BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #596206 przez Waszka87
mnie jakoś kluje brzuch tak od góry aż sie ciezko oddycha i cycki bola.
Ela daj znac koniecznie!

kto jeszcze ma dzisiaj wizyte?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #596251 przez zolwikmb
Gosia27 napisał:

Hej dziewczyny...
przekleństwem jest to cięcie, albo jestem tak przemęczona albo sama nie wiem. Wszystko mnie boli..dosłownie. Ciągle biorę leki p/bólowe. Mam bardzo dużo pokarmu, ściągam co 3h i mrożę.

Wczoraj pierwszy raz widziałam Zosieńkę. Jest prześliczna,przecudowna. Mamy na prawdę piekną córeczkę.
Wczoraj była próba odłączenia Zosi od tlenu, radziła sobie. Więc jak dzisiaj będzie taka mozlwiośc to pani dr chce ja przystawić do piersi. Stan jej jest stabilny.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626

12 lata 1 miesiąc temu #596267 przez AniaCzajka
zadzwoniłam do położnej powiedziała że to mogą być potówki ale jeśli mnie to martwi to żeby podjechać do pediatry to zobaczy małego, odrazu go zważą i w ogóle, więc na 15 jedziemy do przychodni.

12 lata 1 miesiąc temu #596292 przez koticz
Cześć!!!U mnie też pogoda pod psem,całą noc padał śnieg teraz pada deszcz i jest +2,5 st więć chlupa się zrobiła ledwo się z wózkiem do sklepu przedarłam...

Moja córcia znów przespała 7godzin za jednym zamachem...ciekawe czy jej tak już zostanie...

Podaję małej ten esputican jak widzę,że się pręży i potem jak się do niej przytulam to słychać jak jej w brzuszku pękają bąbelki :) i zaczyna sie pierdzonko :P

Paulina Ty nam chyba nie pokazywałaś Michałka jeszcze...chyba,że mi fotka gdzieś umknęła...

Świetne są te huśtawki,ja chciałam taką jak Kika ale trzymałabym ją chyba na stole :unsure: niestety 36m2 to zdecydowanie za mało na takie fajne rzeczy :dry: może przy następnym dziecku...(w innym mieszkaniu)

Na obiad mam mielone (mąż je normalne-ja bez cebuli i ugotowane w wodzie-średnie są w smaku :dry: )

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #596301 przez koticz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #596308 przez Panika992
AniaCzajka- a może to rumień? W szpitalu dziewczyna z sali miała synka, który miał czerwone plamki. Powiedzieli jej, że to rumień i nie ma się czym martwić.

Ela żebyś tylko nie zaczęła w domu rodzić.

Gosiu-Trzymam za Was kciuki, będzie dobrze. Malutka potrzebuje trochę czasu.

Ciekawe jak czuje się Offca. No i Zimucha się nie odzywała, albo mi umknęło...

Mój synek rano dziś leżał sobie ze swoim tatusiem aż tu nagle buum i zwymiotował tak potężnie, że tatuśdostał w oko. Myślałam, że się posikam jak na niego patrzyłam;p
Była u nas położna, powiedziała, że mały wygląda bardzo dobrze, i zerwałą mu strupek z pępuszka, żeby krew się pod nim nie zbierała i pępuszek wygląda ślicznie.

12 lata 1 miesiąc temu #596311 przez Depeche
Hej
Wróciłam ze szpitala. Ktg chyba ok, wiekszych skurczy nie ma. Ale zrobilo sie mi sie goraco, niedobrze , jakby mi krew miala pierdyknac do glowy. Moj lekarz na urlopie, wiec latalam za innym zeby opisal, mowi, ze dobrze i sie mam szykowac ( wiem tyle ile wczesniej). Coraz bardziej sie boje czy podolam psychicznie i fizycznie. Teraz to mam juz tylko to w glowie, jeb.ieta jestem , b powiennam myslec, zeby dziecko bylo zdrowe, a ja sie boje takich moich dolegliwosci fizycznych , strachu, bolu, wstydu. CO ZE MNIE ZA MATKA! Juz bratowa dzwonila, tlumaczy mi, ja to wszystko wiem, ale dalej swoje w kolko. MAly sie chyba cofnl troche, bo na KTG nie mogli go zlapac. Mowia , ze chyba nadal glowkowo tylko , ze jezeli sie pozno obrocil to tak do konca na pewno nie zrobil obrotu. Lepiej sie mi sie dzis chodzi i w sumie lepiej sie czuje, tylko to cisnienie, a wyszlo mi tylko 130/75. Zwyczajowo mam cos 100/6 odczuwam duza roznice.

Sluchajcie, Aksa poszla dzis na wywolanie?

Gosiu, bardzo sie ciesze, ze Zosia stabilna. A ze sliczna dziewczynka to my tu wszystkie wiemy.

12 lata 1 miesiąc temu #596314 przez Depeche
No musiał się podniesc , mam zgage jak skur....

12 lata 1 miesiąc temu #596320 przez koticz
Panika992 napisał:

AniaCzajka- a może to rumień? W szpitalu dziewczyna z sali miała synka, który miał czerwone plamki. Powiedzieli jej, że to rumień i nie ma się czym martwić.

Mój synek rano dziś leżał sobie ze swoim tatusiem aż tu nagle buum i zwymiotował tak potężnie, że tatuśdostał w oko. Myślałam, że się posikam jak na niego patrzyłam;p
Była u nas położna, powiedziała, że mały wygląda bardzo dobrze, i zerwałą mu strupek z pępuszka, żeby krew się pod nim nie zbierała i pępuszek wygląda ślicznie.

To jemu już kikut odpadł?Czy ona mu ten kikutek zerwała?

Moja mała jeszcze ma kikuta...

12 lata 1 miesiąc temu #596322 przez Panika992
Depeche- Aksa chyba miała jutro iść o ile dobrze pamiętam.

U mnie kupa śniegu leży, a na termometrze +4. Szkoda, że aż tyle śniegu, bo bym małego na spacer wzięła...

12 lata 1 miesiąc temu #596325 przez Panika992
Koticz- małemu odpadł kikut w 5 dobie, został tylko strupek. Teraz już nie ma nawet strupka, jest pępuszek :)

12 lata 1 miesiąc temu #596328 przez AniaCzajka
Panika992 napisał:

no nie wiem co to może być;/

12 lata 1 miesiąc temu #596330 przez Depeche
koticz napisał:

Koticz, nawet ja tak nie wygladalam, ja to powiem szczerze mam nawet resztki makijazu na oczach ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #596336 przez aksa
bry, nadrobiłam was!!

rany co za poranek miałam :( obudziła mnie o 5.30...migrena ale to taka gigant..dopiero o 10 przeszło mi w zwykły ból głowy zresztą do teraz czuję, lekki ból, masakra byłomi niedobrze dosłownie oczy myślałam,że mi wylecą tak bolały...kurwa i tak se mysłałam żeby tylko teraz poród się nie zaczął bo nie podołam!! dopiero przed 12 zwlekłam się z łóżka...okropieństwo.....

próbuję dodzwonić się do swojego gina żeby się dowiedzieć na która powinnam się stawić jutro na IP i czego mam się spodziewać ale nie odbiera :dry: to nie mój dzień :dry:

Ela ciekawe czy już startujesz :cheer:

Gosiu to dobre wieści!! trzyamy dalej kciuki za Was!!

Depeche toza wiele to ci nie powiedzieli...myślałam,że podadza ci jakaś datę czy cos..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #596347 przez Lenucha217
Wrocilismy do domku... zanim was nadrobie minie wiecznosc .... Czy wasze dzieciaczki tez sa takimi glodomoami??? moj jadlby co chwile czesto mu sie ulewa ...Waszym tez ??? Bo juz sie martwie ze cos nie tak z moim pokamem... jestem beznadziejn

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka