- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Żółwik trzymam kciuki za Ciebie
Kika a może tak coś jej jest że się budzi? moja tak wczoraj miała niestety ;/ a dziś normalnie cały dzień u siebie w łóżku przespała, nawet na brzuchu mi zasnęła na sofie hehe a w leżaczku lubi spać, włączam wibracje i jej dupkę masuje a ta śpi sobie ale też boję się żeby nie przyzwyczaić , więc dozuje jej tę przyjemność
Kinga coś pisała?? ona miała wizytę o 20 chyba ? mam nadzieję że się rozkręciło
Dobranoc
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche GRATULACJE!!!!!BUZIAKI DLA WAS!!!!
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
dzis ciężki dzień mała ciągle płacze dopiero nie dawno zasnela,a ja mam problem z jedna piersia,chyba zrobił mi się zastuj jakiś bo piers z jednej strony twarda i boli bardzo,a jak chce pokarm sciagnąc to mało co leci,co robic POMOCY!!!!
depechegratulacje!!!w końcu się doczekałas
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spokojnej nocy!!!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czuje się zle bo denerwowalam się ba mala w nocy a ona jest taka kochana i bezbronna po prostu chce być przy mnie
Ufolka dziś znowu tego czopka wezmę bo 2 dni znowu nic a czopki mam glicerynowe ale nie wiem z jakiej firmy
Mamcia ja czytałam o połogu ze pod koniec wydzielina może mnie żółty odcień więc to normalne
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my już po śniadanku, ale teraz mnie muli
Malinka tak jak dziewczyny piszą rozmasuj to, przyłóż ciepłą pieluchę do tego miejsca, i przystawiaj często malucha, dużo częściej niż co 2 godz póki nie rozejdzie się
Andzia jeszcze troszkę i będziesz się mieścić
Kika współczuję, może jej się odmieni co? ja to czekam aż mocniej przyśnie i wtedy odnoszę. Też mam wyrzuty sumienia i jestem zła na siebie jak się wkurzam na nią ;/ najczęściej jak jestem zmęczona i niewyspana a ona marudzi. A Ty masz glicerynowe na hemoroidy?? ja mam posterisan, mam nadzieję że pomogą ;/
Moja znowu dzisiaj śpi tylko na rękach.. najlepsza moja mama na śniadaniu wzięła ją i ona zasnęła a ja mówię daj odniosę do łóżeczka, a ona na to że ona w łóżeczku nie chce spać, niech śpi u niej na rękach w takim razie.. kobieta wychowała 3 dzieci i takie akcje mi robi no ale jak na razie zaniosłam do łóżeczka i śpi, może będzie dobrze
Czekam aż xfactor się skończy i idziemy na podwórko, latawca popuszczamy bo takiego dużego kupiłam, tylko trochę kijowo bo wiatru nie ma
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mala też odlladalam jak mocniej przysnela ale max 15 minut spala w swoim łóżeczku
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Latawiec polatał, fajny zakup za 4.99 pln teraz idę coś poczytać i pospać z dziewczynami, a po południu pierwsze odwiedziny, kuzynka w odwietki przychodzi ten dzień dzisiaj leci jak salony
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Witam Was wszystkie świąteczne. U mnie zima w pełnej okazałości. I ciągle sypie śnieg:(
Niestety nic się u mnie nie udało ruszyć. Wczoraj pojechaliśmy o 20:00 do mojego lekarza. Troszkę mi tam pomasował. Nawet nie bolało za bardzo i do domu. Byłam wczoraj tak wściekła. Miał mnie przygotować, a tu nic. Rano na KTG (pusta porodówka, pusta patologia ciąży). KTG oki. I też doszła jednak do wniosku (po tylu nadziejach, które mi narobili), że lepiej będzie nic ze mną nie robić. Mam stawić się 02.04 (więc Paulinka już nie będzie marcówką) na 6:45 na przyjęcie na oddział. Że DOPIERO we wtorek podają mi oksy, a jak nic nie ruszy, to cesarka:(
Smutno mi strasznie. Bo narobią człowiekowi nadziei i potem i tam nic nie robią, bo w końcu ŚWIĘTA.
Ale to i tak lepsze niż leżenie samej na pustym oddziale...
DZIEWCZYNY ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WAS, WASZYCH RODZIN I DZIECIACZKÓW:)