kurdeeee, jak moj sie jednak moze przekrecil ( czego nie wiem, bo zupelnie nie wiem czy to dup.a czy glowa ), to skoro Ufolka tak smignela , to moze i ja urodze sn.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam:)
Ufolka Życzę Ci szczęśliwego porodu!!!
Ja po tym jak mi doradziłyście wyparzałam wszystkie butelki, smoczki, laktator
Dziś zaczynamy z Depeche 39 tydzień
No tak , ja to zyje juz tylko usg we wtorek , wtedy ie potwierdzi czy glowa w dol, czy siedzi na pupie. Ale mala jest taka chora, ze naprawde tylko nie teraz. Juz nie wspomne, ze ja sie raczej na pewno rozloze.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka86 Mój mąż jak narazie jest szczęśliwy, że za niedługo będzie z nami Paulinka. Kiedyś czytałam taki artykuł, że należy zostawiać tatę samego z Maleństwem, a wieczorne kąpanie Dzidzi przez tatusia zbliżają ich do siebie. Że tatusiowie mają większe dłonie, idealne by pomieścić w nich te malutkie ciałko:) I jak mój to przeczytał, to wymyślił, że to on będzie ją kąpał, a mnie nawet nie dopuści do niej. Zobaczymy jak to będzie po porodzie, mam nadzieje, że dotrzyma słowa:)
Przepraszam za błędy i literówki:)
Heheheh to ja jednak geniusz jestem. Moj maz korzystal przez moje problemy laktaycjne, on mala od poczatku karil wieczorem, kapal i uieral i kladl spac. Ja ogladalam " Na wspolnej". No, ale on mial doswiedczenie przy kapaniu dzieciakow i chcial , nie bal sie. Mysle, ze m.in dlatego oni maja taki kontakt, ze mala budzie sie rano i wola " tatusiu". Do dzis on ja ogarnia wieczorami, a ja ogladam " Na wspolnej", ale powiedzial, ze w malego juz go nie wrobie . W kazdym badz razie nie wolno byc za bardzo zachlannym na dziecko, bo wtedy partner sie poczuje odsuniety. JA mialam dola , odzylam, pamietam mala miala z tydzien, a ja poszlam sobie kupic nieopodac wkladki do butow i do apteki, doslownie piec minut drogi mialam, a poczulam, jak pachnie powietrze, ze jendak zyje. Nie tylko te pieluchy i cycki.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej
czy to nasza ostatnia niedziela w dwójkę, tego nie wiemy.Nie wiemy czego się spodziewać,jak będzie...to na pewno niedziela którą spędzimy ze sobą razem w domu, blisko siebie...a co dalej. Nie boimy się,choć jest nam przykro, że przechodzimy tak trudny okres, że oczekiwanie na naszego maluszka jest takie a nie inne...
Nosidełko dla małej pachnie świeżością,szafa z ubrankami czeka...wszystko czeka...
Torba do szpitala już sprawdzona, choć jeszcze parę razy do niej dziś zajrzę...
Noc spokojna, dziś ostatnia nasza wspólna. Bo nie wiemy kiedy połozymy się znów razem...
Śniła mi się Zosia, że była operowana, lezała pod respiratorem ale tylko parę dni, że jest silna...
Agnieszka lada chwila będziecie nadawać na wspólnych falach. Tak jak dziewczyny mowią, szczera rozmowa z K to najlepsze lekarstwo.
Ufolka 3mam mocno kciuki za Was. Przypuszczam że do 14-15 będziecie już się tulić
Katarzyna wytrwalości
Ciekawe jak Vernix
Jak sobie radzą Panika, Malinka, Unbrekable
NO wlasnie tak sobie lezalam i myslalam o Was Gosiu, ze jutro idziesz do szpiala.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To hormony?
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Spakowałam paczke dla Seweryna, ostanio praktycznie cały czas spedza u dziadków, normalnie juz teskinie zanim, ale nie chce mu stresów dokłądac, bo w przedszkolu jest cos nie tak, nie che chodzić, dopiero od stycznia, cos tam musi sie dziać. Nerwicy mi sie nabawi, jak sie wkurze do jakis podsłuch założe.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz wszyscy siedzą w dużym pokoju a ja w sypialni leze i nie mam ochoty wręcz na nich patrzeć
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa