- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Jeśli chodzi o pieluszki z Biedronki to pare moich znajomych ich używa i mówią, że też są dobre tylko, że sa mniej chłonne niż Pampersy więc na dzień używają Dada a na noc Pampersów. Podobno tych pampersów biedronkowych są 2 rodzaje. Jedne są fajne a drugie jakies beznadziejne.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
xxElaElaEexx ja używam Pampersów i jestem zadowolona.
Jeśli chodzi o pieluszki z Biedronki to pare moich znajomych ich używa i mówią, że też są dobre tylko, że sa mniej chłonne niż Pampersy więc na dzień używają Dada a na noc Pampersów. Podobno tych pampersów biedronkowych są 2 rodzaje. Jedne są fajne a drugie jakies beznadziejne.
podobno, ja raz probowalam i trafilam na te niefajne, chyba. Przy malej uzywalam tylko pampersow, ale teraz chce poszukac na dzien w domu jakiegos tanszego zamiennika, a na spacery pampersy. Aczkolwiek jak kiedys przeliczylam ile razy czesciej trzeba je zmieniac, a i prac zasikane i zakupkane ciuszki, to zadna oszczednosc.
Wstawilam obiadek, otworzylam okno. Jeszcze troche i mozey jechac.
Kurde , ale beznadziejna sprawa byc uzalenionym od takiego terminu, ba, wytrzasnietego z kosmosu.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zamówiłam takie 2 komplety bo dobre opinie w sumie mają zobacze co to przyjdzie bo te zwykle to jakaś makabra
wreszcie mi sie suwaczek ruszył aaa jak to strasznie wygląda. jestem jakoś dobrze nastawiona do tego porodu, ciekawe kiedy mi przejdzie
chyba wiem kiedy
Hehehe, tez tak kiedys mialam.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieki dziewczyny za info. To ten tydzień jeszcze poweranduje małego a na spacer wybierzemy sie na przyszły weekend. al ten spacer tez musi być krótki no nie? Tak z 15 minut?
tak, no i zeby nie wiało tylko i nie padało
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Waszka87 napisał:
zamówiłam takie 2 komplety bo dobre opinie w sumie mają zobacze co to przyjdzie bo te zwykle to jakaś makabra
wreszcie mi sie suwaczek ruszył aaa jak to strasznie wygląda. jestem jakoś dobrze nastawiona do tego porodu, ciekawe kiedy mi przejdzie
chyba wiem kiedy
Hehehe, tez tak kiedys mialam.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej Kobietki moje Kochane;)
My od wczoraj w domku ... Nie ma jak w domu Mały przkochany przecudowny i wogóle prze
Poznajemy się jest bardzo grzeczny najada się i śpi rekordowo po4godziny.
Gratuluję Wszystkim Mamom cudowne te Nasze Skarby
Porodu już nie pamiętam i bez dwóch zdań zdecyduję się na drugie i trzecie dziecko
Jak będę miała więcej czasu poczytam Was i troszkę podyskutuję
Buziaki Moje Drogie ;*
Jesteś GIGANTKA !
Ciekawe co z Offcą
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też będę szukać ale leżaczka z FP, ale dopiero jak sie mały urodzi, no i używany. Dzieci tak szybko wyrastają ( młoda ma już ledwo ledwo rękawy w r. 104, a dopiero co w 98 chodziła). Baba mi w domu chyba rośnie.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika kup używkę, a wez od niej jak za nową
Ja też będę szukać ale leżaczka z FP, ale dopiero jak sie mały urodzi, no i używany. Dzieci tak szybko wyrastają ( młoda ma już ledwo ledwo rękawy w r. 104, a dopiero co w 98 chodziła). Baba mi w domu chyba rośnie.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
biedana Offca, męczą ją na potęgę!
U nas noc niespokojna, mała miała kolkę znowu:( Zasnęła koło 4. Kupiłam na allegro rurki do odgazowywania dzieci, w szpitalu takich uzywali (oczywiście nie oficjalnie), może to będzie jej pomagać, bo serce się kraje jak maleństwo tak krzyczy... Jak w szpitalu tak krzyczała, to zawoziłam ją do pielęgniarek i za 5 minut przywoziły mi śpiącą, spokojną Zosię...
Słyszałyście opinie o tych rurkach??
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej,
biedana Offca, męczą ją na potęgę!
U nas noc niespokojna, mała miała kolkę znowu:( Zasnęła koło 4. Kupiłam na allegro rurki do odgazowywania dzieci, w szpitalu takich uzywali (oczywiście nie oficjalnie), może to będzie jej pomagać, bo serce się kraje jak maleństwo tak krzyczy... Jak w szpitalu tak krzyczała, to zawoziłam ją do pielęgniarek i za 5 minut przywoziły mi śpiącą, spokojną Zosię...
Słyszałyście opinie o tych rurkach??
taka rurka od cewnika, co w pupe wkladaja?
Ponoc trzeba uwazac z pomaganiem dziecku, bo sie przyzwyczaja i nie bedzie potrafilo sie wysilic na prykanie. Moja znajoma kiedys dziecku pomagala, ale jakos przez trzy dni ta mala nie zrobila kupy i pojechali na pogotowie, lekarz ich bardzo, ale to bardzo opierniczyl. Ja oczuwiscie wiem co czujesz, bo moja tez byla z tych zagazowanych, ale nie uzywalam tego. Kilka razy jej pomoglam oncowka termometru ( nie rteciowym!). U nas dzialaly delikatne masaze brzuszka, od pepka ku zewn stronie brzucha na okretke, jednym palcem, no i to podnoszenie nozek. Mala po tym prykala i tak kilka razy dziennie. I czesto ja kladlam na brzuszku, to tez pomaga, a no i suszarka do wlosow .
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Offca...bez komentarza...trzymam za Ciebie kciuki!!!
Ja nie werandowałam Jagódki,ale otwieram okno nawet jak jest w pokoju i spacerujemy około godziny:)
Używam i pampersów i dada i nie widzę różnicy ŻADNEJ
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px