BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #437573 przez andzia_zg
patrycja85 super, że juz po teściku. Stres w końcu minął. Najgorsze to oczekiwanie przed. A jesli moge spytac to jaką szkołe robisz?

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437578 przez vernix
Patrycja super, że już po teście. Ja trzymam kciuki za brata, który pisze egzamin na aplikację radcowską. 3 tysiące kandydatów na 200 miejsc.Sama się od rana tym denerwuję.

Masz rację z sezonem grypowym. Powiem Wam, ze chciałam pojechać z mężem do domu rodzinnego, w którym nie byłam od zajścia w ciążę. Jednak moja mama, ciocia, jej mąż, ich dwoje dzieci złapało wirusa, który spowodował silne zapalenie spojówek, ogólnie: obojga oczu. Zaczerwienienie, które objawia się tak jak na duży jęczmień,atakuje całą gałkę oczną-najpierw jedną, a po ok.2 tyg. drugą. Straszne! Dlatego bojąc się o maluszka nie pojechałam, ale tak sobie człowiek pomyśli, jakie świństwa "latają" w powietrzu, to strach się bać.

Okulista powiedział, że nie wiadomo skąd ten wirus się wziął, a atakuje od połowy lipca.Odradzał chodzenie po galeriach i innych skupiskach ludzkich, za to bardzo częste mycie rąk.

12 lata 6 miesiąc temu #437585 przez lenusia7
Dziekuje dziewczyny za mile słowa .... tylko do Was napoisałam i sie poryczałam jak dziecko echh z tego wszystkiego zapomniałam zapytac czy mam odstawic femibion 2 i brac ten jod czy lykac go dodatkowo

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437586 przez andzia_zg
Faktycznie tyle tego swiństwa w powietrzu. Ja w piątek jade do rodziców, bo mama ma imieniny i też mam troche styka, bo niby w domu wszyscy zdrowi, ale jak zejdą się ciotki i np będą chore to nie chciałabym czegoś załapać :dry: Gdyby to było na miejscu to bym poprostu wyszła wczesniej z imprezy. ale rodzice mieszkają 130km ode mnie i zostaje do niedzieli więc trochę się boję :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #437591 przez lusiaczek82
witam was wreszcie w domku od rana stanie w kolejce do złożenia wniosku o zasiłek rodzinny coś okropnego ludzi od metra teraz nogi mi pulsują od stania mam dość na szczęście papiery złożone i rok spokoju

12 lata 6 miesiąc temu #437593 przez andzia_zg
lusiaczek82 długo cie nie było. Gdzie Ty bylas tyle dni?
Najgorsze sa te kolejki. Nikt nie przepuści mimo,że stoi w kolejce kobieta w ciąży :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #437594 przez lusiaczek82

12 lata 6 miesiąc temu #437598 przez lusiaczek82
no więc właśnie to jest okropne bo nie dość że nie ma gdzie usiąść to jeszcze duszno ludzie się kłócą normalnie paranoja mój mąż to mówi że ja mam anielską cierpliwość bo on by nie dał rady

12 lata 6 miesiąc temu #437599 przez andzia_zg
lusiaczek widzę że próbujesz wstawić suwaczek. Skopiuj ten adres suwaczka i wklej go nie tu w poście tylko musisz wejść w "Twoj profil" i tam z lewej strony znow jest okienko "Twoj profil" i jak w to wejdziesz na samym dole masz takie okienko "Podpis" i tam musisz wkleić ten adres www suwaczka i dajesz "wyslij" i od tej pory masz suwaczka na stałe :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #437606 przez lusiaczek82
właśnie miałam prosić o pomoc w tej sprawie

12 lata 6 miesiąc temu #437616 przez andzia_zg
O jaki ładny suwaczek :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #437640 przez AniaCzajka
Hej nie wiecie gdzie można kupić poduszkę rogala dla ciężarnych? może to mi pomoże przespać chociaż jedną noc.

12 lata 6 miesiąc temu #437649 przez lenusia7

12 lata 6 miesiąc temu #437651 przez vernix
AniaCzajka poduszka -rogal od tego czwartku będzie w LIDLU za 40zł. A jak nie masz blisko tego sklepu, to na allegro jest tego bardzo dużo:)

12 lata 6 miesiąc temu #437653 przez AniaCzajka
dzia:) za podpowiedź, mam nawet dwa LIDLY niedaleko wiec na pewno pojadę poszukać tej poduszki a jak nie to allegro.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka