- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A ja dziś o dziwo nawet trochę spałam. Wieczorem podałam małemu kropelki Sab Simplex i mi zasnął bez płaczu i marudzenia. w nocy też spał (z przerwami na karmienie) dobre te kropelki.Dzis mu tez podam i zobacze jak będzie dziś.
a u mnie ciągle pada śnieg od wczoraj wieczór kurcze mamy już 19 marca... wiosna zaraz a tu taka pogoda... ale mam nadzieję, że do weekendu pogoda się poprawi, bo na weekend chcę wyruszyć na pierwszy spacerek z małym...
Wczoraj mąż tez kupił spirytus i wysmarowałam pępka małemu. Jak nie pomoże to kupie fiolet. ale jak na razie trochę zasuszyło ta rankę więc myśle, że będzie ok.
Dziewczyny rodźcie już bo od wczoraj macie roczny macierzyński... a juz się bidulki tak męczycie...
Ciekawe jak tam mamcia , lenucha, vernix czy juz wyszły ze szpitala...
No i ciekawe jak Beata i offca...
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie chce tam leżeć
Muszę jakoś do 13 wytrzymać,wolę żeby mnie mój gin zobaczył ...
Normalnie chodzić nie mogę,leżeć nie mogę tak mnie to kłuje i promieniuje na plecy
Pierwszy raz błagam moje dziecko żeby się nie ruszało,bo wtedy to już aż mi łzy lecą tak boli
A najgorsze,że nie wiem co to może być
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też nie spałam pol nocy boje się wizyty. Martwię się czy mały dobil do magicznego 2500g i ciekawa jestem co gin zadecyduje w razie nie urodzenia do 23 marca czy mnie położy do szpitala w wielkim tygodniu.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ela, a moze Ty masz bole krzyzowe? Nie odpuszcza na chwilke i nie lapie znowu? Wez Ty jedz, kobieto!
No to ja tez niewyspana. Pol nocy pozbywalam sie z siebie surowki z kapusty, jelita zaczely do mnie mowic chyba ludzkim glosem. MASAKRA. Dzis jade na ktg. Maz sie musi urwac z pracy, bo sniego nawalilo ( po co nie wiem), a ja sie w kozaki juz nie zmieszcze, napuchly mi stopy.
Dominiczzka pewnie, ze jestes mloda, seksowana i boska. Dziwne to troche, zeby mi zwykly lekarz tam zagladal... No nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic ( moj lekarz jest lekko zboczony, dopiero mialby uzywanie ).
AniaCZajka no tak to juz jakis czas bedzie, ale minie. Wypisz sie kiedys . Ja sie juz jakis czas wysypiam, nie potrafie sobie wyobrazic ,ze za chwile nie bede.
Lusiaczek, bo sie w nocy zastanawialam, kiedy Cie wezma do tego szpitala. Ty juz masz chyba przenoszona, nie ?
Kika, masz dosyc. chcesz rodzic. Jakis postep .
A ja sie zastanawiam jak spotkanie Gosi z ZOsia ( znaczy ja sie domyslam jak), ale co ona czuje i jak sie obie czuja. Jak malutka. Jakos lepiej sie czuje, jak nam Gosia raz na jakis czas melduje co tam u nich. Chyba wczoraj mieli malej jakies badania robic.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie taka zima,ze normalnie szok!!!!!
Muszę dzisiaj jechac do Skarbowego jeszcze raz i wyciagnac reszte dokumentów do becikowego,nie wiedzialam,ze az tyle tego trzeba,ale wszystko za 2011 rok takze pewnie przyznaja nam,bo nie pracowalam wtedy
Ela dziewczyny maja razcje,lepiej jedz do szpitala nie ma co sie meczyc..
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
depeche z usg mam przenoszoną z om mam w piątek lekarka kazała mi się zgłosić w czwartek i da mi już skierowanie na indukcję wczoraj podczas badania myślałam że jej wykopie wpierdzieliła mi tam chyba całą ręke i zaczęła gnieść normalnie myślałam że odlecę po czym stwierdziłą że nic się nie rusza tylko szyjka minimalnie skrócona kuzwa jak tak ma wyglądać ta indukcja porodu to ja chyba w nocy ze szpitala zwieje
masaz szyjki ci zrobila, powiem Ci ,ze to to dopiero boli jak masz skurcze i ci wtedy zrobia. Ja jeszcze nie mialam, ale pewnie tez mnie to czeka . Ostatnio o malo poloznej reki nie zlamalam tak sie wygielam, a moj swinia mnie trzymal.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
depeche a ty miałam w pierwszej ciąży poród wywoływany?
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
My z Paulinką już po wizycie na porodówce. Narazie jeszcze nic się nie zaczęło. Pokopała mi tam:) Powiedziała, że po tabletkach jestem strasznie zakorkowana:) Dostałam zastrzyk w tyłek. Powiedziała, że ma nadzieję, że do niedzieli się zacznie coś ruszać. Mamy przyjechać w niedziele rano:) A w sobotę mamy zrobić seksik. Tylko nie wcześniej, bo mogłoby się wszystko rozkręcić.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Wylicytowalas ta huśtawkę co chciałaś?