BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #592051 przez xxElaElaEeexx
KingaMoja mała wcześniej też co chwilę miała czkawkę,a najwięcej wtedy jak jadłam coś dobrego.Teraz około raz dziennie . :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #592053 przez kika1985
Depeche napisał:

Kinga tak , moj ma czesto. Dzis sie laskawie nawet rano poruszal.

Aksa, powiedzial , ze zwolnienie sie wystawia do dnia porodu wyn. z terminu, ja mu na to, ze macierzynski jest dla dziecka , a nie dla chodzenia w ciazy. No, ale zwisa mi to to, bo jak 26 maja wywolac, to zadna strata w sumie. Jakbym tak miala chodzic z 10 dni po terminie , a juz z macierzynskim to bym sie wkurw. Mam nadzieje jednak, ze cos ruszy do tego, nie chce znowu tej paskudnej oxy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #592057 przez xxElaElaEeexx
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #592063 przez sylwia2
kika1985 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

moja tez juz dzwoniła z tym samym pytaniem i jak jej powiedziałam ze budziłam sie w nocy co 2 godz to dostałam odp ze chyba cos sie rusza i mam sciskac nogi do poniedziałku. Wiec jej sie dostało ze przez to gadanie ja spac nie moge bo takie naciskanie jest gorsze.Wiec niby juz nie bedzie. MASAKRA

JA CHCE JUZ PONIEDZIAŁEK :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #592064 przez aksa
ehh co za kraj! rzeczy tak oczywiste utrudniają, rzucają kłody pod nogi a wystarczy trochę dobrej woli..

kika hehe martwi się mama wiadomo ;) to jak nie odbierzesz tel to pomyśli, że rodzisz!!

Ela :side: :side: no siema hehehee doobre! :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #592065 przez kika1985
sylwia2 napisał:

kika1985 napisał:

moja tez juz dzwoniła z tym samym pytaniem i jak jej powiedziałam ze budziłam sie w nocy co 2 godz to dostałam odp ze chyba cos sie rusza i mam sciskac nogi do poniedziałku. Wiec jej sie dostało ze przez to gadanie ja spac nie moge bo takie naciskanie jest gorsze.Wiec niby juz nie bedzie. MASAKRA

JA CHCE JUZ PONIEDZIAŁEK :ohmy:

ja też !!!!

11 lata 9 miesiąc temu #592077 przez Depeche
a ja chcialabym urodzic przez sen, obudzic sie ,a tu dziecko, a no i najwczesniej w poniedzialek

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592078 przez kika1985
Depeche napisał:

a ja chcialabym urodzic przez sen, obudzic sie ,a tu dziecko, a no i najwczesniej w poniedzialek

11 lata 9 miesiąc temu #592091 przez Depeche
kika1985 napisał:

Depeche napisał:

a ja juz jakis czas jem , bo musze. Przybralam pol kg, wiec chyba juz tak zostanie. Nic mi nie smakuje, wczoraj zrobilam salatke jarzynowa, bo ktoras z Was kiedys zrobila i mialam smaka. Zjadlam wieczorem, bekalo mi sie majonezem. A w pizzzdu z takim jedzeniem. Dobrze, ze brat amator salatki to mu oddam , on zezre kazda ilosc. A na obiad to robie cokolwiek, a najcetniej nic bym nie robila, no ale dzis mala zostala, bo maz poszedl do pracy bardzo wczesniej i zal mi jej bylo budzic. Poza tym to juz nawet nie jest zgaga, cos nie tak jest z moim przelykiem, cofa mi sie wszystko. Pije kawe z niesmakiem. No czuje sie pieknie.
Bede potem, moze sie w koncu ubiore w jakis dres chociaz. A brwi to chyba same mi sie wydepiluja. Wczoraj jakas baba w poczekalni, do mnie, ale sie pani buzia zmienila, a ja do niej, ze zwyklam nie wychodzic z domu nieumalowana. Siedzialam w trampkach, nawet deko zelu na wlosach nie miala, zero make up, brwi to nie wiem jakie mam. Jak sierota,na skazanie.

11 lata 9 miesiąc temu #592094 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

andzia a ty masz wagę w domu że wiesz ile Wojtek waży?

Była u mnie babka z poradni laktacyjnej i ważyłą mi małego. Najpierw była w piątek i uczyła mnie karmić, potem była we wtorek i przyszła dziś. Od piątku do wtorku Wojtek przybrał tylko 20g więc mało.Więc zaczęłam karmić z zegarkiem w ręku co 2 godz i od wtorku do dziś przybrał mi pięknie 200g :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #592098 przez kika1985
Depeche napisał:

kika1985 napisał:

Depeche napisał:

a ja juz jakis czas jem , bo musze. Przybralam pol kg, wiec chyba juz tak zostanie. Nic mi nie smakuje, wczoraj zrobilam salatke jarzynowa, bo ktoras z Was kiedys zrobila i mialam smaka. Zjadlam wieczorem, bekalo mi sie majonezem. A w pizzzdu z takim jedzeniem. Dobrze, ze brat amator salatki to mu oddam , on zezre kazda ilosc. A na obiad to robie cokolwiek, a najcetniej nic bym nie robila, no ale dzis mala zostala, bo maz poszedl do pracy bardzo wczesniej i zal mi jej bylo budzic. Poza tym to juz nawet nie jest zgaga, cos nie tak jest z moim przelykiem, cofa mi sie wszystko. Pije kawe z niesmakiem. No czuje sie pieknie.
Bede potem, moze sie w koncu ubiore w jakis dres chociaz. A brwi to chyba same mi sie wydepiluja. Wczoraj jakas baba w poczekalni, do mnie, ale sie pani buzia zmienila, a ja do niej, ze zwyklam nie wychodzic z domu nieumalowana. Siedzialam w trampkach, nawet deko zelu na wlosach nie miala, zero make up, brwi to nie wiem jakie mam. Jak sierota,na skazanie.

depeche już niedługo i będziemy laski :)

11 lata 9 miesiąc temu #592100 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika1985 napisał:

Była u mnie babka z poradni laktacyjnej i ważyłą mi małego. Najpierw była w piątek i uczyła mnie karmić, potem była we wtorek i przyszła dziś. Od piątku do wtorku Wojtek przybrał tylko 20g więc mało.Więc zaczęłam karmić z zegarkiem w ręku co 2 godz i od wtorku do dziś przybrał mi pięknie 200g :-)

o no to ładnie przybrał :)

11 lata 9 miesiąc temu #592103 przez xxElaElaEeexx
O właśnie Depeche przypomniałaś mi,że muszę hennę sobie zrobić i depilację brwi ,bo jutro do szkoły idę więc muszę jakoś wyglądać w końcu profil "kosmetyczny" :woohoo:
A muszę się Wam pochwalić ,że od dzieciństwa ogryzałam paznokcie.
Praktycznie ich nie miałam.Żadne ohydne lakiery nie pomagały,ani nic.
Od dnia mojego ślubu nie ogryzłam ani jednego.W końcu mam ładne paznokcie,które mogę malować :lol: Jaka jestem z siebie dumna :) A mąż w szoku i co chwile mi nowy lakier kupuje :lol: Chyba małżeństwo ma dobry wpływ na mnie-ciekawe na jak długo :side: :side:

11 lata 9 miesiąc temu #592104 przez xxElaElaEeexx
andzia_zg napisał:

kika1985 napisał:

To cudownie.Możesz być z siebie dumna mamusiu :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #592109 przez aksa
ja pierdziuuuu myślałam,że dzis jest czwartek!!!! :cheer: :cheer: :cheer: wczoraj namoczyłam groch, wstawiłam na fasolke po bretońsku patrzę na telefona tu piątek!!
wsysło mi gdzieś jeden dzień :cheer: ale w sumie jeden dzień mniej ;p

ale bosko obiad typowo piątkowy - fasolka po bretońsku......trudno;) to i tak dla małża, bo dla siebie miałam w planach szpinak z makaronem ;p

nosi mnie - poodkurzała bym sobie i pomyła podłogi alee nie będę kusić losu...

gorzej jak po sprzątaniu, i bzykaniu nic mnie mnie ruszy ;p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka