- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie cisza. Zle sie czuje,jest mi slabo, niedobrze, spac , duszno, wszystko naraz.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie może co z Elą pisał ktoś z nią?bo w sumie się nie odzywa to pewnie jest w szpitalu
to jednak nie rodzisz?
No Ela w szpitalu, zatrzymali ja , bo nie wszystkie wody z niej wyciekly, jutro maja z nia cos dzialac
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
malinka, jezeli chodzi o karmienie mm, to w pierwszym tygodniu polozna byla w szoku, ze maly je tak malo i tak czesto. kazala mi zmienic smoczki w butelkach z 1 na 2 i podawac mu 60-90 co 3h i podzialalo! przestal jesc po 10 czy 15 co chwile. wszystko zalezy tez od wieku, jutro maly konczy 3tyg i teraz mi zjada 100-120ml i w nocy spi w granicach 4h, a w dzien dostaje jak jest glodny, co 3
chcialam was prosic o waktualizowanie listy Bruno mial 56cm jak sie urodzil, wiec nie wiem gdzie te jego 4002kg sie zmiescilo, bo w sumie taki wielki nie byl chyba ma ciezkie kosci haha
i pytanie do was, wasze dzieci tez czasami tak ciezko oddychaja? czasami mam wrazenie jakby sie dusil az :/ i nie wiem czy to normalne, a sie martwie!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
depeche, to nie kwestia kasy, tylko ksiedza. jak bedzie jakis stary chuj to nie ma opcji zeby pozwolil, a jak jakis normalny, z ktorym da sie dogadac, to da rade. u mnie w kosciele ksiadz mi od razu powiedzial, ze nawet mi nie wyda zaświadczenia zebym sobie zrobila biezmowanie, bo nie chodze do kosciola :/ nawet w lape nie chcial, od razu mnie wyprosil...
malinka, jezeli chodzi o karmienie mm, to w pierwszym tygodniu polozna byla w szoku, ze maly je tak malo i tak czesto. kazala mi zmienic smoczki w butelkach z 1 na 2 i podawac mu 60-90 co 3h i podzialalo! przestal jesc po 10 czy 15 co chwile. wszystko zalezy tez od wieku, jutro maly konczy 3tyg i teraz mi zjada 100-120ml i w nocy spi w granicach 4h, a w dzien dostaje jak jest glodny, co 3
chcialam was prosic o waktualizowanie listy Bruno mial 56cm jak sie urodzil, wiec nie wiem gdzie te jego 4002kg sie zmiescilo, bo w sumie taki wielki nie byl chyba ma ciezkie kosci haha
i pytanie do was, wasze dzieci tez czasami tak ciezko oddychaja? czasami mam wrazenie jakby sie dusil az :/ i nie wiem czy to normalne, a sie martwie!
moze miec tzw. sapkę, to jest normalne
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
no chyba jednak nie skurcze mam dalej bolesne ale już co 15min więc idzie do tyłu zamiast się coś poruszać do przodu zobaczymy co noc przyniesie jutro na szczęście wizyta to lekarka powie co i jak może mi się rozwiera i dlatego te skurcze i ból sama nie wiemlusiaczek82 napisał:
wiecie może co z Elą pisał ktoś z nią?bo w sumie się nie odzywa to pewnie jest w szpitalu
to jednak nie rodzisz?
No Ela w szpitalu, zatrzymali ja , bo nie wszystkie wody z niej wyciekly, jutro maja z nia cos dzialac
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
'Beczec mi sie juz chce, tak zle sie dzis czuje, jestem taka slaba ( nawet nie chcialabym w takim stanie rodzic), nic sie nie dzieje, jak lozko skladala to mnie jeden skurcz zalapal. Jutro rano znowu ktg, jestem juz zupelnie bez sil.
Depeche nie załamuj się już nie wiele zostało ja współczuje kika już tydzień po terminie i też cisza u mnie jak to się nie rozkręci przez noc albo jutro to ocip...bo te skurcze zajebiście bolą a mały jest tak nisko że wydaję mi się jakby zaraz miał wylecieć
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ide spac , dobranoc
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lusiaczek u mnie też te skurcze raczej porodu nie wróżą prędzej wlaśnie wstawiam na skaracanie się szyjki
wlaśnie zamówlismy pizze i mam zamiar się po raz ostatnio najeść to tez nasz ostatni wieczór we trójkę
jutro między 8 a 9 jadę do szpitala więc jeszcze jutro zajrzę na forum
a teraz spadam
miłego wieczoru