- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Elapewno, że jedź do szpitala, dla własnego spokoju!!
U nas noc, nawet całkiem znośna. Mała spała przy mnie, w razie czego dawałam jej pierś, a ona się przy piersi uspokaja. Teraz śpi, ale nie spokojnie, spina się przez sen, znowu gazy nie chcą wyjść
Zaraz ma przyjechać do mnie siostra. Zastanawiam się, czy nie przenieść się do rodziców do niedzieli. Mąż ma w sobotę egzaminy, a uczyć się nie ma jak, bo kiedy wraca do domu, to jest akurat pora, kiedy Zosia się męczy i płacze...
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
powiedzcie mi czy któraś z was schudła teraz pod koniec ciąży bo ja stanęłam na wadze w wczoraj u lekarza a tu 1kg mniej lekarka popatrzyła na mnie dziwnie i pyta czy stosuje jakąś dietę bo i takie dziewczyny jej się zdarzały co w czasie ciąży się odchudzały ja oczywiście mówię że nie nie wiem czy mi uwieżyła w sumie przytyłam 4kg
W całej ciąży tylko 4kg przytylas? Ja 10, niby pod koniec to normalne ze się chudnie
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
powiedzcie mi czy któraś z was schudła teraz pod koniec ciąży bo ja stanęłam na wadze w wczoraj u lekarza a tu 1kg mniej lekarka popatrzyła na mnie dziwnie i pyta czy stosuje jakąś dietę bo i takie dziewczyny jej się zdarzały co w czasie ciąży się odchudzały ja oczywiście mówię że nie nie wiem czy mi uwieżyła w sumie przytyłam 4kg
Ja też tak mam. Raz ważę więcej, raz mniej. Rano przeważnie waga pokazuje mnie kg, niż wieczorem. Tylko ja w sumie przytyłam z 8 kg.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Jak wchodziliśmy na porodówkę, to akurat wywozili świeżą mamusię i dzidziusia:) Ona była taka dziwna, zmęczona, jakby ją nic nie interesowało, z dziwnym wyrazem twarzy. A Dzidziuś spał w najlepsze, cały owinięty , tylko buzinkę było mu widać. Widok taki se. Wolałabym żeby mnie wywozili bardziej szczęśliwą, uśmiechniętą, że to już po:) No ale zobaczymy:)
Jak dziewczynę bardzo wymordowali to się nie dziwie, że nie była zbyt promienna... Ja wyjeżdżałam z porodówki z uśmiechem na twarzy, ale chyba dlatego, że w końcu nic mnie nie bolało... Świadomość, że naprawdę jestem mamą przyszła dopiero za chwilę...
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Kinga a ile wazy twoja niunia?
2 tygodnie temu ważyła 2800, albo 2900. Wydruk z USG został NA USG i nie umiem sprawdzić. Lekarz powiedział, że to nie jest dużo. Ale też że ja nie jestem zbyt potężną osóbką, by urodzić większe Maleństwo. Powiedział, że w granicach normy:) Mam przewidzianą wizytę na czwartek. Ciekawe, czy przez te 2 tygodnie dużo przybrała na wadzę
A i powiedział że docelowo Malutka powinna ważyć około 3200.
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to zajebiście boli po tym badaniu już do końca dnia pobolewał mnie brzuch właśnie tak jakby okres się zbliżał w nocy wstałam siku i nie mogłam potem zasnąć bo ciągle czułam taki dziwny ból
depeche a ty miałam w pierwszej ciąży poród wywoływany?
tak, obawiam sie, ze teraz tez mnie to nie minie, moja matka miala oba ( Boze ponoc drugi gorszy, az jej krew dawali). Jestem lekko posrana.
Polozylam henne na brwi.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak wchodziliśmy na porodówkę, to akurat wywozili świeżą mamusię i dzidziusia:) Ona była taka dziwna, zmęczona, jakby ją nic nie interesowało, z dziwnym wyrazem twarzy. A Dzidziuś spał w najlepsze, cały owinięty , tylko buzinkę było mu widać. Widok taki se. Wolałabym żeby mnie wywozili bardziej szczęśliwą, uśmiechniętą, że to już po:) No ale zobaczymy:)
ahahhaha zycze Ci z calego serca, mnie wywiezli ledwo zywa, nie pamietam, bez dzidziusia bynajniej, bo w inkubatorze byla