- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ela daj znac koniecznie!
kto jeszcze ma dzisiaj wizyte?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zolwikmb
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
Hej dziewczyny...
przekleństwem jest to cięcie, albo jestem tak przemęczona albo sama nie wiem. Wszystko mnie boli..dosłownie. Ciągle biorę leki p/bólowe. Mam bardzo dużo pokarmu, ściągam co 3h i mrożę.
Wczoraj pierwszy raz widziałam Zosieńkę. Jest prześliczna,przecudowna. Mamy na prawdę piekną córeczkę.
Wczoraj była próba odłączenia Zosi od tlenu, radziła sobie. Więc jak dzisiaj będzie taka mozlwiośc to pani dr chce ja przystawić do piersi. Stan jej jest stabilny.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja córcia znów przespała 7godzin za jednym zamachem...ciekawe czy jej tak już zostanie...
Podaję małej ten esputican jak widzę,że się pręży i potem jak się do niej przytulam to słychać jak jej w brzuszku pękają bąbelki

Paulina Ty nam chyba nie pokazywałaś Michałka jeszcze...chyba,że mi fotka gdzieś umknęła...
Świetne są te huśtawki,ja chciałam taką jak Kika ale trzymałabym ją chyba na stole

Na obiad mam mielone (mąż je normalne-ja bez cebuli i ugotowane w wodzie-średnie są w smaku

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ela żebyś tylko nie zaczęła w domu rodzić.
Gosiu-Trzymam za Was kciuki, będzie dobrze. Malutka potrzebuje trochę czasu.
Ciekawe jak czuje się Offca. No i Zimucha się nie odzywała, albo mi umknęło...
Mój synek rano dziś leżał sobie ze swoim tatusiem aż tu nagle buum i zwymiotował tak potężnie, że tatuśdostał w oko. Myślałam, że się posikam jak na niego patrzyłam;p
Była u nas położna, powiedziała, że mały wygląda bardzo dobrze, i zerwałą mu strupek z pępuszka, żeby krew się pod nim nie zbierała i pępuszek wygląda ślicznie.
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wróciłam ze szpitala. Ktg chyba ok, wiekszych skurczy nie ma. Ale zrobilo sie mi sie goraco, niedobrze , jakby mi krew miala pierdyknac do glowy. Moj lekarz na urlopie, wiec latalam za innym zeby opisal, mowi, ze dobrze i sie mam szykowac ( wiem tyle ile wczesniej). Coraz bardziej sie boje czy podolam psychicznie i fizycznie. Teraz to mam juz tylko to w glowie, jeb.ieta jestem , b powiennam myslec, zeby dziecko bylo zdrowe, a ja sie boje takich moich dolegliwosci fizycznych , strachu, bolu, wstydu. CO ZE MNIE ZA MATKA! Juz bratowa dzwonila, tlumaczy mi, ja to wszystko wiem, ale dalej swoje w kolko. MAly sie chyba cofnl troche, bo na KTG nie mogli go zlapac. Mowia , ze chyba nadal glowkowo tylko , ze jezeli sie pozno obrocil to tak do konca na pewno nie zrobil obrotu. Lepiej sie mi sie dzis chodzi i w sumie lepiej sie czuje, tylko to cisnienie, a wyszlo mi tylko 130/75. Zwyczajowo mam cos 100/6 odczuwam duza roznice.
Sluchajcie, Aksa poszla dzis na wywolanie?
Gosiu, bardzo sie ciesze, ze Zosia stabilna. A ze sliczna dziewczynka to my tu wszystkie wiemy.
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
AniaCzajka- a może to rumień? W szpitalu dziewczyna z sali miała synka, który miał czerwone plamki. Powiedzieli jej, że to rumień i nie ma się czym martwić.
Mój synek rano dziś leżał sobie ze swoim tatusiem aż tu nagle buum i zwymiotował tak potężnie, że tatuśdostał w oko. Myślałam, że się posikam jak na niego patrzyłam;p
Była u nas położna, powiedziała, że mały wygląda bardzo dobrze, i zerwałą mu strupek z pępuszka, żeby krew się pod nim nie zbierała i pępuszek wygląda ślicznie.
To jemu już kikut odpadł?Czy ona mu ten kikutek zerwała?
Moja mała jeszcze ma kikuta...
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie kupa śniegu leży, a na termometrze +4. Szkoda, że aż tyle śniegu, bo bym małego na spacer wzięła...
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
AniaCzajka- a może to rumień? W szpitalu dziewczyna z sali miała synka, który miał czerwone plamki. Powiedzieli jej, że to rumień i nie ma się czym martwić.
no nie wiem co to może być;/
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Koticz, nawet ja tak nie wygladalam, ja to powiem szczerze mam nawet resztki makijazu na oczach

- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
rany co za poranek miałam

próbuję dodzwonić się do swojego gina żeby się dowiedzieć na która powinnam się stawić jutro na IP i czego mam się spodziewać ale nie odbiera

Ela ciekawe czy już startujesz

Gosiu to dobre wieści!! trzyamy dalej kciuki za Was!!
Depeche toza wiele to ci nie powiedzieli...myślałam,że podadza ci jakaś datę czy cos..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Lenucha217
-
- Wylogowany
- rozmowna
-