BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #601505 przez kika1985
depeche widzisz może nie będziesz ostatnio a pierwsza, bo u mnie dalej nic, co jakiś czas skurcz ale bez szału dalej tylko martwi mnie bo nie wiem czy to normalne ale mam prawie cały czas twardy brzuch B)

offca współczję ci tego strasznego porodu, ale już masz to za sobą ,a ten wypadek to szok ludzie to debile!!!

ufolka u mnie Dominik też zasypial n rekach :P teraz mam zamiar tego bledu nie popełnić :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #601507 przez kika1985
pożyczyłam pilkę od teściowej i siedzialam na niej pół godziny , jak skakalam to mnie strasznie pi..a bolała czułam takie kłucie B) pózniej tez poskaczę

11 lata 9 miesiąc temu #601510 przez Paulina 77
kika, depeche trzymam kciuki, żeby się u Was pięknie akcja rozwinęła :)

11 lata 9 miesiąc temu #601531 przez ufolka
kika1985 napisał:

depeche widzisz może nie będziesz ostatnio a pierwsza, bo u mnie dalej nic, co jakiś czas skurcz ale bez szału dalej tylko martwi mnie bo nie wiem czy to normalne ale mam prawie cały czas twardy brzuch B)

offca współczję ci tego strasznego porodu, ale już masz to za sobą ,a ten wypadek to szok ludzie to debile!!!

ufolka u mnie Dominik też zasypial n rekach :P teraz mam zamiar tego bledu nie popełnić :P

też miałam taki zamiar :P

skacz, skacz, ja też skakałam i ledwo złaziłam potem :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #601533 przez Gosia27
Hej dziewczyny
Serdeczne gratulacje dla świezo upieczonych mam :)

Zosia rosnie w oczach. Jej stan jest stabilny a wręcz lekarka mówi że bradzo dobrze sobie radzi i oby tak do operacji. Jest taka grzeczna.W ogóle nie płacze. Ma problem tylko z ssaniem. Nie potrafi tego skoordynowawać z oddychaniem. Wyniki badań i parametry ma dobre. Jest karmiona już tylko mlekiem i to w większości moim.

Dziś dyżurowały tam takie pi***nie mogłam jej nawet zrobić zdj, najlepiej jej nie doykac.A ja tak bym chciała ją przytulić i ucałowac. Każdy powrót do domu konczy się płaczem.

Jestem starsznie nieznośna. Pyskuje R. mam ciągle pretensje...do d...

11 lata 9 miesiąc temu #601536 przez Beata 26
Marcoweczki, dokladnie dwa dni (na raty) zajelo mi nadrabianie Was! I jestem na biezaco, fajne uczucie, bo mi Was brakowalo!

Gratuluje mamuskom!
I zycze cierpliwosci tym czekajacym, pewnie juz ciezko tak czekac...

U nas w wielkim skrocie: ja juz prawie siadam (jutro Julian bedzie mial 10 dni), kikut odpadl w poatym dniu, Julko lubi kapiele! Ledwo funkcjonujemy, maly ma straszne kolki - ale odpukac dzis bylo ciut lepiej. Dajemy mu do pokarmu probiotyki.
Najsmutniejsze i najtrudniejsze z ostatnich dni - nie mam pokarmu. Karmimy od wczoraj tylko modyfikowanym. Probowalismy WsZYSTKIEGO! Mielismy specjalistow od laktacji, maly byl przykladany do piersi co dwie godziny, plus elektryczne laktatory - i uzbieralo sie raptem dwie lyzeczki pokarmu.. Eh. Juz swoje nad tym wyplakalam. I pogodzilam sie. Jak mina kolki, to bedzie juz dobrze. Modle sie o to. Bo bywalo i tak, ze on plakal a ja z nim.
Kiedy go nie boli brzusio, to jest zloty! Duzo sie usmiecha! Tak go mocno kochamy!

Gosia - jak tam u Was? Dzielna jestes kochanie:*

Offca - tu tez nie naswietlaja, maly byl chwilke zolty, ale juz mu powoli schodzi.

11 lata 9 miesiąc temu #601544 przez Depeche
kika1985 napisał:

Taaa, przeszloi tyle. Troche cos tam czuje, cos tam.

Kika, a czujesz ruchy? Jak Cie niepokoi to jedz na ip.

11 lata 9 miesiąc temu #601546 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Hej dziewczyny

Zosia rosnie w oczach. Jej stan jest stabilny a wręcz lekarka mówi że bradzo dobrze sobie radzi i oby tak do operacji. Jest taka grzeczna.W ogóle nie płacze. Ma problem tylko z ssaniem. Nie potrafi tego skoordynowawać z oddychaniem. Wyniki badań i parametry ma dobre. Jest karmiona już tylko mlekiem i to w większości moim.

Dziś dyżurowały tam takie pi***nie mogłam jej nawet zrobić zdj, najlepiej jej nie doykac.A ja tak bym chciała ją przytulić i ucałowac. Każdy powrót do domu konczy się płaczem.

No gdzies musisz stres rozladowac. Strasznie sie ciesze, ze z Zosia coraz lepiej. Strasznie. Kochana malutka.

11 lata 9 miesiąc temu #601549 przez Depeche
Beata nic na sile. Nie ma pokarmu, trudno. Nic na sile.

11 lata 9 miesiąc temu #601555 przez Paulina 77
Gosia27 napisał:

Hej dziewczyny

Gosieńka, jaka radość dla nas, że z Zosią coraz lepiej. Te pretensje po porodzie też miałam (cholerrrne horrrmony) + płacz. Pretensje minęły, płacz pozostał... :P

11 lata 9 miesiąc temu #601557 przez Paulina 77
Beata najważniejsze, że go bardzo kochacie, to mu daje siłę na całe życie. I nie płacz. Chyba nie ma na tym forum mamy, która by nie walczyła o laktację.

11 lata 9 miesiąc temu #601561 przez Paulina 77
Gosia czyli rozumiem, że Zosia leży już bez tlenu, odłączyli go jej wczoraj, tak jak planowali?

11 lata 9 miesiąc temu #601571 przez Gosia27
Paulina od czwartku jest już bez tlenu

11 lata 9 miesiąc temu #601580 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

Przepraszam, ale dziś już nie zdążę Was nadrobić. Dziś miałam szalony dzień. Wszyscy z rodziny wiedzą, że mamy pokazać się jutro w szpitalu i od rana mieliśmy odwiedziny urodzinowe. Nawet nie udało mi się wejść na forum.

Mam kłucia, ale jakoś nie sądzę, by miało się to ustabilizować. I by miało z tego coś większego być. Idę się teraz kąpać, bara bara i jutro pokazać się na oddział. Boje się co to będzie. Położna powiedziała, ze jeśli nic z tego nie będzie, to wyśle mnie od razu do domu i dalej czekać. A Paulinka tak dzisiaj się wierci. Ałłł...

Serdeczne gratulacje dla nowych mam:) Dużo zdrowia:)

Jutro sobie na spokojnie poczytam. Dobranoc:):):)

11 lata 9 miesiąc temu #601603 przez Panika992
gosiu to normalne, ze wyladowujesz emocje. Hormony szaleja, do tego te nerwy. R powinien to zrozumiec. To super, ze malutka ladnie rosnie;))

Moj maly dzis krotko je. Po 5-7 min. Ale wyglada na najedzonego. Jest sie czym martwic??

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka