BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #437660 przez Agnieszka86
Witam wszystkie marcowe mamusie,
jestem nowa na forum, chociaż podglądam Was już od dawna...
Mamy termin na 1 marca 2013, więc w rezultacie mogę okazać się mamą lutową, ale mimo wszystko jestem z Wami:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437661 przez vernix
AniaCzajka napisał:

dzia:) za podpowiedź, mam nawet dwa LIDLY niedaleko wiec na pewno pojadę poszukać tej poduszki a jak nie to allegro.

[/i]

Aniu, mam przed sobą reklamę lidla.Ta poduszka to "poduszka do spania na boku". Składa się 52% z poliestru,a 48% z bawełny. Wymiary to aż: 145x40cm. Też na nią zapoluję.

12 lata 6 miesiąc temu #437664 przez patrycja85
Andzia_zg, Vernix- ja właśnie kończę aplikację:)) ostatni rok. jak zdam tą sesję to skończę aplikację i zostanie mi tylko egzamin zawodowy....w marcu....tak się złożyło... zaszłam w ciąże akurat wtedy jak mieliśmy zrobić przerwę bo egzamin...
nie pisałam wam o tym wczesiej bo pomyślicie pewnie że jestem egoistką bo mi zalezy na szybkim porodzie zeby podejsc do egz. poki co mam taki plan. termin mam na 9 marca a egzamin jest od 19 przez 4 dni. moze się uda. w każdym razie tak się nastawiam. ale nie myślcie że jestem egoistką. ja myślę o dzidzi i nie chcę podejść za wszelką cenę. ale jeśli będzie możlwiosc. bardzo duzo pracy mnie kosztowało zeby byc w tym miejscu w ktorym jestem i to dlatego. no ale zobaczymy jak to będzie. na następny egzamin trzeba czekać rok, ale jak bedzie trzeba to poczekam.
w każdym razie jakbyście potrzebowaly prawnika to jestem:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437665 przez vernix
Witam nową, przyszłą Mamusię:) cześć Agnieszko ! wpisz się na nasza listę porodów i płci dzieci :) Napisz też kilka słów o sobie:)

www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426354-m...c-dzieci.html#430296

A niebawem poprosimy Cię o fotki :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #437668 przez AniaCzajka
no właśnie oglądałam w internecie reklamę z lidla i w czwartek idę zapolować na poduszkę może z nią będzie mi łatwiej spać.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437673 przez vernix
Patrycja nikt z nas na pewno nie myśli czy nie pomyślał, że jesteś egoistką. Jak mówi moja mama: dzieci same wybierają czas, kiedy mają przyjść na świat, więc dasz sobie radę. Nie wątpię, że motywację masz większą, żeby egzamin zdać jak najszybciej, stąd Twoja wytężona nauka.
Wiem z obserwacji ile studia na prawie kosztują wysiłku, samozaparcia i właśnie: ogromnej nauki. Brat od 5 lat jest w amoku naukowym :) a końca nie widać.

Dlatego wierzę, że będzie dobrze Pani Prawnik, a dzidziuś pozwoli Ci na zdanie egzaminu w terminie. Gdzie kończysz aplikację (jaką dokładnie), jeśli mogę zapytać?

12 lata 6 miesiąc temu #437677 przez lenusia7
Pati dlaczego miałbysmy tak pomyslec to super , ze masz cel i taka mozliwosc . szkoda calego roku mam nadzieje ,że dasz rade i wszystko sie uda .. A jaka dzidzia bedzie dumna z mamy :D Witam nowa kobietke na forum

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437679 przez andzia_zg
Patrycja nikt nie uważa Cię za egoistkę. Tak jak pisała vernix dzidziuś chciał przyjść na świat właśnie teraz i dlatego tym bardziej jestem dla Ciebie pełna podziwu, że tak sie w sobie zaparłaś i tyle się uczysz.Naprawdę wielki szacunek dla Ciebie i za odwagę, samozaparcie i czas, który Cie kosztował aby dojść do takiego etapu, w którym jesteś teraz. A masz teraz naprawdę mega motywację do nauki. Naprawdę jestem pełna podziwu. Dasz radę. Teraz tym bardziej będę za Ciebie trzymała kciuki. Wierzę, że sie uda :kiss:

Agnieszka86 witamy na forum :-) Ja podobnie jak Ty tez moge okazać sie lutową mamuśką, bo niby termin wg ostatniej miesiączki mam na 06.03 ale wg usg mam na 27 lutego więc możemy być pierwsze :-)
Rozgość sie u nas, a zapewniamy,że będzie bardzo miło :-) Napisz coś więcej o sobie :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #437684 przez vernix
Andzia jakaś Ty rozmowna. Jesteś naszą forumową Gadułą :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #437686 przez patrycja85
radcowską, w wawie. mam nadzieję że twój brat zdawał gdzie indziej-warszawę szczerze odradzam. i raczej go nastaw że te 5 lat to jeszcze nic. teraz się zaczyna dopiero:)
dzięki dziewczyny, nastawiam się pozytywnie a wiem że podświadomością można sobie ustawić wiele spraw:) no jakby mi się udało szcześliwie urzodzić i jeszcze zdać ten egzamin ( a i bez porodu kilka dni przed jest cieżko to zdać) to zafuduję sobie, mężowi i dzidzi najlepsze wakacje w życiu:)) (oczywiście jak dzidzia trochę podrośnie)

12 lata 6 miesiąc temu #437691 przez patrycja85
az mi teraz głupio ze "bałam się" wam napisać jak to jest:) no motywację mam mega. nauczyć to się nauczę tylko żeby fizycznie dać radę.

dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #437692 przez andzia_zg
vernix napisał:

Andzia jakaś Ty rozmowna. Jesteś naszą forumową Gadułą :silly:

hihi :silly: tak jakoś wyszło :silly:
Poprostu musze z kazdą z Was pogadać, strasznie się do Was przywiązałam i sie rozgadałam :silly:

Patrycja to tym bardziej trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło po Waszej myśli, zeby sie wszystko udało i żeby rok 2013 był dla Was najszczęśliwszym rokiem :-)

Agnieszka86 wstawiłam Cię w liście porodów na pozycji nr 1 :-) żeby było chronologicznie :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #437702 przez vernix
Patrycja słyszałam o egzaminie końcowym na aplikacji. Ponoć pytania są ekstremalnie szczegółowe. Wiem, że to inna sytuacja, ale moja ciocia kilka lat temu jechała na obronę magisterską z niespełna dwutygodniowym maleństwem i pamiętam, że ostatnie poprawki zawoziła na uczelnię tydzień przed porodem. :)
A brat zdaje dzisiaj właśnie w Warszawie, aby dostać się na aplik. do Krakowa,a w ostatnią sobotę walczył w Gdańsku.

Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać :P będzie dobrze.

12 lata 6 miesiąc temu #437706 przez vernix
Andzia ja także się do Was przywiązałam. Ostatnio mężol zapytał: "dżizus o czym Wy tam tak gadacie?"
O życiu :P

Fajnie, że jesteście:) Też lubię z Wami być :)

12 lata 6 miesiąc temu #437708 przez Lafi
miło powiatać Agnieszke,

Patrycja, moje uszanowanie, musisz mieć głowe, ja skończyła mdwa kierunki ale to pikuś w porównaniuz prawem. koleżanka w tym roku zdała aplikacje, uczyła sięna nią i w międzyczasie urodziła, strasznie fajna z niej babka, ale rzadko ją spotykam.

ania ja mam taką poduszke:http://allegro.pl/poduszka-kojec-do-karmienia-spania-motherhood-i2640890654.html moim skromnym zdaniem jest super.

z tą glukozą pocieszyłyście mnie jak ja to przełkne.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka