BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #595339 przez Depeche
Dominiczzka to mogą być potówki, nie za ciepło masz? Możesz spróbować posmarować, tormentiol dobry na wszystko.

Wiewiórka, ja to cztery tygodnie po już nie wytrzymałam, dziwnie było, bo mało czułam, ale wróciło do normy, no i żel nawilzajacy moze sie przydac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #595348 przez wiewiorka
Depeche napisał:

Dominiczzka to mogą być potówki, nie za ciepło masz? Możesz spróbować posmarować, tormentiol dobry na wszystko.

Wiewiórka, ja to cztery tygodnie po już nie wytrzymałam, dziwnie było, bo mało czułam, ale wróciło do normy, no i żel nawilzajacy moze sie przydac.

a nie bałaś się,że bedzie boleć?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595349 przez Kinga2424
Mi położna powiedziała dziś przez telefon, żebym jutro przyjechała na porodówkę. Zbada mnie :huh: :unsure: :ohmy:

Więc jutro o 7:30 jedziemy:) Jeszcze przed obchodem. Ale powiem Wam tak szczerze, ze strasznie się boje :dry:

Wolałabym by samo się w nocy ruszyło.

Moja Paulinka bardzo niziutko już sobie siedzi. Próbować z seksikiem??? A jak jej coś zrobimy???

11 lata 9 miesiąc temu #595351 przez Kinga2424
A i mam jeszcze jedno pytanie. Przed porodem lepsza jest kąpiel w ciepłej wodzie, gorącej, czy raczej zimnawej??

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595356 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #595360 przez koticz
kinga hehehe napewno nie zrobicie Paulince krzywdy :)

dominiczzka mnie też już sie bardzo chce,radzimy sobie tak jak przez wiekszosc ciazy,czyli "kochamy się" bez sexu i też jest przyjemnie :) ja napewno poczekam z penetracją 6tyg i też boję się,że będzie boleć...

Lafi was wszystkie pozdrawia i mowi,ze teskni za wami

andzia dziwne z ta twoja połozna...moja juz byla u mnie 2razy i moge do niej dzwonic 24h na dobe ze wszystkim...ale ja musialam wybrac polozna w przychodni w ktorej zapisalam mala...moze cos zle zrozumialas i tez powinnas ja sobie sama zalatwic...

Moja mala znowu nie spi :cheer: masakra jak czlowiek moze bardzo pokochac taka pierdole mala :) moglabym ja caly czas przytulac i calowac :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 9 miesiąc temu #595368 przez Depeche
wiewiorka napisał:

Depeche napisał:

a nie bałaś się,że bedzie boleć?

Delikatnie trzeba

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #595371 przez Depeche
Kinga2424 napisał:

Mi położna powiedziała dziś przez telefon, żebym jutro przyjechała na porodówkę. Zbada mnie :huh: :unsure: :ohmy:

Więc jutro o 7:30 jedziemy:) Jeszcze przed obchodem. Ale powiem Wam tak szczerze, ze strasznie się boje :dry:

Wolałabym by samo się w nocy ruszyło.

Moja Paulinka bardzo niziutko już sobie siedzi. Próbować z seksikiem??? A jak jej coś zrobimy???

11 lata 9 miesiąc temu #595373 przez Panika992
Wiewiorka pociesze Cie. Ja wygladam jak balonik, z ktorego zeszlo powietrze. Walcze z nadmiarem skory, resztkami tluszczyku. Ale maly ssa cyca, wiec wierze, ze to ze mnie wyssa;)

11 lata 9 miesiąc temu #595379 przez wiewiorka
mi nie wyssał ani gram!

11 lata 9 miesiąc temu #595380 przez Depeche
koticz napisał:

kinga hehehe napewno nie zrobicie Paulince krzywdy :)

dominiczzka mnie też już sie bardzo chce,radzimy sobie tak jak przez wiekszosc ciazy,czyli "kochamy się" bez sexu i też jest przyjemnie :) ja napewno poczekam z penetracją 6tyg i też boję się,że będzie boleć...

Lafi was wszystkie pozdrawia i mowi,ze teskni za wami

andzia dziwne z ta twoja połozna...moja juz byla u mnie 2razy i moge do niej dzwonic 24h na dobe ze wszystkim...ale ja musialam wybrac polozna w przychodni w ktorej zapisalam mala...moze cos zle zrozumialas i tez powinnas ja sobie sama zalatwic...

Moja mala znowu nie spi :cheer: masakra jak czlowiek moze bardzo pokochac taka pierdole mala :) moglabym ja caly czas przytulac i calowac :kiss:

moze, oj moze... wlasnie patrze na moją ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #595385 przez xxElaElaEeexx

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595428 przez 25malinka
Hej laski!!

Gratulację kolejnym mamusiom!!!
Nie zaglądałam wczesniej bo bardzo nie było czasu,dzis bylismy z mężem dopiero zapisac mala,w skarbowym wyciagnac dokumenty i zlozyc pity a potem jeszcze w tesco po pampersy,uzywam 1 juz chyba 4 paczke napoczęłam,ale kupilam sobie tez juz 2 w razie ,,w''

Natalia jak naraazie grzeczna,jje i spi,a i wreszcie jakos załapała cycka co prawda w kapturkach ale ja i tak nie chce bez nich karmic,nie mam za duzo pokarmu więc daje jej co jakis czas jak czuje,ze piersi robią sie twarde,a tak to daje jej tez butelki,chce miec pewnosc ze jest najedzona

Po porodzie spadlo mi jakies 9 kilo takze nie jest zle,brzuch mi się wydaje mniejszy niz porzed ciąza wogole nie moge sie przyzwyczaic,ale dzis sobie kupilam w koncu normalna bluzke i spodniczke :)

Przedstawiam Wam moja kruszynę :)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #595449 przez kika1985
xxElaElaEeexx napisał:

11 lata 9 miesiąc temu #595453 przez kika1985
malinka Natalka jest cudna, powiedz wy macie ciemną karnację? bo ona wydaje mi się że ma to po was?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka