- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiewiórka, ja to cztery tygodnie po już nie wytrzymałam, dziwnie było, bo mało czułam, ale wróciło do normy, no i żel nawilzajacy moze sie przydac.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Dominiczzka to mogą być potówki, nie za ciepło masz? Możesz spróbować posmarować, tormentiol dobry na wszystko.
Wiewiórka, ja to cztery tygodnie po już nie wytrzymałam, dziwnie było, bo mało czułam, ale wróciło do normy, no i żel nawilzajacy moze sie przydac.
a nie bałaś się,że bedzie boleć?
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Więc jutro o 7:30 jedziemy:) Jeszcze przed obchodem. Ale powiem Wam tak szczerze, ze strasznie się boje
Wolałabym by samo się w nocy ruszyło.
Moja Paulinka bardzo niziutko już sobie siedzi. Próbować z seksikiem??? A jak jej coś zrobimy???
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
dominiczzka mnie też już sie bardzo chce,radzimy sobie tak jak przez wiekszosc ciazy,czyli "kochamy się" bez sexu i też jest przyjemnie ja napewno poczekam z penetracją 6tyg i też boję się,że będzie boleć...
Lafi was wszystkie pozdrawia i mowi,ze teskni za wami
andzia dziwne z ta twoja połozna...moja juz byla u mnie 2razy i moge do niej dzwonic 24h na dobe ze wszystkim...ale ja musialam wybrac polozna w przychodni w ktorej zapisalam mala...moze cos zle zrozumialas i tez powinnas ja sobie sama zalatwic...
Moja mala znowu nie spi masakra jak czlowiek moze bardzo pokochac taka pierdole mala moglabym ja caly czas przytulac i calowac
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Delikatnie trzebaDepeche napisał:
Dominiczzka to mogą być potówki, nie za ciepło masz? Możesz spróbować posmarować, tormentiol dobry na wszystko.
a nie bałaś się,że bedzie boleć?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi położna powiedziała dziś przez telefon, żebym jutro przyjechała na porodówkę. Zbada mnie
Więc jutro o 7:30 jedziemy:) Jeszcze przed obchodem. Ale powiem Wam tak szczerze, ze strasznie się boje
Wolałabym by samo się w nocy ruszyło.
Moja Paulinka bardzo niziutko już sobie siedzi. Próbować z seksikiem??? A jak jej coś zrobimy???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kinga hehehe napewno nie zrobicie Paulince krzywdy
dominiczzka mnie też już sie bardzo chce,radzimy sobie tak jak przez wiekszosc ciazy,czyli "kochamy się" bez sexu i też jest przyjemnie ja napewno poczekam z penetracją 6tyg i też boję się,że będzie boleć...
Lafi was wszystkie pozdrawia i mowi,ze teskni za wami
andzia dziwne z ta twoja połozna...moja juz byla u mnie 2razy i moge do niej dzwonic 24h na dobe ze wszystkim...ale ja musialam wybrac polozna w przychodni w ktorej zapisalam mala...moze cos zle zrozumialas i tez powinnas ja sobie sama zalatwic...
Moja mala znowu nie spi masakra jak czlowiek moze bardzo pokochac taka pierdole mala moglabym ja caly czas przytulac i calowac
moze, oj moze... wlasnie patrze na moją
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Gratulację kolejnym mamusiom!!!
Nie zaglądałam wczesniej bo bardzo nie było czasu,dzis bylismy z mężem dopiero zapisac mala,w skarbowym wyciagnac dokumenty i zlozyc pity a potem jeszcze w tesco po pampersy,uzywam 1 juz chyba 4 paczke napoczęłam,ale kupilam sobie tez juz 2 w razie ,,w''
Natalia jak naraazie grzeczna,jje i spi,a i wreszcie jakos załapała cycka co prawda w kapturkach ale ja i tak nie chce bez nich karmic,nie mam za duzo pokarmu więc daje jej co jakis czas jak czuje,ze piersi robią sie twarde,a tak to daje jej tez butelki,chce miec pewnosc ze jest najedzona
Po porodzie spadlo mi jakies 9 kilo takze nie jest zle,brzuch mi się wydaje mniejszy niz porzed ciąza wogole nie moge sie przyzwyczaic,ale dzis sobie kupilam w koncu normalna bluzke i spodniczke
Przedstawiam Wam moja kruszynę
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa