- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
BEATA - w jakimkolwiek jesteś wymiarze - bądź silna. Telepatyczne wsparcie wysyłam bez przerwy!
LENUSIA - jutro kciukasy zaciśnięte, dziś zresztą też za spokojną noc, wiem jaki to stres. Będziemy wywoływane razem Ja nieco później, bo wieczorem. Też się boję, wszystkie laski tutaj drżą przed tą indukcją, no ale to już sama meta, ostatni wysiłek. Musi być dobrze!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Była dziś u mnie moja mama, wiem że może to głupie bo jestem dorosłą osoba ale brakowało mi jej, rozmowy z nią takiego wsparcia że będzie dobrze;)
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, Zosiunia jest śliczna! No taka kochana. Mowie Ci jak nic bede jej swirka . Ja sie zmienie
Lenucha, czyli jutro stratujesz. 3mam kciuki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej, Franio właśnie śpi dziś trochę wariował a ja panikowałam bo robił kupkę za kupką i już myślałam ze to biegunka ale moja mama mnie uspokoiła to maluszki tak maja, niestety poddałam się jeśli chodzi o karmienie piersią mały wył bo głodny wiec piej mleczko mm bo moje cycki nie dają mu wystarczająco dużo pokarmu leżał po godzinie na cycku a i tak głodny wiec niestety;/
Była dziś u mnie moja mama, wiem że może to głupie bo jestem dorosłą osoba ale brakowało mi jej, rozmowy z nią takiego wsparcia że będzie dobrze;)
Heheh to chyba normalne, moja jak urodzilam co dzien do mnie przyjezdzala, pewniej sie czulam i w ogole.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Panika992 napisał:
Wiewiorka, moj Olek w nocy w ogole nie spal. Od 2 do 7 z kawalkiem marudzil...:/
tez tak czesto mam albo pobudka co godzine i wtedy to juz psychicznie nie wyrabiam zwłaszcza jak słysze jak K chrapie więc budzi go takie moje jedno wielkie k.......rwa!
Moj to jednak kochany chlop jest, a moze sie zmienil. Jak mala byla malutka to ja spalam z nia w jej pokoju , a m, w duzym. Miala kolki wiec jej dawalam ziolka. I raz ona sie darla , a ja nadal spalam. On sie obudzil, wzial ja na rece, ale dalej sie darla bo glodna. I mnie probowal budzic, a ja przez sen, ziolek jej daj. I ten ja tymi ziolami poil, ta plula, a ja dalej spalam.
A zaraz po porodzie to tak spalam w nocy, ze nie slyszalam jak ona obok krzyczy i mnie te pielegniarki budzily.
Jak sie regenerowac to sie regenerowac!
HAaahah
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szymon spał od rana w sumie dwie godziny! czy takie małe dzieci nie powinny dlużej spać?Nawet wysrać się nie można bo płacze
Bywa i tak! Wal w pampersa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Przepiekny i przekochany Julian, milosc mojego zycia - przywital nas dzis o 14.55!
Waga - 3920!!!! Dlugosci ciala tu nie mierza, wiec nie wiem ile ma cm. ale nie jest "wysoki".
Teraz lezy na mojej piersi i chrapie, Igor obok - i tez chrapie!
Porod niby noe trwal dlugo, ale nikomu takiego nie zycze. Bylam operacyjnie zszywana, szczegolow Wam oszczedze, ale raczej szybko do siebie nie dojde. Porod calkowicie sn! Bole nie do opisania. Naprawde wiele przeslismy. Jestem wykonczona, ale nie moge spac.. Z bolu, wrazenia i elscytacji. Zostalismy na noc w szpitalu, rano mozemy wracac jak wszystko bedzie ok. Ale jeszcze nie robilam siusiu, a to jeden z warunkow..
Nie wiem jak Wam opisac cudownosc Julka. Ma piekne oczy, jest ciekawy swiata.
Piers nam poki co srednio wychodzi, ale to tez dlatego, ze nie jestem w stanie siedziec.
Jutro Wam napisze wiecej i wstawie foto. Teraz wracam do patrzenia na naszego synka. To teraz moje ulubione zajecie..
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Mam nadzieję, że nawet jeśli rekonwalescencja potrwa dłużej, to będzie mało uciążliwa i dla odmiany mało bolesna. Zastanawiam sie, czy by Ci pozwolili rodzić sn, gdyby wiedzieli jaki on spory - bo przez co innego byś tak popękała? Ech... czekam mimo wszystko na ogólne choćby relacje i ściskam :*
A jutro mamcia, lenusia i qurwa............ ja Choć ciągle trudno mi w to uwierzyć
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Julian trzymal bardzo mocno obie raczki przy glowce, rodzilam zatem prawie "dwie glowki" - przed porodem nie robia tu usg, wiec nie bylo wiadomo jak lezy - ale i tak bym chciala rodzic naturalnie. Gdyby nie te raczki nie rozerwalabym sie wcale. A w tym pomogly masaze i olejek z weledy.
Ale teraz mam go juz w ramionach i nic innego sie nie liczy..!!!
Dziekuje Za Twoje wyjatkowe wsparcie.
Trzymam kciuki za jutro, to kawal ciezkiej roboty - nie oszukujmy sie. Ale jak widzisz wszystko jest do przezycia;)
Mysl o Tosku - to wasz wspolny porod jakby nie patrzec... Caluje i sciskam mocno
Ps wez Ty sie chociaz dzisiaj wyspij!
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a jak nie na tym weekendzie to po świętach. Suwaczek się zatrzymał to znak!!! Ja chce juzzzz
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
buziaki i uściski szczęśliwa mamusiu
wyśpij się :**