BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #601642 przez koticz
Panika ja bym się nie martwiła,może ma dziś gorszy dzień.Ja przez 3dni zapisywałam (z polecenia położnej) ile i kiedy Jagoda je i w jeden dzień zjadła 300ml a w drugi 450ml jeśli jutro będzie tak samo to zadzwoń do położnej i poproś o radę :)

kilkowe mamy trzymam mocno kciuki,żeby wreszcie maluszkom przeszło,napewno się Wam serce kraje jak dzieci płaczą... :(

Moja Jagódka dziś caaaały dzień była aktywna :cheer: obudziła się o koło 10 i zasnęła o 21 w ciągu dnia miała 3 dosłownie 20-30minutowe drzemki w tym jedną na spacerze :)

Byli dziś u nas przyjaciele i aż się śmialiśmy,że mamy kinder bal bo 3dzieci była...a pamiętam czasy kiedy spontanicznie pakowaliśmy manele i jechaliśmy nad jezioro,albo zalewaliśmy robala w parku na ławce :)

Spokojnej nocki

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #601650 przez Agnieszka86
Hej,

Gosia, super, że Zosia tak świetnie sobie radzi! A emocje są, hormony robią swoje. Ją już miesiąc po i nadal paliwa jestem.

Beata, rozumiem co czujesz, ja też mała karmie mlekiem modyfikować, pokarmu jak na lekarstwo. Trudno, ważne żeby dzieci nie były głodne.

Ja nadal u rodziców, jutro wracam do siebie. Zosia strasznie kiepsko śpi dzisiaj... Idę się położyć, bo śpi już pół godziny więc może będzie spać dłużej, a nie jak wcześniej po pięć minut.

Dobrej nocy

11 lata 9 miesiąc temu #601674 przez kika1985
Hej

wczoraj usnelam po 20 :D

Depeche ruchy są słabsze i rzadsze ale czuje mala wiec jest ok , w nocy było parę lekko bolesnych skurczy i tyle kurwa ile to może trwać

Kinga jutro też idę do szpitala na wywoływanie będziemy razem czekać na cud :D

Beata nie płacz to nie twoja wina ze nie masz pokarmu ważne żeby julko był najedzony buziaki dla was

Gosia super ze Zosia sobie świetnie sama radzi :)

Aga to dziadkowie będą teraz tęsknić za wnuczka

11 lata 9 miesiąc temu #601713 przez Depeche
Hej
Nadal w dwupaku. Od rana brzuch boli jak na okres. Poza tym nic, raz mnie zakulo w p. az o malo sie nie pobeczalam. Czop nadal chyba na swoim miejscu.

Kika, no ile! Wiem co czujesz, z tym, ze ja termin mam na jutro , a Ty juz po. Dopiero pewnie pojutrze zaczne sie wnerwiac. Zobaczymy co powie gin, we wtorek. Cos sie rusza, czuje. Rusza pomalu, z jednej strony dobrze, bo ogarniam co sie dzieje,a z drugiej to chcialaby sobie jakos wszystko zaplanowac, miec za soba. Ale to nie tak dziala. Ja sobie moge chciec.

Oddaje dziecku laptopa na bajki. Bede potem .Jakby co sie rozkrecilo to napisze sms do Kiki. Ale watpie.

11 lata 9 miesiąc temu #601717 przez lusiaczek82
hej a u mnie noc nie przespana co 10 minut od 4 rano mam skurcze takie coś jakbym miała silną miesiączkę mój już panikuje a ja nie wiem czy to już się powoli zaczęło bo pewnie dopóki nie będzie skurczy co 5 min to do szpitala mnie nie wezmą narazie twają nie długo bo 5sekund i puszcza ale jak łapie to zgina mnie w pół

11 lata 9 miesiąc temu #601724 przez andzia_zg
Cześć laseczki.

Ale dziś mroźno... brr... i do tego wietrznie... gdzie ta wiosna... dziś już 24 marca... a tu mrozy w nocy po -15 stopni... (bynajmniej u mnie wczoraj tyle było, a dziś nie wiem bo nie spojrzałam rano. teraz jest -7)

lusiaczek oby to było to... skoro skurcze masz co 10 minut to wydaje mi sie, że sie zaczęło. Weź prysznic, sprawdz czy masz wszystko spakowane i jak coś to do szpitala :-) Będę trzymała kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #601737 przez Panika992
Hej.
U mnie byla najgorsza noc. Od 12 w nocy maly nie chce spac... moze z 2godz spal. Oboje z mezem jestesmy nieprzytomni. I teraz tez nie spi. Masakra;/

11 lata 9 miesiąc temu #601738 przez lusiaczek82
skurcze regularne jak w pysk strzelił co 10min
i wydaje mi się że coraz mocniejsze dupa mnie już boli

11 lata 9 miesiąc temu #601743 przez andzia_zg
lusiaczek to szykuj sie... dziś Twój dzień :lol: :lol: :lol: :lol:

Panika współczuję nieprzespanej nocki

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #601749 przez ufolka
Dzień Dobry

U mnie dziś pobudka o 5 -.- Amelce coś się poprzestawiało.

Trzymam kciuki dziewczyny

11 lata 9 miesiąc temu #601756 przez Gosia27
Jestem dziś jak tykająca bomba...
\nie wiem co mi jest ale pyskuję \rafałowi, naskakuję na naiego.
Zalał wszytskie dokumenty z okresu ciązy...wszytskie zdjęcia z USG
Wyskoczyła mi opryszczka...

R dziś wraca do Jeleniej<załamka>

3MAM KCIUKI ZA 2-PAKI.

11 lata 9 miesiąc temu #601781 przez Depeche
lusiaczek82 napisał:

skurcze regularne jak w pysk strzelił co 10min
i wydaje mi się że coraz mocniejsze dupa mnie już boli

stara zbieraj sie, bo przy drugim porodzie to chyba nie wolno czekac do co 5 min. tylko tzeba wczesniej jechac . Trzymam kciukasy.

Kika , moja Ty towarzyszko!

Gosia, hormony biedna jestes. R. tez biedny. Najgorsze, ze pewnie zdajesz sobie z tego sprawe, ale za nic nie idzie sie opanowac. Skad ja to znam. Przejdzie Ci.

Mala poszla do teatru.U mnie bole jak na okres, slabe, nic spacjalnie regularnego.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601788 przez andzia_zg
Kinga2424 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!!!!!!!!!!!

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #601790 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Kinga2424 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!!!!!!!!!!!

sto lat Kinga

Ela , nie wiem czy nie dzis. Wiem, ze w niedziele palmowa, ale kiedy ...

11 lata 9 miesiąc temu #601800 przez Lafi
Dobry :)
Mam porzyczonego neta ;), w zyciu was nie nadrobiE, ale gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za dwupaczki, czujemy sie dobrze, mam mało pokarmu wiec młodą dokarmiam, kikut juz odpadł, połozna była, ze mnie sie jeszcze leje, a poród, jedna kroplówka nic druga nic, mała sie nie ruszała,doplera robili i było ok. potem o 20 3 korplówka cisza, miała byc juz cesarka ale ruszyło, bez naciacia, jakies 4 wewn szwy. tp tak po krótce, nie wiem jak długo bede miec tego neta.

i dzieki laski za info na tel, jestescie kochane,

A ta pogoda mnie dobija, tak bym chciała juz wyjsc z Wiki, a tu nawet wietrzyc jej sie nie da tak paskudnie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka